Typiskt svenskt jag vet...

Men jag kan inte låta bli att säga det: Det är för varmt!!!! :) Blir alldeles slut av att jobba i denna värme! Och lilla skrutten blir medtagen han med märker vi, trött och dålig aptit, men dricker mycket vatten det är bra!!!! Han har börjat säga sitt namn nu, frågar man nått i stil med: Vems saft är det där? då får man Nee till svar :) sötsnöret mitt!
Det blev ett 12 timmars arbetspass idag, fick jobba över, det var lite kaos, men det var inte riktigt vad man behövde efter en natt med cirka 5 timmars sömn, jag kan verkligen inte somna när det är såhär varmt, måste införskaffa nån slags AC eller nått om detta ska hålla i sig!
I morrn slutar jag tiiiidigt tidigt så då ska lilla familjen åka o bada, sen ska vi förflytta oss till mina föräldrars villa för att bo en vecka, dom ska utomlands. He he dom ångrade det lite nu när det är så hett hemma, men det visste dom ju inte när dom bokade. Det ska alla fall bli mysit att bo där en vecka, Neo kan springa ut och bada pool på morgonen om han vill och äta frukost ute å... Vi ska sova nere i deras källare, dom har inredd källare där och den är jättesval och skön så det ser jag verkligen fram emot, sover väl så skönt att ja inte kommer upp till jobbet på Onsdag morgon kanske :)
Usch vilket svammel känner jag, nu blir det kväller...Sov sött!

Helgen till ända

Vilken underbar helg, och vilket väder!!! Igår var vi och badade hela dagen, det var dock en aning kallt i vattnet där vi var! Efter badet var vi på kalas och sedan fick vi besök av familjen Åkesson Birgersson, vi planerade in en liten trip vi ska ta i början av Augusti, vi kom fram till att antingen hitta en mysig stuga och åka dit med barnen, eller om vi tar en weekend till London eller Barcelona utan barn :) Ja det återstår att se! Tänkte kika lite stugor och flyg o se vad som finns! Hursomhelst kommer det bli mysigt!
Idag har Jonas och jag varit och badat själva, efter cirka en halvtimme där ringde vi och sa att vi ville ha med honom, men då var han så trött o hängig, det var lika bra att han inte var med. Han har varit otroligt trött och känslig idag, han har bara sovit 11 timmar per natt hela helgen, och det är några timmar back med tanke på att han brukar sova 12 eller 14, jag behöver också så mycket sömn just nu :) :)
Uscha när vi var i vattnet och badade säger Jonas: Det är ju en orm, då kom det en orm simmandes emot oss, så då var det färdigbadat för mig!
Jag tog igen badet sen och hoppade ner med Neo i poolen, det var då mycket mysigare det :)
Nu ska vi ha lite filmmys, om jjag lyckas övertala Jonas att se filmen vill säga he he! Ska verkligen njuta av den här kvällen, i veckan jobbar jag alla dagar utom Onsdag, usch vad trist! Nu hoppas ja det blir liiite svalare alla fall, för det är inget vidare att jobba när det är 30 grader, man blir så matt! Aja slutklagat nu! Trevlig Söndag allihopa!

Bilder





Det var ju även viktigt att Nallen fick kissa efter han druckit så mycket vatten :)

1 år och sju månader

Det är väl en alldeles underbar ålder! :) Tänk vad Neo har badat, hoppat från bryggan och lekt i sanden på stranden idag! Vi träffade även en tjej som går hos Neos dagmamma på stranden, det tyckte dom båda var roligt :)
Men efter att ha lekt och badat en stund sa han: Nannan, det betyder en annan och då vill han göra nått annat :) Jonas och Neo gick upp till lekparken en stund och jag låg faktiskt och pressade, inte varje dag man får tillfälle till det när man har smått inte :)
Sen vankades det jobb för mig, det var samma som vanligt tycker ja... När ja kom hem vaknade Neo och ville ha lite välling? Men den var slut, Jonas cyklade iväg för att köpa, kom hem med gröt?? he he ja ja säger då det, men det gick i det med :)
Neo fick en alldeles egen Bukowski nalle idag han på banken för att han vi flyttade över hans sparpengar till en annan bank, den var så söt! Den har han matat ikväll med vatten, Nanne Kack ack sa han och matade den, nallen tack tack :) Neo springer ofta till toalett handfatet ställer sig på sin pall, tar vatten glaset, fyller det och dricker nu. Han reder sig själv, sötnöt!!!
Nu väntar sängen, en dags jobb till sen ledigt och stranden med mina guldklimpar! "Mötet" idag gick jättebra!! Så nu är ja glad och lite pirrig :)

Kram på er!

