Förväntansfull

Inför morgondagen sitter ja här i min ensamhet, Neo har somnat och Jonas är på match, rätt skönt att få lite tid alldeles för sig själv. Hinna filosofera lite :)
Jag ser verkligen fram emot morgondagens festligheter, beställde ju en Marilyn klännning, men den såg fruktansvärd ut på och ALLT syndes igenom, den skippar vi. Men det ordnade sig ändå, Neo och jag har varit och lekt med Sofie och Noelle, Sofie och jag fick prata lite skit och Anders såg efter barnen :) Och då fick ja låna en svart klänning av henne som jag tror blir perfekt!
Klockan 12 kommer Pia hit och sminkar mej! Hon är så duktig på det där hon! Det var verkligen jättesnällt! Och så ska ja bege mej på jakt efter ett knallrött läppstift, jag som hatar att ha läpptsift men det får gå för en kväll sådär :) Stina kommer du ihåg när vi missbrukade Isadoras rosa glitterglans? :) Helt underbart :P
Jonas och jag har börjat planera vår första helg från Neo, vi tänkte att vi skulle ta en weekend med hotell i Stockholm, lagom bit att åka men ändå få komma bort lite och passa på att träffa lilla Noah, och lite andra kompisar där nere..
Nu är min greys nedladdning klar, ska avnjuta detta avsnitt i lugn och ro med lite pepparchips...
Föresten! Det har snöat här hos oss hela dagen!!!! Både mysigt men ändå ltie tidigt tycker jag...



Neo redo för vinterväder :)


Snart helg igen

Tänk vad veckorna går fort! Inte undra på att det snart är ett år sedan man gick med magen i vädret och inte hade en aning om vad det var för filur som låg där inne :)
Snart är det dags för bonde söker fru, usch ja kan inte hjälpa det men jag skäms verkligen ibland när jag ser vissa situationer på detta program, man undrar hur vissa tänker, verkligen! :)
I helgen är det dags för maskeradfest, det ska bli riktigt skoj! Och tack vare en läsare så har jag äntligen hittat min marilynklänning, skulle egentligen färgat håret mörkt ikväll men det får ´vänta tills efter helgen, för man kan ju inte vara en mörk Marilyn..
Vi funderade lite på om vi även skulle klä ut Neo innan vi lämnar honom till barnvakten, frågan är bara till vad, en liten pumpa kanske? Är det någon som har nått annat roligt tips?
Nu ska jag ta och fixa i orning lite varma mackor, och drick julmust light, guuud så gott det är, jag är helt såld! :)
Föresten, har verkligen fastnat för The voicemorron tv, är det nån mer än jag? Tycker dom är för härliga, och fråga olle och alla modetips och ja allt....
USCH gjorde raggmunkar idag, det blev INTE gott, karlarna åt men kanske för att vara snälla...



Uscha..



Fick väldi bra hjälp i alla fall :)



Fylla på vatten



Inte mycket hamnade i smeten...

Morgonsund har guld i mund....

Eller? Kvart i sex i morse hörde ja Neo tjattra från sitt rum, då tyckte han visst att det var dags att stiga upp, själv hade jag nog velat ligga kvar till nio minst. Neo har vaknat två gånger i natt av sin hosta han är lie förkyld. Hoppas att det inte utvecklar sig till hög feber, än så länge är han tack och lov feberfri. Lilla skrutt!
Sitter här och försöker printa ner några rader till skolan, men jag är för trött känner jag, inte van vid detta :) Har gjort en lista med saker jag MÅSTE få gjort innan helgen så att jag kan gå på fest med gott samvete. Får jag inte detta gjort får jag banne mej inte gå :)
Det är inte någon där ute som har något tips på var man kan få tag på en "marilyn monroe liknande klänning" Vi ska på maskerad på Lördag och tänkte klä ut mej till henne. Hon är ju bara för cool :) TACKSAM för tips....!

