Duktig krabat!

Barnmorskebesöket gick fint! Den följer kurvan så fint, hjärtslagen låg på 136 den här gången, vilket är lite lägre än vad det gjort innan då det legat runt 150. Den kanske låg o sov :)
Mitt HB hade gått upp också, 4 steg alltid nått :) Huvudsaken är ju att det inte sjunker mer! Jag har druckit hemskt mycket smoothie med jordgubbar på senaste tiden, det kanske är en bidragande faktor?
På kvällen kom min bror och hans fru på middag, vi åt tacos och pratade en massa, barnen var vakna en bra stund också, Neo ville gärna sitta bredvid Anna och Astrid så där somnade han sittandes tillslut :) Vännen lilla, sen vaknade han vid 9.30 i morse så vi har sovit ut allihopa!
Jag känner mig hemskt hängig, på nätterna och mornarna hostar jag så det känns som att halsen ska gå sönder, men när jag varit uppe en liten stund känns det lite bättre..
J ska på bortamatch i Söderhamn idag, och det lutar åt en lekdejt för lilla Albin och Neo. Det är skönt att någon fler med barn har en kille som spelar i samma lag så vi kan hitta på nått när dom e borta :)

Nu ska ja lägga mig o läsa lite patofysiologi, lär kanske somna men men...

Fixat lite ordning på blöjor o krämer till den lilla nu :)







Och sen lite bilder bild som värmer i mammahjärtat!

Neo cirka 9 månader hos moster Sussi i Beddingestrand




Neo cirka 9 månader & Malte hos morbror Daniel i Göteborg





Morgonstund!

Nu har vi vaknat, jag känner mig inte utvilad i vanlig ordning! Upptäckte dock att klockan var så mycket som 03 innan ja var upp o kissade första gången! Det har inte hänt på länge!
Blev idag igen väckt av en liten skrutt som kom och klappade mig på armen och sa: Hallå? Hallå? Mamma? :)
Idag ska vi till barnmorskan, spännande! Undrar just hur många besök vi har kvar efter detta? Ett? Kankse 2 eller tom.3? Tänk va ovetandes man är egentligen!

Nu tror vi äntligen att vi vet vad vi ska göra med lekrummet, och det kommer att bli kanon!!! Vi har hittat en jättefin tapet, men det får nog vänta lite för tiden finns nog inte för tapetsering nu i de närmsta känns det som. Kanske skulle inhandla den så vi har den hemma iaf. Så kan man sätta igång när lite tid finnes till övers!
Vi ska även få ett skötbord av min bror och hans tjej som tänkte ställa där inne, det har många lådor och man kan fälla in själva skötgrejen! Supert!

Nu är det en vecka kvar tills storebror Daniel och hans tjej kommer hem och hälsar på! Det längtar vi efter, Arne som Neo kallar honom :) Ja det låter kanske rätt lika, Daniel och Arne? :)
Och veckan därpå kommer min systerdotter upp med sina två barn! Det längtar vi också till, hon ringde igår och berättade att hon tänkte komma upp, och då kollade ja upp vilken vecka som såg bäst ut i skolan så vi ska hinna göra en massa! Barnen får leka med varandra osv. :) Hennes minsta var bara några månader när vi sågs sist och nu är lilla Meela snart ett å!
Nu kommer Neo och sägger Kockost mamma, bäst vi fixar frukost! Trevlig helg!

Lång dagar!

