Obehag!

Varje kväll i en vecka, eller mer har ja nu blött näsblod! Det känns inget vidare! Ikväll när jag badade Neo o vi höll på att tvätta hans hår så började det igen, han blev förtvivlad. Men mammaaaaaa sa han och såg bedrövad ut och blåste på min näsa! Jag smälter!!!
Ja hoppas det går över snart! Det är knappt så man vill åka på affären på kvällen ifall det ska börja blöda...

Grubbel trubbel!

Hemma igen efter en lång dag på skolan! lära sig nya saker nonstop från 08.30-16.00 tar på krafterna. Allra helst om man har huvudvärk, jag vaknade i natt av att huvudet dunkade, så har det hållt på fram till 16.30 cirka usch vad slut man blir av det!
Vi hade en jättebra dag i skolan alla fall, vi fick ställa diagnos på vårt pat. fall, sätta pvk, ta venprover, blanda dropp, sätta sond, ge injektioner mm. Ja ni förstår kanske att huvudet tagit semester nu!

Kallt har det blivit med, jag hörde att det snöade i Åre med, det är ju faktiskt inte så jättelångt härifrån. Det går verkligen fort! Jag måste ner på stan i morgon och handla vinterskor åt skrutten har inte hunnit med det, annars är det mesta fixat, handskar, vintermössa, varma tröjor, overall- som han fick av farmor :) Tänk vad snälla dom är! Det var bussar på den med så jag tror att Neo kommer älska den! :)

Är det nån som har någe bra tips på vinterskor som är lätta att ta på, står emot kyla o väta så hojta till! Så kan ja tipsa er om Reimas overaller, dom är kanon! Vi hade en sån i fjol och det är en sån han fått nu mer, jag upplevde aldrig att Neo var varken kall eller blöt under hela förra vintern. Och då var det ändå väldigt kallt under vissa perioder!

Nä nu ska jag gå o kramas med Neo och röja undan middagen innan det är dags för badning o läggning, efter det är det min myskväll, ja ska se alla serier och dra en varm filt över mig! Tänker tillåta mig själv slumra till på soffan också tror jag! Städning får vänta, så d så! :)

Mirakel nummer 2!

Nu har vi varit på UL! Helt fantastiskt att man kan kika på dom små liven i magen!!! Det var så roligt att se hur den hade växt på tre veckor, och att man verkligen såg det nu! Den låg och sparkade o sprattlade och "vinkade" :)
Vi frågade vad det blir för kön med, vad hon sa förblir en hemlighet :) Nej men hon kunde inte säga nått till nån säkerhet för den lilla låg o gömde vad den hade "där nere"!
Nu är det dags att laga lite middag, det blir fisk kväll! Sen blir det lite serier ikväll, om inte ögonen fallit ihop innan dess!

Ber om ursäkt

Att texten blir såhär ibland, ja vette tusan vad det är för fel!!!
Hoppas ni har överseende med det och orkar läsa ändå! :)


Världens bästa!!

Usch idag har varit en riktig såndär tröttdag! Jag sov som en kratta i natt för jag har en massa jag har grubblat på, och då kan ja verkligen inte slappna av helt!
Nu känns det bättre, så ja kommer somna som en stock nu efter en dusch! I morrn ska ja plugga hemma, så ja ska inte upp tidigt heller. Så hela familjen får sovmorgon! Sånna här dagar tackar ja gudarna att ja har en sömntuta till son! Även om det vore bra ibland att han ryckte upp oss tidigt :)
Nu är alla fall redovisningen avklarad i skolan, skönt! Det var ett av orosmomenten för mig, jag har inga som helst problem att prata inför klassen om vi har en öppen diskussion, men så fort det kommer till föredrag så tycker ja det känns lite jobbigt! Det är tur att man har underbara klasskompisar som gör det lite lättare! Tack!
Neo kan verkligen få mig att smälta, han har varit helt underbar hela kvällen, det har varit som att umgås med en liten minikompis :) Han förstår verkligen så mycket och är så förståndig för att vara två år. Vi har lagat mat, ätit, badat och myst! Jag uppskattar att vi får lite kvällsmys själva ibland!
Detta åt Neo till middag: Två våfflor, två mackor, en halv falukorvsring sånärsom på två skivor på mackan som ja åt :) samt dussintals vindruvor till efterrätt. Sötisen!
Sen ville han ringa pappa o säga godnatt på jobbet, så han ringde och sa: Natt att Pappa,, Puff hej (Puss hej) Då tror ja pappa blev glad!
Näe nu är det dags för en dusch!