Onsdag

trött som vanligt, sitter o kikar runt lite på nätet bara, Neo somnade för cirka en timme sedan. Dom hade haft en underbar dag ute i Växbo, Neo hade fått bada, klappa tuppar och grisar och allt annat skoj! :)  På Fredag ska dom ut på äventyr igen, till Gävle med Arwen och hennes pappa. Sen är ja ledig i helgen med då tänkte vi ta en heldag på stranden på nått mysigt ställe...
Hade verkligen sett fram emot en sovmorgon i morrn ,men så måste jag iväg på ett viktigt "möte" halv nio... Men det kommer bli skoj :)

Detta har hamnat på min önskelista:









Sådärja, nu blir det sängen...

Bilder tagna från nordljus.net

Slingor i håret & Sömnig i ögat

Idag har det varit underbar sommarvärme! Och jag har varit ledig! :) Så vi har varit o badat, helt underbart!!! Kan knappt fatta att sommaren är här? Neo lekte lite med Arwen som också var där. När vi kom hem igen var Neo så trött så trött så trött! Så vi försökte natta honom i växasängen, men icke :) då tyckte han det var så roligt så han började dona med en massa annat och ropade glatt på oss. Så det fick bli spjälsängen ändå, där somnade han som en stock, vad underligt egentligen? :)
Det ska bli lika fint väder i morgon också säger dom, och jag som jobbar... Får ta igen lite sol i helgen då, kanske är bra att det inte blir nått bad i morgon för både Jonas och jag har bränt oss idag :)



Trötta små hjärtan!

Det blir ett kort o tråkigt inlägg idag, men jag är så sjukt trött... I vanlig ordning, sitter med slingor i håret nu som ska sköljas ur snart. Får se hur det blir då, det var nog flera år sedan jag gjorde slingor på mig själv hemma, Jonas var så snäll så han petade upp de mesta av håret åt mig, det är banne mig svårt att göra det framför spegeln :)

En månad

Kom just på att det snart är bara en månad kvar tills vi flyttar in i huset! RIktigt skönt ska det bli, skulle aldrig tillåta att skrutten växte upp i en lägenhet, fya mig!
Jonas var iväg och gjorde en tatuering igår han föresten :) Jättesnygg blev den, och det var INTE Neos namn över ryggen eller typ på armen som alla andra gör tack o lov! Om jag får för honom kanske ja lägger ut en bild på den senare :)

Puuuhh

Känner mig som en maskin som batterierna just tagit slut i, men i morrn är ja ledig och då blir det familjemys! :) Det skulle bli fint väder också, frågan är vad man ska hitta på? Åker man till stranden ska väl Neo bada och det är det lite för kallt för tycker jag!
Han har börjat prata så mycket nu så det är en himla mysig tid :) han svarar ja eller nej på allt nu, och nickar eller skakar på huvudet, lite mera tvåordsmeningar kommer det också, häromagen skulle morfar hämta en macka till honom då sa han bobaj kacka :) Och pappas Gricka osv :)
Jonas var på autkion igår när jag jobbade, han ropade in en superfin gammal byrå som vi ska måla vit och byta knoppar på, har redan hittat superfina knoppar, vita i porslin. Jag och svärmor har bestämt oss för att ha en målarkväll hos dom på Björktjära nån kväll, hon ska också måla om lite :)
Nu ska vi ta och bada lille skrutten sen ska Jonas och jag mysa lite, vi firar vår tvåårs förlovningsdag idag så det kanske blr nån god mat, vi har inte handlat eller besämt oss än vad det blir...