Hallelulja! Denna vecka lider mot sitt slut, det är verkligen hårdkörning i skolan nu, föreläsningar från 8.30-16 har vi haft. Det blir lätt lite tungt i huvudet på eftermiddagen! Idag hade vi föreläsning i Onkologi, det var intressant, på em. Hade vi föreläsning om hjärtsjukdomar, det är lite tyngre tycker jag. Hon är så otroligt kunnig hon vi hade, en läkare, det märks att hon har otroliga kunskaper i ämnet på gott och ont :)
Gjorde ifrån mig en hel del igår också med seminarieuppgifter, så Neo och jag är lediga nu Torsdag Fredag! :P Underbart! Han säger ju på mornarna att han vill vara hemma med mamma, han var även ledsen häromdage när jag lämnade honom, då gör det ont i själven långt in på dagen tycker jag.
I morse gick det bra igen dock, han har väl kommit in sig lite nu igen efter jullovet. När jag skulle gå så hörde jag honom Puuuuuus mamma, så ja fick massvis av pussar och en goskram, sen sprang han in och lekte.
När vi skulle hem idag dock ville han knappt hem, men hur det var så skulle han med, men då ville han att Albin skulle följa med :) Mysisar!

Igår var vi på gympa Neo och jag, han tyckte inte det var jätteroligt i början när alla skulle sitta i en ring och lyssna på "fröken" :) Men sen när aktiviteterna kom igång var det full fart, vi avlägsnade oss på slutet när det skulle vara samling i ringen igen :) Då åkte vi hem o duschade och gjorde välling, det var en trött herre! Dagmamman berättade igår när vi hämtade honom att han hade somnat på köksgolvet strax innan vi kom för att hämta honom, tröttmösan. I Morse höll ja heller inte på att få upp honom, morgontrött som sin mor och far!
Den där gympa grejen by the way är kanske inget jag rekomenderar när man ä gravid i vecka 36 :) Men J ska fortsätta nu fram tills ja fått så kommer jag att gå med honom sen, det är nog viktigt att vi komma iväg och göra nått bara vi och han, utan bebisen sen liksom, så han känner att han får egentid.

Apropå egentid, jag hör hela tiden föräldrar som tjatar om detta med egentid, och vissa verkar tydligen kräva det minst en gång i veckan, och har barvakt för att kunna göra saker på egen hand. Usch så vill inte jag ha det, vad ledsen jag hade blivit med om jag var liten och blev bortlämnad för jämnan, näe hua ligen! :) Klarar inte förhållandet av det utan all denna egentid kanske det inte var rätt att skaffa sig nått barn? En liten tanke som slog mig...


Sötaste någonsin!

Vilket underbart väder det har varit idag! Det finns faktiskt en sol!! Neo och J har varit ute och åkt snowracer medans jag var och handlade, Neo tycker dock det är roligare att GÅ upp och ner för backen än att åka... Ja han är lite speciell :)
Igår var vi till barnens hus för o handla lite bebisgrejer, vi hittade inte det vi sökte så vi är lika utan en mjuklift nu också! Det får nog bli en från Phil & Ted men några sånna hade dom inte hemma.
Vi var p ÖB med och inhandlade lite smått, tvättmedel och allt sånt! Det är skönt att veta att det inte tar slut på ett tag! Skrutten fick världens utbrott där inne, för att han inte fick "Lalla godis" och såklart så hade vi glömt glödlampor så J skulle springa in o köpa det, där vid kassan fick jag stå med alla kassar och en Neo som INTE var sådär jätte nöjd! Hur kommer det sig att folk stirrar så hemskt bara för att ett barn är surt? Har dom aldrig sett det förr tro? Irriterande alla fall!
Han tvärslockande i bilen påväg hem så det var nog en blandning av att han var dödstrött och jättehungrig.
Annars har vi inte gjort så mycket i helgen, vi såg "Sommaren med Göran" I Fredags, ingen av oss tyckte den var nått bra, så se istället en annan film om ni funderat på den...

Vi kikade på en bil också i Söderhamn, superfräsch var den. Så kanske vi slår till. Vi får se, J kanske ska åka dit i morgon igen o kika och så ska dom kika på våran bil med, men då krävs en tvättning av den först :)

Nu ska Neo och jag kika på lite Nalle Puh, det är ju helg vilket innebär att pappa har match :)

Just d: Finns det nått sötare än när en liten skrutt sitter på pottan eller toan och ropar: Fääääääärdi mamma :)


Av längtan till dig!