sömnbrist

Resulterar i kaos.. Neo vaknade halv sju i morse, två timmar tidigare än vad han brukar. Så sedan klockan fem har han varit så trött så trött så trött. Han har brytit ihop för minsta lilla och hade det värsta utbrottet vi nånsin har skådat innan han somnade, för att han inte fick duscha så länge han ville :)
Han somnade innan ja la ner honom på kudden, ja pratade med honom ja men fick inget svar sen såg ja att han hade somnat skrutten :)
Med ny madrass i spjälsängen, underbart stor mjuk madrass, den andra vart det slut med. Han kissade igenom häromnatten så nu blev det en ny! Och tur hade vi att morfar var på Ikea igår!
Nu ska Jonas o ja ta det lungt o se en film, det blir Wallander, cellisten. Har hört att den ska vara "precis samma som alla dom andra" Men dom är ju bra så det passar ju!
Jonas är fortfarande ute o filar på gräsmattan, vi har då en helt underbar granne! För när han var ute o höll på så gick hon förbi, och frågade om han ville låna hennes trimmer :) Hon kom o frågade en annan dag med när vi höll på o rensade lite på plattorna på framsidan om vi inte ville låna högtryckstvätten o köra bort det med istället! Underbart! Det är sånna saker vi ska införskaffa till nästa vår/sommar, sånt som man inte tänker på! Rosenbuskarna jag satte där fram ser ut att ha tagit sig fint och verkar trivas alla fall! Underbart att se dom blomma till våren.
Sen kanske man skulle sått lite lökar på baksidan med? Har ni gjortdet??

Gardiner uppe!




Vart skall klockan få hamna?



Neo gör till sig, som oftast numera när jag ska fota honom :)


Hårfärg

Efter att ja träffat Pia igår på stan o pratat hårfärg så väcktes tanken ännu mer på att ja måste göra nått nytt nu! Hon o ja brukar ha samma bestyr med håret, blond, mörk,blond, mörk :)
Och eftersom ja absolut inte kan bestämma om jag vill ha riktigt mörkt eller ha kvar det ljusa, jag är ju ljus i naturen (läs råttfärgad). Så kanske jag skulle ta någontin mitt emellan?

Nånting sånt? Vad tror ni om det? Jag är som vanligt på hösten sugen på lugg med, men det måste ja försöka stoppa :) det tar sån tid innan man lyckas spara ut den samt att man måste klippa den hela tiden för att det ska se bra ut!





Lilla nallen :)


Dubbla budskap!

Jag har i två dagar nu kikat på förlossningskliniken på fyran, för det första så kommer ja nu ihåg hur frukansvärt ont det gör men också hur mäktigt det var! Jag ska erkänna att jag börjat få lite smått panik inför en förlossning nu!
Samtidigt så har det fått mig att inse att det är verkligen det jag vill göra i framtiden, så nu känns skolan ännu bättre, omän det vi gör nu känns lite trist...
Det var lite kvällsdrabbel från mig, nu väntar sängen. Skola i morrn med! Detta är första veckan Neo har varit hos dagmamman varje dag tror jag! :) Men han trivs så det känns bara bra!

Neo har kört vagnen själv halvvägs till dagmamman i veckan, vilken lycka det är för honom! :)





Hos dagmamman!






Bjuder på lite bilder..

Som vanligt påtok för trött ni får ha överseende :) Dagen har flytit på, pluggat lite, varit på Villa vanilj o inhandlat lite smått o gott sen donat i sovrummet och busat med skrutten såklart!
Bjuder på lite bilder då ja känner mig fåordig!


Lilla Vackertass!




Kan det vara möjligt...

Klockan är nu 17.34 och för mig känns det som det skulle vara midnatt, minst!! Jag trodde tröttheten hade gått över, men det verkar som den är tillbaka. Det spelar ingen roll om ja sover 8-10 timmar/natt så är jag så trött så trött runt 15. Jag kanske ska be barnmorskan kolla mitt hb när vi ska på UL. Det är nästan värt att må illa som ja gör av järntabletter bara ja blir lite piggare!!!
Jonas är på träning, jag trodde dom tränade vid åtta, men nix. Så det blir jag som får sköta allt ikväll med! Tandborstningen är verkligen en kamp här hemma! Det är så att ja gruvar mig varje gång! Vad sjutton gör man?? Man måste ju verkligen borsta tänderna!!! Någon som har nå tips att komma med? Det är tur att läggningen är smärtfri, det är bara att lägga honom i sin säng så säger han natt natt mamma o somnar.