Lägger ut lite bilder från våran tiiiidiga morgon....


Neo vill cykla tiiiidigt i morse :)





Neos nya Italienska pinncio docka har fått sin plats



Och jag kom på att en grå trasmatta faktiskt gjorde sig bra i vardagsrummet :)



Hängt upp lite nya bilder i hallen, mörk bild, men det är en på Neo och en bild på en eka vid havet som Jonas tog i Beddinge strand



Neos rum...

Nostalgi...

Jag satt och läste tv tablån precis och såg alla konstiga serier som går tiiiidigt på morgonen och på nätterna, gud va ja saknar att sitta och amma på natten då, precis som första veckorna, fast jag kanske bara har glömt bort hur jobbigt det var! :)
När min kompis Malin kom och träffade Neo första gången hade hon även med en present till mig, ALLA vänneravsnitt på dvd, hon sa: Här har du nått att kolla på på nätterna, det var så himla sött att ja nästan får en tår i ögar bara av att tänka på det nu! :)
Fredag fredag fredag, idag har det hunnits med att vara på förskolan, städa, sola och plockat en massa... Skönt att bara koppla av nu och äta gott och se på Greys! I morgon ska ja skriva högskoleprovet, jag börjar faktiskt bli riktigt nervös om jag ska vara ärlig. Sen är det en fest på kvällen, men jag har ännu inte bestämt mig för om jag vill gå, jag kommer ju att vara från Neo från 8-16 ändå när jag skriver provet så ja vet inte om ja klarar av att lämna honom efter det, visserligen är ju festen efter han har somnat men ändå...
Bjuder på lite bilder från dagen...
Ja just det, vad FÖRVÅNAD jag blev i morse, jag sa till Neo. Neo gå och  hämta dina skor ska vi gå ut, då går han seriöst ut i hallen och hämtar sina gympaskor och kommer in till mig, jag trodde aldrig att han förstod så myckt! Vad mysigt!





Neo på förskolan med bästa kompisen Freja



Precis innan vi gick hem, båda så trötta så trötta, dom somnade på en minut i vagnen







Klättra klättra klättra, han väntar snällt på sin tur...

Snart helg igen!

Tänk vad veckorna springer iväg!!! Det är alltid Fredag och måndag tycker ja! Ja vad händer i helgen, inbjuden på fest, högskoleprov och innebandymatch, jag känner att jag inte kommer att orka/hinna medallt så jag får fundera över vad det blir.... Högskoleprovet är väl kanske inget ja kan prioritera bort dock, men det andra
Har varit och klippt mej idag, riktigt skönt! Mitt hår blir så tjockt igen på bara några månader hur mycket man än tunnar ur det, min frisör hade det styrigt och det såg ut på golvet so om jag inte skulle ha nått hår kvar på huvudet, men ändå är all längd kvar och det tackar jag henne för då jag håller på att sparar ut det igen :)

Neo och jag har lekt idag på förskolan igen, jag tror att det är väldigt bra att vi är där så pass mycket som vi är, just för att jag tror att det kommer att underlätta inskolningen till dagmamman sen, jag och Jonas diskuterade idag och tycker nog det är för tidigt i Januari, han kan ju ändå vara hemma med mig jag kan ju hinna med skolan på kvällarna, det är jag villig att göra, sena nätter må det bli men bara min skrutt får vara hemma så länge det bara går med mig... Dom brukar säga att barnen vid ettårs ålder kan drabbas av separationsångest, det är snarare att JAG har drabbats av det, igår kväll när han sov gick jag och tog upp honom bara för att få snusa lite på han....:)
Har shoppat lite idag med, hittade värlens mysgaste mysdress till Neo på busungen, fyra bodysar och ett par jeans. Även jag fick hem ett par mysisar jag beställt idag, dom är helt gudomliga!!



Dessa underbara byxor! :)

Bjuder på en bild på Neo igår när han gick lös på kakburken..