Jag börjar känna en viss längtan nu tills du vill kika ut till oss lilla bebis! Jag känner även en obeskrivlig längtan till att slippa denna smärta, bara en sån enkel sak som att kunna ta på sig ett par skor utan problem. Tänkte att idag ska jag ta på mig mina sneakers, det tog mig säkert 10 minuter att få på dom. Nått annat ja också längtar efter är att kunna sova på magen! :)
Jag vet att man ska inte klaga, det kommer nått fint av det och det finns så många som har det värre! Men jag måste få gnälla lite, och jag är medveten om att det är I lands problem.

Idag ska vi åka till barnens hus och kika på en mjuklift till vagnen, Neo ska titta på bilar där säger han, oväntat! :)
Vi ska även passa på att åka in till en bilhandlare där och kika på en fin Saab, får se hur det går!

En sak ja funderat över: När jag eller J är ensam med Neo är han som ett ljus, säger inte ett pip på hela dagen, klagar inte över någonting, men såfort vi är båda två är det gnäll för minsta lilla ALLT skall trotsas, och ska Jonas klä på ex: ropar han Maaaamaaa och blir arg, och tvärtom. Är det nån som känner igen sig i detta? Skumma saker :)

Nu far vi! Hej hopp!

Fredag!

Såhär lät ett telefonsamtal igår. Neo ringer morfar som inte är hemma och ska fråga när han kommer hem.

Heeeeej morfar
Måste komma där morfar (Pekar på dörren)
Hejdå morfar ( Ger mig luren för att ta tillbaka den direkt och säga:)
Puuuus hej!

Hi hi morfar smälte tror jag :)

Bild från öppna förskolan igår, Neo med sin kusin Astrid





Neos lilla sår. Nu har det läkt ihop fint tack o lov :)



Långhårig igen, om ändå mitt hår växte i samma fart!


Skrämmande!

Usch så många "fejk" grupper det bildas för att samla ihop pengar till Haiti, hur har man hjärta att göra någonting sånt? Det gör ont i min själ!
Hur skall man vet var man skall skänka till undrar jag??

Ingen ordning på allting!

Snart kväller, i morgon blir det förhoppningsvis Gävle och Snabba Cash! :) det beror lite på  om vi har någon barnvakt eller inte, J tränar i morgon.... Hoppas på det alla fall! Har hört lite blandat om den, men jag tror att den är kanon!
Idag har vi varit och hälsat på Neos kusin Astrid, han hoppade och skrattade av glädje hos dagmamman när ja talade om vart vi skulle åka, och sa direkt att han skulle rida på hennes häst :) Tänk vilket minne dom har dom små!
Astrid sov när vi kom, och Neo var nog att tala om för oss att vi skulle vara tysta för att Astrid sov, men efter en stund sa han: Måste gå och titta på Astrid :) Tillslut vaknade hon och attans vad dom lekte! Hon är snart 9 månader, men tänk att dom hittar sina små lekar ändå, hon sprang och jagade honom i gåstolen, Neo skrattade så han höll på att kikna där ett tag. Jag Jonas och min bror passade på att kika på lite bilar under tiden, hittade en kanonfin saab men den var såklart såld! Så vi får leta vidare.
Vi hämtade en fin bilstol där också, och lämnade Neos sittvagn. Samt att vi fick med oss en gigantisk kasse med barnkläder. Hjälp säger ja bara, nu har vi två överfulla byråer med bara minsta storleken, hur ska man hinna använda allt? :)

På måndag börjar skolan igen, eller den håller ju på nu med men ja e klar med det vi ska göra sen en vecka tillbaka. Men det ska bli skönt att börja igen på Måndag och få lite struktur på vardagen känner jag, Neo och jag har sovit till halv tio om dagarna, och då går dagarna så otroligt fort, i morse skulle jag lämna honom klockan 9 men vi sov över, ja ni hör ju! Vi behöver lite skola nu :)
Även om Neo inte tycker det, Ska vi åka till dagmamman frågar jag, Näääääe vara hemma med mamma säger han :) Goskrutten! Därför fick han vara där idag och i morgon fast jag inte har sådär jättemycket i skolan, för att han ska vänja sig lite. Vi har varit lediga nästan varje dag nu sen 18:e December.. Så det fick bli 5 timmar två dagar denna veckan.