I övrigt händer det inte så mycket, borde möblera sovrummet ikväll, men ja vill bara lägga mig så snart jag bara kan!
Jossan åker till London i morrn, ja önskar att ja skulle följa med!!! Underbart det hade varit att komma bort några dagar!!

Näe nu ska ja gå o kramas med min skrutt!

VI




mörkrädd kille?

Är våran lilla skatt mörkrädd månne? Igår kväll så tog han mig i handen och sa: Mamma... Och lät väldigt besvärad, och så ledde han mig in till datarummet där det var becksvart, och där blev han jätterädd och kollade emot ett av hörnen där det låg en hög med kläder, då sa han: Shhhh och höll pekfingret för munnen. Han trodde nån låg där o sov och blev lite rädd :) Det kanske är därför han har vaknat om nätterna? Nu har han slutat med det, jag talade om för honom en kväll att om du vaknar på natten behöver du inte vara rädd för mamma o pappa sover i rummet bredvid, och sedan dess sover han sina 12-13 timmar som vanligt.. Sammanträffande?..

Han har lärt sig nu att säga Puss hej i telefonen så vi skulle ringa morfar o säga det i morse, han satt o sa puss hej puss hej puss hej under hela tiden det gick signlaer sen när morfar svarade blev han knäpptysst :)
Idag väntas plugg här hemma igen, dom har inte gjort klart på högskoleenheten ännu, förhoppningsvis blir vi färdiga idag, då har vi två veckor på oss med den sista rapporten vilket känns skönt!
Nu är det en vecka kvar till ultraljud nummer 2! Spännande spännande!!!

Hoppas ni får en fin dag, inget vidare väder idag!

Äntligen!

Nu har vi fått klart vårt sovrum :) eller ja det är tapetserat o målat klart, möblera, sätta upp gardiner o greja blir nog imorrn!
Nu väntas god mat!!!



Före: Bild från mäklaren



Efter



Lägga pussel



Slutar oftast såhär :)





Nu väntas mat! Vitlöksmarinerad kycklingfilé, god sallad och hemmagjord klyftpotatis! Mumma!!!!

Föresten: Har varit och röstat på min pappa idag i kyrkovalet, Jonas lyckades väl bli med på ett reportage :) Ljusnan frågade honom, så han har blivit intervjuad o fotad :)


12 par skor, behövs verkligen inte!

Äntligen har vi fått lite användning för Neos alla skor! Min pappa brukar åka till Zimbabwe med jobbet ibland, sist så hade han träffat en liten pojke i Neos ålder som han blev väldigt förtjust i. Dom berättade att sandalerna han hade på sig var han så stolt över, han hade fått dom av ett par svenskar. Nu hade pappa pratat med en kvinna där nere som talat om att pojken hade tappat ena sandalen på ett "flyktingflak" alltså när dom skulle transporteras någonstans på ett trångt flak. Nu hade pappa fått en adress dit han kunde skicka någonting till pojken. Då kommer ju Nått av Neos par skor till anvädning med! Underbart! Jag ska även rensa ur lite kläder! Även om det är kläder han fortfarande kan ha så kommer dom att bli mer uppskattade av den lilla pojken, och faktum är att vi kan faktiskt köpa nya till Neo om det är så! Den här pojken har inga möjligheter överhuvudtaget att köpa sig någonting! Ååå vad glad han ska bli! :)
Det gör ont i själen att så många faktiskt har det som honom! Jag skulle verkligen vilja åka dit, och överlämna leksaker och annat!

Har ni möjlighet att förbättra någons liv så gör det tycker jag! Man kan inte hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon!

Saknar!

Nu saknar ja min familj i Göteborg, min syster systerdöttrar och barn och min bror! Skulle bara vilja få ha en kväll med god middag och prat! Allt är så lättsamt med dom, man kan bara vara liksom! Inga kruseduller!
Att det ska vara så långt o att vi ska ha så mycket i skolan!!!

Växasäng?

Är det nån av er läsare som haft en som sover som en vilde? Inte ligger kvar i samma position länge i sömnen utan snurrar runt? Hur gick det isåfall för er att byta till växasäng? Jag är så rädd att han ska ramla ur!