Efterlysning...

Jag efterlyser en snygg svart klänning, är det nån som har nått tips på var man kan få tag i en sån? Helst en i tubtops modell. Ska på fest nästa helg och det är det enda jag känner att jag skulle vilja ha på mej, jag har en sån fin i mitt huvud men den existerar ju inte i verkligheten.. Tänk om man ändå kunde sy....
Inget nytt här idag, hösten är verkligen här, har varit en underbart fin höstdag, har varit på liten promenad med Sofie och Noelle, vi gick till öppna förskolan och lekte lite, åt lunch och promenerade hem igen..
Har då äntligen beslutat mej för gardiner till köket med! Världsliga problem, verkligen!



Noelle kryper runt på förskolan



det blev lika gardiner som vardagsrumsdelen :)



Och en hissgardin i lillfönstret



Mina fina kakeldekor som ja satt i  badrummet



Måste lägga in Neos fina gaderob som ja fixat :) Tänk om man själv fått haft barbapappa på garderoben!



Neo idag cyklandes på sin doppresent



Neos söta lilla monster :)



Denna tavla hänger på Neos rum, Jonas mamma har målat denna! Det är en bild av Jonas och hans bröders leksaker som sitter på den äldsta brorns snuttefilt! Såå fint!



Slutligen tyget som hänger på en vägg i Neos rum! ÄLSKAR Marimekko!!!

Tack för idag nu blir det lite pepparkakor och julmust, jaaaaa jag vill att det ska bli jul nu så man får sätta upp lite extra ljus! :)

Trött Tisdag!

Snart har halva veckan gått igen! Vad fort det går alltså!!! Jag känner att jag hunnit med massor hittilss både i skolan och på dagarna hemma, äntligen har Malou och Freja kommit hem igen så vi kan gå på öppna förskolan och leka med dom! Det är inte lika skoj att gå dit ensamma och de andra ja känner som har barn är inte där så ofta dom...
Vilket gardindilemma jag har här hemma nu alltså! Det gör mej så förvirrad, idag har jag bytt dom IGEN var ju och köpte nya dyra gardiner förra helgen tror ja det var, dom har jag alltså nu tagit ner för att byta tillbaka till mina ljusa igen, ja gillar verkligen inte när det blir för mörkt...
Nu pratar Neo med farmor på högtalartelefon från Italien, måste kila och lyssna på dom :)
Bjussar på lite bilder av min ambivalens ;)



Funderar på att byta tillbaka till min Marimekko kappa till sovrummet igen dom det var på denna bilden... Vi får se har väl ändrat mej i morrn igen



Har nu dessa i vardagsrummet...



Neo promenerar på Kvantum, han är så stolt över att kunna gå, syns det? :)

Söndagsmys!



Söndagen har gått i matlagningens och bakningens tecken. Har bakat bullar kakor och gjort lite mat till Jonas som han kan ta med till jobbet :)
Det bästa som finns är att bara vara hemma o baka o mysa...
Nu har våra förskolekompisar äntligen kommit hem så dom kan följa med oss dit i morgon, det ser vi fram emot! Neo & Mamma ska leka som tusan i morrn! Kan inte tro det själv, men idag blir min lilla skrutt 11 månader, om en månad ska vi alltså ha ettårskalas, STORT :) Jag ska baka en egen tårta hade jag tänkt och den kommer att se ut någonting såhär, (Om det nu går som planerat:)



Bjuder på lite bilder från baket, mormor och morfar kom förbi för att provsmaka...



Detta ska bli bondkakor



het korvgryta



färdiga kakor



Fika



Stolt morfar kollar när Neo går :)



Mormor & Pappa



Bullar på jäsning



Färdiga bullar



Mysig middag med familjen, ceasarsallad :P



Gladskit



Kärlek



Kaffe & Kaka på bänken



Så fina dom blev, blir kakor och The och ensam mamma söker sen :)

RSS 2.0