Sov sött alla!

!


Jösses!

Att det ska vara så svårt att förstå sig på! Vi hämtade ut vagnen idag, och ja vet inte hur länge vi hållit på, men nu tror jag vi har grepp på den! :) Det var en finurlig manual, det stod att "Female supervision required" ha ha ha lite roligt tycker jag!
Neo blev i eld och lågor när vi kom hem med kartongen med vagnen i, han hoppade runt och sa vagn vagn vagn :) Sen skulle han inte göra annat än å sitta i den, han sa: Mamma vagnen titta bob, sen skulle han ha välling o sova i den sa han. Det känns bra att han gillar den!
Nu blir det kväller!

Aja...

Dagen kunde väl börjat bättre kanske! Hade stoppat vår vita matta i tvättmaskinen och tvättat den enligt anvisningar, Neos strumpor o kalsonger hade också halkat med in. Det stod att den skulle tvättas separat så ja kan ju inte klaga att hans underkläder blivit färgade, men nu har alltså mattan färgat sig själv fint rosa. Den var innan vit med lite röda ränder i!
Fy vad dåligt! Den var inte jättebillig heller, måste nog helt enkelt gå tillbaka till affären med den! Dom kan ju inte klaga att man inte har kvitto kvar, för vem sparar ett kvitto ifall mattan skulle få en fläck, behövas tvättas och sen färgar av sig själv??


En helg!

Söndag IGEN, är det nått annat än Söndag och Fredag? :) Det känns i som så! Helgen har inte varit så fruktansvärt händelserik måste ja säga. Hade lite besök av mormor och morfar igår, vi bakade lite och hade lite mys på kvällen. Idag ska vi röja lite här och gå till pulkabacken en sväng. Vi får se hur länge Neo orkar, nu är det hans tur att vara förkyld. Pang sa det så var han jättesnorig igårkväll, precis så blev det för mig också, utan förvarning kom allt på en gång, skumt!
Skrutten gjorde sig illa igår med, han gjorde illa sig på vårt badkar, som inte har någon kortsida längst ned, där skar han sig när han skulle till o bada. Ack så rädd han blev när han såg att det kom blod. Och efter mycket om och men fick vi tom. sätta på honom plåster, eller sån extra hud. Sen gick han och visade oss det hela kvällen. Tycker lite synd om honom idag för såret är precis där kalsongerna går, så att det skaver liksom. Han har inte sagt nått än så kanske den där extra huden skyddar så pass bra att han inte kännar av kalsipperna.

Sista examinationsuppgiften är inskickad nu, och den hade vi disponibel tid för denna vecka som kommer, så det innebär att ja är ledig en vecka nu igen. Ska försöka förbereda lite o greja inför kommande kurs kanske..
Den ser jag fram emot nu, träffade läraren häromdagen och hon är så himla gullig med så det kommer bli kanon tror jag! Folksjukdomar ska vi läsa om! Undra om den är fem veckor, sen är det dags för pediatriken! Den ser ja mest fram emot! Och det får vi se hur det går med, för då har bebben kikat ut till oss! Men vi håller tummarna för att den vill följa mamma på föreläsningar och seminarier och att hon/han vill sova lite så mamma får vila mellan tentorna :) Så är vi lediga sen hela sommaren och myser:)


Skräck!

Efter att ha läst en annan tjejs blogg är ju om möjligt ännu mer skräckslagen inför förlossningen. Hon skrev nämligen: Jag trodde jag kom ihåg hur ont det gjorde, men det gjorde ja verkligen inte! Och då tänker man sig ju det värsta möjliga ändå... Kan man ångra sig nu? :)

Magen vecka 34 :)



Min mor kom med lite presenter till den lill* Hon ville ändå köpa nya när den kom sa hon :)


BM besök..

