Treårstrots och sömnlösa nätter!

Behöver jag säga mer? Jag är sliten! Neo har kommit ner några nätter nu, och då är det tji för mig att somna om överhuvudtaget, två styckna som snarkar högt och tydligt... :( Har legat i nån dvala sen 02 inatt. Snark! 
Och allt allt allt skall testas till det yttersta nu också, och ni vet väl hur det är med tålamodet när sömnen är obefintlig? 
Och till råga på allt har det blivit höst? Eller vad är detta? Usch så trist!!!!
Hoppas ni har d bra!

Ännu mera skoj!

Kommentar från Neo : "Pappa, jag tänkte att vi kunde åka på Dollar och skjuta flaskor" Neo vill åka och bowla :)
Vilka uttryck, vi skrattade gott :) 
Jag konfunderades lite över min ettåring idag också, jag höll på att ta tempen på Neo, så sa jag till henne: Ska du känna om Neo är varm Stella, varvid hon går fram och känner honom i pannan :) Jahapp, det hade hon koll på!
30-års festen är nu avklarad och kvällen blev jättelyckad! Maten var uppskattad, Jonas och Per stod och grillade i regnet :) Tur d fanns tak över grillen!
I morgon börjar mitt sommarschema, känner mig faktiskt lite nervös. Men det ska bli himla roligt!!! Jonas får semester på Torsdag, bra timing :)

Snillen spekulerar

Neo "Mamma, varför har inte du  nån snopp" "Kan du alltså inte kissa?"
"Näe, nu måste jag gå jag får främmande. Hej då"
Fått myggbett "Mamma, jag har fått tekoppar" (Vattkoppor)
Man borde skriva upp allt dom säger!!
Neos morbror pekade på en sån där lång ärta (Vet inte vad dom heter) Och sa: Titta det här är godis det. Neo svarar "Det där är inte godis, det är gurkmeja"
Varje gång Stella vaknar "Men heeeeeej snuppan, har du sovit gott" (Med bebisröst)

Sommarlov på riktigt!

Nu har mina betyg ramlat in så nu kan ja koppla bort skolan ända fram till vecka 34 tror ja det är :) Skönt!! Det gick bättre än förväntat på båda tentorna, lycka! :)
Just nu sitter jag och försöker hitta en klänning till min och Anna-Karins fest på Lördag. Att jag alltid ska vara ute i sista sekunden? Är det ingen som kan komma med ett supertips på en glammig klänning? Temat är hollywood. Jag hittade en blommig, men är det särskilt glammigt?... Hmm... I-landsproblem jag vet. Men ändå huvudbry!

Va nu då?

Neo dansade och sjöng häromdagen, vi kom först inte på vad d var för orden var inte helt hundra :) Efter ett tag hörde ja på melodin att det måste vara Popular, så ja spelade den på Youtube för honom, han säger då "Det är ju Eric Sa aaaade" Helt rätt uttal o allt, men vart har han lärt sig detta? :) Ibland undrar man....
Liksa så sa han när vi hämtade honom på dagis "Titta mamma där är en såndär bil bi hade förut" Och mycket riktigt, på parkeringen stod en mörkblå ford focus, men det är ju bra längesen vi bytte, Stella var en vecka gammal när Jonas åkte och köpte den, så det är alltså ett år och tre månader sedan, superminne eller otroligt bilintresse? Det är frågan....
Nått annat finurligt han sa... Vår dator är inte som den ska än. Han satt o kikade på Bolibompa weben och datorn slår av, varvid han säger "Vi måste skicka den här jäkla datorn till doktorn hörrni" :) haha... Men nu vet han att sånna ord får man INTE säga :)

Nu blire Twilight!

Tokisar!

Skapliga ögonbryn för att vara ett år?
Stora killen!
Stella säger: Bompaaaaaaa

sköna sommarlov!

Nu har ja skrivit min sista tenta och skickat in min sista uppgift för den här gången, ett resultat är kommet och det var kanon! Bara två till att vänta innan hjärnan kan ta semester på riktigt från d där!
Nu är jag och barnen lediga, ja sen den 26:e Maj har vi varit lediga. Jag har gått in och jobbat nån dag sådär bara. Superskönt att kunna styra lite själv i en månad. 
Och nu har jag fyllt 30 år... Helt vansinnigt, jag känner mig verkligen inte som 30(!!!!!)år! I present av min kära sambo fick jag en resa till Barcelona, så vecka 26 åker vi! Sol/Bad/Storstad, kan det bli bättre? Neo vill gärna följa med säger han, jag hade tyckt det var jättemysigt men det är kanske dags att vi gör nått bara vi två? Det var ändå 3.5 år sedan sist. Visst vi har haft barnvakt över natten, men aldrig åkt iväg och gjort någonting bara vi två...
Nu ska jag sätta mig o kika på andra Twilight filmen, jag var inte så övertygad av 1:an :)

RSS 2.0