Trött

Nu är man lagom trött o sliten efter att ha donat en hel dag :) Men fint blev det alla fall. Neo verkar gilla sitt nya rum, somnade så gott där inne fem över åtta som alltid. Är inte det konstigt? Att han somnar 20.05 varje kväll? :) Sen sover han till 08.00, vi lyckades bra med att senarelägga hans sovtider, innan semestern ville han gärna sova 18-06 men då känns det bättre om han vaknar åtta tycker vi, mer human tid på nå vis!
I morrn ska jag upp till familjecenter och träffa alla från föräldragruppen, det ska bli så himla kul! Dom senaste träffarna vi haft har ja jobbat så jag har inte träffat alla de små sen i Juni.. Det har nog hänt en del med alla sötnosar..
Nu ska vi se en film, Jonas hade lånat 15 filmer av sin jobbarkompis, men när ja började kolla upp dom på imdb verkade det bara vara skit. Får ta den som verkar minst dålig och det blev prom night :)

Neo växer


Sover sött hos morbror i Göteborg








Hektiskt liv :)

Egentligen inte kanske men jag har haft lite tight att få tid att sätta mig ned med bloggen på sistånde. Mellan blöjbyten, mammaträffar, hemuppgifter och öppna förskolan ska jag ju pedant som jag är också städa typ varannan dag, måste skärpa mej på den biten!
Nu är det bara två och en halv vecka tills vi åker till Turkiet, ska blir så underbart! Inte minst att få umgås och bada med min lilla familj i värmen, men också att komma bort från all vardagsstress som faktiskt inträder den dagen man får smått .)
Ska bli så underbart att bara stiga upp på morgonen och mysa med Neo & Pappa Jonas, utan att behöva tänka på vare sig städning tvätt eller matlagning, utan att det verkligen är någon annan som gör allt det där åt en i en vecka :)
Neo är så härlig nu, han har verkligen börjat prata för fullt, han ropar mamma, han säger lampa, titta klocka, vovve, pappa och några små ord till :)
helt underbart kan inte få nog av att lyssna på det lilla livet!!!
Idag har vi varit i Ljusdal, Jonas faster har en underbar barnbutik där med hur mycket kläder som helst. Vi köpte faktiskt ingenting den här gången, vi handlade så mycekt i Göteborg så vi kunde just inte köpa nått mer nu för då hade han aldrig hunnit använda det. Han blir ju så lång och växer ur alla kläder på cirka tre veckor :)
Hur som helst jag hittade lite prylar till hans rum som ja tror kommer att passa perfekt till den nya fondväggen vi ska måla ikväll. Slänger upp lite bilder på mina lyckade inköp:

 
Fullständigt underbart påslakanset

 
Gosig virkad kudde inköpt på Kardemumma, underbar inredningsbutik i Ljusdal

 
Förvaringsburk också inköpt på Kardemumma

Nu är det dags att måla rum, jag får aldrig nog av inredning och hemmafix, det är verkligen min passion!

RSS 2.0