Har varit hos BM idag, allt såg bra ut, magen växer och alla längtar! Det enda som kunde anmärkas på i vanlig ordning var mitt HB, lågt lågt.. Jag äter ju mina järntabletter :(
Kommer att gå till bm varannan vecka nu, det kommer bli konstigt. För som andragångsföderska har man ju nästan inte haft några besök fram till nu.
Tänk hörrni, snart är det slut på Januar, sen är det bara Februari kvar sen är det vårmånad! Visst kan man väl kalla Mars för en vårmånad? :) Ja det gör vi tycker jag! Underbart!!!

Nu ska jag ta och plocka undan lite här, städat o klart inför helgen nu! Så ikväll kan vi mysa!
Trevlig helg!




Just d!

Vagnen är beställd och vi får den om 2-5 arbetsdagar! :) Skönt! Nu har vi allt vi behöver tills den lilla kikar ut! Det enda jag ska ut o kika på är nån liten pyjamas, den enda i 50-56 ja hittade efter Neo är en tvådelad, och det är inte så praktiskt! Undrar just var alla hans PJ:s tagit vägen?...

Denna vagn får vi hem snart, i svart dessutom! :)


Ny dag, nya möjligheter!

Sitter hemma ock skriver färdigt rapporten! Snart snart klar! Underbart! Har även fått till en framsida nu! :) Det tar sig!
Jag vill bara få den skickad nu så ja kan släppa den helt!
Neo sov som sitt vanliga jag inatt igen, dryga 12 timmar! Tack o lov! Vilken skillnad det gör! Men det är nog bra att man får känna på! Och man ska nog inte klaga för att det händer nån natt när han är sjuk eller så när han annars sovit hela nätterna sen har var ett spädbarn! Och jag har verkligen förståelse för er som har barn som aldrig sovit och jag ska inte klaga mer! :P
Jag tror ändå ja kommer att få ett barn som är vaket nu, säger dom inte ett av varje?

Jonas och jag skrattar ibland åt Neos ord, så ja tänkte bjuda på en par styckna :)

Glassbil- Buss glass
Ägg- "kuk" (Hoppas det ändras snar) :)
Vatten- Datten datten dä??? :)

Hoppas ni får en fin dag! Solen skiner alla fall, men lika kallt!



Giv mig styrka!

Sådärja! Då var förkylningen o febern här! Ack som ja kan sakna dom tiderna då man fick vila när man var sjuk! Neo har stymlat två nätter denna veckan, så jag har sovit cirka ingenting! Mina ögon svider verkligen och jag borde plugga, men hur sjutton ska det gå till?
Jag vet inte vad det är för fel som gör att han vaknar på natten nu, vi funderade på om han håller på å få en kindtand, han har vid nått tillfälle sagt att han har ont i munnen och han är väldigt lös i magen.. Hua!
Idag fick han andra svinsprutan, han var jätteduktig och sa inte ett pip, fast när det kom till plåstret sa han: NEEEEEJ Mamma, och det slapp han så det blev bra :)
Aja, nu ska jag knalla upp med lilleman till sängen, J spelar match ikväll.... klockan må vara 19.20 men ja tänker lägga mig! Ni kan väl hålla tummarna att jag får sova i natt! För när Neo väl somnat om är det nån i magen som vaknat och det är inga små rörelser direkt, så då ligger ja vaken tills den krabaten lugnat ner sig he he!

I skrivartagen!

Idag har Neo varit hos farmor och farfar i nån timme, Jonas skulle hjälpa sin bror att flytta och jag var tvungen och plugga lite. Det var meningen att jag skulle skriva lite seminariefrågor tills morgondagen, men påbörjade även den sista rapporten! Det känns ljuvligt att vara igång med den!! För efter den är inskickad så är det dags för ny kurs, nya tag! Folksjukdomar, det känns lite mer relevant än det som vi läser nu, om man får säga så :)
Helgen har gått med en himla fart som vanligt, igår blev det bad. Ialla fall för Jonas och Neo. Jag var med på sidan av och fotade lite och fixade med fika :) Jag har läst på många ställen att det inte är så bra att bada på allmänna badplatser i slutet på gravididtetn med tanke på infektioner och så, så det hoppas jag över! Men ack så sugen jag var när jag stod där vid kanten! Men snart så!