Dagen i bilder!

Neo o jag tog oss en promenad till mormor när Jonas åkte o jobbade, och han fick åka buss hem. Gissa om det gillades!
I morrn bär det av till Gävle tidigt tidigt, Charlotte o ja ska gå härifrån runt 06.40. Hua, tacka vet jag helgerna! Det är tur det inte är så ofta!
Känner mig fortfarande mör och har ont i halsen, ingen feber dock! Om det bara kunde få bryta ut då så att det kunde gå över snabbare?

Neo gillar INTE att vara kladdig om händerna, såhär satt han hela vägen till mormor nästan för han hade banan på fingrarna



Såhär glad blir ja när jag får åka buss! Kvittot håller han som det vore en miljon!



Äntligen fått upp några krokar i hallen, dessa från Villa Vanilj!


Måndag!

Helgerna går fort som vanligt och vips är det Måndag igen och tillbaka till verkligheten! Det är Neos hemmavecka denna veckan så han får vara hemma med oss.
Jag har blivit förkyld, har frysit hela natten och vaknade i morse med ont i halsen och blödde näsblod?....
Hade en liten blödning igår med, så jag antar att det är ett tecken från kroppen att VILA! Det var nog inget farligt ialla fall för jag tycker mig har kännt den lilla på morgonen här, det kändes som att Jonas skulle känna det, men det var bara inifrån :)
Nu väntar vi lite besök från Jonas släkt som ska komma förbi o kika på huset innan dom åker tillbaka till Stockholm.
Vigseln vi var på var superfin verkligen! Tjejen som sjöng var suverän, det fälldes en och annan tår, dom såg så lyckliga ut!
Näe nu ropar Neo att han ska på pottan bäst att rusa innan det är försent :()

Trött familj!

Idag är det en trött familj här! Jag är uppe, men grabbarna sover som stockar. Klockan är 9 nu och inte ett tecken från dom. Vi ska på bröllop idag, så vi har lite att fixa med, lite småsaker som ska inhandlas och vi ska göra oss klara. Jag får nog åka iväg och påbörja mitt och lämna ett alarm till Jonas tror jag :)
Vi blev bjudna på tacos hos min bror och hans fru igår. Supergott! Alla som känner mig vet att jag skulle kunna äta tacos sju dagar i veckan! Neo somnade i min famn när vi såg idol där, sen vaknade han till när vi skulle åka hem. Därför han är så trött tror jag.

Jag är idag väldigt imponerad utav en klasskompis till mig, halva vår klass har gått ut på första praktiken nu, hon skickade sms igår och talade om vad mycket hon hade fått göra på egen hand redan, och klarat galant! Mycket imponerande! Jag är jättenervös inför praktiken som faktiskt börjar om tre veckor! Skrämmande och mycket spänannde!!! Men ialla fall! Bra jobbat Carola jag är stolt över dig! :)

Nu far ja iväg o donar lite!

Andra Idoler

Här är en annan fin låt med duktiga idoler, fast dessa från Norge. Kan det ha varit 05 eller nått sånt..


Tagen!

Jag blev helt tagen av denna kille igår! Helt underbar! Och gravidkänslig som jag är så rann tårarna :)


Lite bilder









En liten hörna i hallen är klar alla fall :)


Torsdag!

Oj vilken lång vecka detta har varit känner jag! Det är nog för att det är mycket som har hänt, skrivit färdigt rapporten, en av tre! Varit på Ultraljud, varit på bröllop, dop.
Och det ja känner nu är trött trött tött, det svider i ögonen varje dag efter klockan 16, jag skulle ärligt talat somna om jag la mig klockan 4 varje dag! Men i vilken fantasivärld fungerar det? Då skulle Neo inte tro att han hade nån mamma nästan!
Neo satt alla fall som ett ljus under dopet och vigseln, och blev väldigt intresserad av att lukta på brudbuketten när min mamma tog den då de skulle byta ringar, och han tyckte att alla skulle lukta :)
Jag förstår mig verkligen inte på föräldrar som är ute flera gånger i veckan och lämnar bort sina barn helg efter helg! Varför skaffar man då barn undrar jag?
I morse hade ja fått sovit hur länge jag ville tror jag om vi inte skulle upp, jag skulle lämna Neo hos dagmamman nio. Men när han då sov när mitt alarm ringde så ringde ja upp henne o sa att vi blir lite sena. Halv tio väckte ja honom :) Jag undrar just hur länge han hade sovit om ja inte väckt honom?
Nu blir det ett varmt bad och sen sängen, så underbart! Jag har börjat drömma hemskt konstiga o obehagliga drömmar, här om natten så drömde ja så obehagligt att tårarna rann när ja vaknade och håret var blött för jag hade gråtit så hemskt i sömnen. Undrar om det har med grav. att göra eller vad är det som händer??