Neo fick vara uppe med oss igår kväll och kika på Robinsson, det var knappt att han orkade vara vaken till slutet och tjatade tillslut om att få lägga sig :)Och i morse fick jag lov att väcka honom vid 9.30. Men mysigt hade vi, vi åt lite grönsaker och dipp o annat gott!


Mys! Man märker riktigt hur han njuter när han får vara uppe lite extra, det är som han känner på sig att nu borde ja sova egentligen :)




Såhär trött var ja tillslut



Titta ja simmar :P


Helg!

Två dagars ledigt till, sen är det tillbaka till verkligheten! Just nu önskar ja nästan att jag hade jobbat. För hade jag det hade jag sannerligen gått hem nu för nån vecka sedan. Och bara vilat upp mig inför förlossning och allt som komma skall. Men men... Undrar om det är kroppens sätt att förbereda en på att man kan få en bebis som vaknar varannan timme, det där med att ja kissar så mycket på nätterna? :)

Idag har Neo varit sitt värsta jag tror ja, allt har varit NEJ mamma och skrik och gråt! Det tar på krafterna när det ska testas gränser och trotsas! Vi hoppas på en bättre dag imorgon! Han kanske bara är trött också, för han håller på att somna nu och klockan är inte 19 än..

Ikväll ska jag se film med Malin, Jonas åker till sin lillebror. Och i morgon ska vi åka till Arbrå och bada lite tänkte vi. Om ja nu inte ligger i feber, har känt mig knöven hela dagen och frysit längs ryggen och det är ett tecken på att det kommer bryta ut en förkylning snart! Men hellre det än att man går o snorar flera månader och aldrig blir hundra! Det finns alltid nått positivt till allt :)


Kyla

Inte mycket varmare idag heller! Uscha! Det är så kallt när man stiger upp på morgonen, svårt att komma igång på nått sätt!
Gårdagen tillbringades mestadels inne, vi var och lekte med Albin en bra stund och där blev vi bjudna på got mat, min favorit: Tacos :)
Vi fick även låna en babysitter utav dom som vi tog med oss hem, Neo är hemskt intresserad av den då den ser ut lite som en minigunga. Jag talade om att du är för stor, och frågade om vi skulle sätta nån annan däri, Aaaa Bäsis svarade han då :)

Detta se väl lovande ut :)



Idag väntar vi med spänning om vagnen kommer, den vi vill ha finns bara i rött och blått än så länge. Men ett fåtal svarta skulle komma in under denna veckan och det gällde att hålla utkik och vara snabb sa butiken. Så ja ska kika in lite titt som tätt idag tänkte jag!
Så att vi får beställa den nån gång, om inte den kommer in så kör vi på en röd. Vi kan inte vänta längre nu känns det som. Det är ju inte så att man får den dagen efter direkt..

Denna tänker vi köpa, fast en svart då. Eller röd :)


Men vilket väder!

Vilken kyla! 26 minus här nu! Hoppas bara det stannar vid det, Jonas pratade nått om cirka 40 minus i dalarna? Det är ju inte riktigt klokt! Det är tur vi är lediga jag och Neo alla fall, men vi måste nog gå ut en liten liten stund idag så vi får liiite luft. Vi får klä oss efter graderna helt enkelt :)
Idag har vi turen att bli bjudna på tacos av Andreas och Sussi, vi ska snart åka ditåt så killarna får leka lite innan. Går för övrigt in i vecka 33 idag. Men nu får då bebisen stanna till maj om detta väder ska fortsätta alltså! Det är på tok för kallt för en sån liten att vara utanför magen! Men det är fortfarande ett tag kvar så vi hoppas det vänder!
Jag tycker det har varit vinter en hel evighet nu, men när ja tänker efter så kom väl snön precis efter Lucia? Och det är ju inte jättelängesen?
Ja ja... Nu ska vi göra oss klar! Ha en bra dag i kylan!

Bilder



Ser ni att han fått in rockstar stilen :)



 


Filmtips!

Måste för övrigt tipsa om en himla rolig film! "The hangover" Ha ha vill ni skratta ska ni se den! :)
Nu ska ja snart kika på Desperate housewives och äta lite godis, Jonas och Neo ska åka till Farbror Niklas! Inte ofta man kan unna sig nått sådant såhär på eftermiddagen! Men först ska det lagas lite mat!
Ha en bra Måndag!

Mörker..!

Usch vad mörkt o trist det är denna årstid, och allra helst nu när man snart ska plocka bort alla julstjärnor också! Nu längtar jag till våren och sommaren! Kanske en öl med kompisarna en solig sommarkväll! Underbara tider!

Bilder från en tjejkväll 2009, vi diskuterade då att det var underligt att ingen var gravid eller ammade. Men det kom att visa sig sedan att jag var det :) Och kort därefter A-k :)





Nu ska ja kila till lilleman, han springer o säger att han vill ha blöja helt plötsligt. Vadan detta? Det har han inte haft på ja vet inte hur länge på dagen! Vilka ideér!

God forsättning!

Så var det nya året här! 2010. Tycker det låter lite konstigt att säga? Men jag hoppas och tror det kommer att bli ett bra år!
Året som gått har mest rullat på, vi letade massa hus, hittade ett och flyttade, renoverade och myste i! Jag påbörjade min utbildning, vilket känns kanon! Barnmorska känns så rätt! Neo utvecklades för varje dag, på gott och ont. Han hade även sin första trotsperiod under detta året. Det var ett riktigt test på tålamodet. Och det stämmer verkligen som dom säger, små barn små bekymmer, stora barn, stora bekymmer :) Nu är det tillbaka till det normala igen tack och lov. MEN nu längtar vi lite till vardagen, allt detta julfirande och nyår och allt va det varit har resulterat i omvända rutiner och Neo har inte riktigt ätit som han brukar, och det resulterar i ett väldans humör! Men i morgon ska det bli lite ordning igen, även om skrutten och jag är lediga en vecka till.
Vi har även fått två tillökningar i familjen detta året. Nu har vi barn som är 0, 1,2,3,4 år :)

Jag hoppas och tror att 2010 kommer att bli ett bra år! Det kommer att bestå av, tillökning i familjen (BF om 8 veckor nu), bröllop, som vi ser fram emot jättemycket! Vi kommer att tillbringa en vecka i Göteborg i mitten på Maj, då får ja strunta i om vi har nån tenta eller så för då ska vi njuta och umgås med familjen! Jonas ska även springa Göteborgsvarvet med sin lillebror den veckan, så vi får ut och springa han och jag sen bebisen har kommit :)
Vi ska även försöka hinna med en utlandsresa under detta år! Samt göra klart vårt kök och gästrum, det är lite småfix kvar!
Sen har vi både en som blir 50 och en som blir 30 under 2010 så det kan bli lite festligheter kring det också!
Vad som händer mer återstår att se! Vi lämnar det öppet! Jag kommer i alla fall att vara ledig hela långa sommaren, och det ni! Är nått som ja längtar till! Min tanke är ju att slutföra studierna denna terminen fast bebisen kommer! Jag tror det kommer att funka! För att jag har världens bästa klass! :)

Det var lite om detta, nu ska jag ta och lägga mig på soffan en stund, Andreas och Albin är här o leker, så Jonas och Andreas tog precis ut barnen på snowracern, då tänkte jag för en gångs skull passa på att slappa, ÄVEN fast jag har tvätt i maskinen som skall hängas! :) Jag måste lära mig att trappa ner lite nu, kroppen har börjat säga ifrån på allvar! Inatt hade jag behövt kryckor när jag skulle upp på toaletten, alla fem gångerna! Det gick som tur var var ändå även om det tog lite längre tid!


RSS 2.0