Fundersam över vad prästen säger för någe



Neo lärde sig ett nytt ord som var så sött igår, "Gidasch" Nån som vågar sig på att gissa vad det betyder??

 


Hösten är här!

Nu är hösten här! Hoppas detta underbara höstväder håller i sig! Alltså då menar ja inte den storm som dragit in över Bollnäs, men i övrigt. Det är varmt o härligt i luften!
Fast nu börjar ja längta till julen! Gör inte ni det? Få baka massa gott och göra godis, och få se Neos ögon när han får se tomten! I år förstår han ju verkligen! Det är svårt att tänka sig att det är hans tredje jul, men samtidigt känns det som han alltid funnits hos oss! Ja mysigt ska det bli och jag längtar! Hoppas bara huset är klart till dess!
Idag händer det mycket, Neo och jag är hemma idag. För lite senare idag bär det iv på dop och bröllop :) Och på Lördag ska vi på bröllop

Vår lilla tomte på julen-08

Angående värmen!

Ha ha det finns alltid värme om man vill, är bara elementen som behöver luftas, men om man inte kan det då? :)

Lilla mirakel!

Nu har vi sett vårt lilla mirakel! Låg och sprattlade med armar o ben! Det var en riktig linslus sa bm. Ville visa upp sig lite :)
Allt såg jättebra ut sa hon och det var bara en.... Puuuhh :) Nu känns allt mer verkligt, att Neo faktiskt ska bli storebror, våran lillkille! När vi var där inne o gjorde UL kände jag utan tvekan en spark också! Det var kanske för att barnmorskan buffade lite på den som ja kände! Jag längtar tills Jonas också kan känna!



Lilleman ska bli storebror!



Åt lilla grynet



Det är med total lycka vi lägger oss ikväll!

Magdalena och jag skickade in rapporten idag med! Så nu är det lite lugnare på pluggfronten med! Om alla dagar vore som denna!!

Brrr!

Huuuua är det verkligen meningen att man ska behöva frysa såhär??? Tydligen så är det kommunen som bestämmer när fjärrvärmen sätts på igen?? Men är det inte dags nu då? Neo och jag steg upp med gåshud i morse! Om man ändå köpt ett fristående hus, ska man då inte få bestämma själv när man vill slå på värmen?
Neo vaknade alla fall vid sex rycket i morse, och ropade efter bolibompa, och eftersom ja visste att de sänder drömmarnas trädgård vid sex (tack Frida) Så skyndade vi oss upp! Han sken upp som en sol och satt o småskrattade genom hela programmet, sen kom det fler favoriter, han sitter som ett ljus! Frukost har vi hunnit med också!
Jag ska till skolan vid nio, lämnar först av Neo hos dagmamman sen blir det rapportskrivning med Magdalena, vi blir nog färdiga idag! Det vore ju helt underbart!
Sen i eftermiddag är det dags för Ultraljud, och som sist så känner jag någon slags skräckblandad längtan inför det! Man vet ju inte alls om allt står rätt till därinne!!

Nä nu är det dags för lite morgon kaffe!


Lördag

Sådär ja, helg igen! :) Veckorna går så fort! Blir inte många knop gjorda här hemma i helgen heller! Körde Jonas med bröder till hans lillebrors (Neos gudfars) svensexa i morse, och där blir dom till i natt, antar att formen i morgon inte är att föredra heller. Men jag får ta tag i lite! Hallen måste bli klar i helgen, och så ska ja påbörja målning av lister i vårt sovrum, kanske tom. hinner med att måla väggarna, får se!
Neo och jag har tillbringat dagen på stan, och hos mormor och morfar. Vi tog en promenad in till stan från dom. Det gick kanonbra på ditvägen, och på stan var han jätteduktig och höll oss i handen och smet inte :) Men när vi skulle hem blev det ramaskri, han åkte ett litet tåg som går genom stan precis innan vi skulle gå hem. Och där hade han velat åka hela dagen, vi hade ju kunnat tagit ett varv till om det inte vore för att det var en jättekö med människor som väntade på att få åka, det hade nog inte blivit så populärt om vi hade åkt igen är jag rädd.
Allt för nu, stressigt när man ensam hela tiden känns det som :) Matlagning, försöka dona hemma, leka med Neo, laga mat, duscha, natta, städa, tvätta, plugga, ja ni vet :) Nu har vi alla fall lagat lasagne. Neo smakade av allt som vi skulle ha i. Han är nog hemskt hungrig så vi hoppas den blir klar snart! Innan dess ska jag ta tag i lite tvätt som hänger över hela huset!

Hoppas ni får en mysig Lördagkväll! Jag tänkte faktiskt ta och bara slappna av ikväll, eller en liten stund alla fall. Med en film och lite gott!


Trist!

Fredagkväll, Neo sover, Jonas jobbar till 23. Det känns alltså inte som en Fredagkväll! Lika bra att ta tag i rapportskrivningen antar jag!
En annan sak som är trist, skulle bädda rent nu och inser att ungefär alla våra sängkläder är helt borta, inte ett enda underlakan, två stycken påslakan och TRE örngott är det enda som fanns. Var sjutton har allt tagit vägen?? det ligger verkligen inte i nån kartong heller :(
USCH va trist!


Ultraljud

Dags för UL på Tisdag. Och som sist så är jag jättenervös om allt är bra och allt det där. Finns det nån där inne? Svårt att föreställa sig när man inte känner så mycket!
Träffade alla fall en tjej som fick barn samtidigt som jag fick Neo, dom har datum två dagar efter oss nu, det var kul! :)



Nyfödd



nästan två år senare:



Vad mycket dom förändras så snabbt :)


Jag tror att jag har hittat en klänning att ha på bröllopet alla fall. Vad tror ni om denna?:


Underverk!




Datavirus!

Viruset verkar vara som bortblåst! Tack och lov, fick lite tips igår angående virusprogram. Antingen var det dom som hjälpte eller så har Jonas fixat det idag, vi hinner ju knappt prata dessa veckorna heller. För då han är på jobbet så har han fullt upp och när jag är i skolan på dagarna har jag fullt upp.
Men nu är jag "Ledig" tills på måndag alla fall, jag funderar om jag ska sitta hemma och skriva eller om ja åker till skolan. Risken finns ju att det inte blir så mycket gjort om ja ska sitta hemma o skriva då Neo ska sitta och kolla på bussar och bilder på Makka Pakka så fort jag sätter mig vid datorn, då kommer han springandes, En annan buss, eller en annan Makka Pakka säger han då, han menar att han vill se flera stycken tror jag :) Sötsnöret där!

Ikväll ska jag ha en lugn kväll tänkte jag, har köpt lite gott och ska se en Wallander film. Har flyttat upp allas sängar till övervåningen nu alla fall, så nu kan vårt sovrum och datarum bli klart också. Frågan är bara NÄR?


Dumma dumma!

Kvällsvecka för Jonas igen! Inte bra, vi hinner inte med nått i huset dessa veckor, för vi avlöser ju varandra här hemma. När ja kommer hem från skolan då åker han! Det känns ändå rätt att han valde att ha det såhär, det är för Neos skull. Han är hemma varannan vecka, och även om han trivs kanon hos dagmamman så är det nog mysigast att vara med mamma o pappa :) tror vi alla fall ha ha!
Ringde min far nyss, tänkte att han skulle få komma över och hjälpa mig bära upp sängarna till övervåningen där dom skall vara, då var han givetvis i Uppsala då! En annan dag får det bli. Jag trotsar min onda rygg för detta måste göras nu om det nånsin skall kunna bli klart!
Har suttit på skolan idag och skrivit rapport, vi var mycket effektiva jag och Magdalena, vi fick nog ihop det mesta så nu återstår det bara att sätta ihop allting :) Rapporter i all ära, men nu när jag har tre framför mig inom loppet av tre veckor så är det nästan så att ja längtar tillbaka till anatomin och all korvstoppning som det innebar!

Neo går runt och säger mamma, acka backa. Han vill se på Macka Packa, MEN dom har slutat sända det vid halv sex som det brukade gå förut, är det nån därute som vet när det sänds?

Just nu sitter Neo på pottan, han vill vara ifred och ha stängd dörr numera så då sitter ja här :) Han brukar ropa på mig när han e klar. Och säga kiss eller bap.

Allt för nu...

RSS 2.0