Just i denna stund

Ångrar ja att jag tog på mig extrajobb i helgen, är så trött så trött. Har jobbat hela förmiddagen och ska snart iväg igen o jobba tills ikväll... GÄSP, förhoppningsvis kanske man får lite energi när man kommer dit... Eller nja, men hoppas duger :)

I fixartagen

Ikväll känner jag mig lite fixig! Har precis sytt ett par shorts till Neo, hade ett par pop pantalonger som gått hål på knät, så ja sydde helt enkelt om dom till ett par shorts :) Dom blev jättesöta, sen om dom passar får vi se i morgon när han vaknat och vi kan prova dom :)
Tänkte ja skulle sy kudden nu med, eller om ja ska vänta med att börja sy tills ja köpt stoppningen? Det kanske kvittar, eller så snor ja stoppning från en gammal innerkudde ja har från ikea, ja det kan ja ju göra faktiskt. Jag har ju alla fall ett underbart tyg från Green Gate som ja ska sy kudden av, jag bara älskar deras saker, såg också att dom säljer Green Gate på min favoritaffär i Ljusdal, Kardemumma. Måste åka dit snart!!!! Om ni inte kollat in deras saker så gör det!

Några ord som kommit från Neo i dagarna ska ja printa ner innan ja glömmer dom, det är ju jättebra sen kan man gå tillbaka i bloggen o se hur han utvecklats :) Borde göra en fin utvecklingskategori som Frida  gjort i sin, men det känns lite sent?
Han har all fall sagt: Huml, Llllllla låter det typ :) Jordgubbar, kkkkkoogggbbaaaa typ :) Totto- Tttoto, Emil- eeeeelll :) Det kommer massa ord varje dag nu, det var några till med som ja inte kommer på nu på rak arm.

Se hur mycket som händer på ett år:



Neo med sin kompis Freja sommaren -08



Samma busungar sommaren - 09

Nu ska jag återgå till att fixa lite :)

LIte bilder bara










Neo & Freja



Det närmar sig!

Flytten närmar sig nu med stormsteg, på gott och ont :) Jag vet inte riktigt hur jag skall hinna med allt, rensa, packa, måla, sy, jobba, mysa, sola, bada mm mm mm. Om man bara kunde beställa 48 timmar/dygn bara några veckor....
Har varit så ofantligt trött denna veckan, så när Neo väl har somnat så har jag inte haft nån energi över... Men det är väl vädret som gör att man blir såhär trött!

Ikväll ska jag alla fall ta tag i lite målning och syning? eller vad säger man? :) Jonas jobbar alla fall sista dagen idag sen har han semester i fyra veckor, han har sparat en vecka till i höst då vi har försökt tänkt hinna med en liten resa, om det blir utomlands eller inom Sverige lämnar vi öppet. Men det känns som att man har lite att göra i huset i höst med kanske... Aja..

Det slog mig idag att det var nog över en månad sen som vi bytte en bajsblöja :) Han är helt blöjfri nu Neo, förutom då vi ska iväg nånstans då sätter vi på honom en, men vi har upptäckt att den för det mesta är helt torr när vi tar av honom den och sätter honom på pottan/toan och så kissar han JÄTTEmycket då, det är som att han håller sig numera, det är ett bra tecken :)

En klasskompis ringde precis och talade om att tentaresultaten kommit ut, jag klarade den med bravur, underbara saker! Det känns som att det är först nu när man fått veta allt som man kan ta sommarlov på riktigt från skolan!

För övrigt är jag bara väldigt förundrad över hur vuxna människor kan bete sig som dom  gör, men det tänker jag inte ödsla någon vidare energi på, jag tänker lägga den på min familj!

Här kommer lite bilder från i Lördags på bästa tjejerna och sötaste Mille från dopet!



Nydöpt goskrutt



Fika



Neo, Issa och Rio spelade piano för oss under fikat, det lät fantastiskt?? :)





Jenny & Jossan sminkar sig



Anna-Karin, snygg som alltid


 Snygging :)

Trött

Trött efter en lång dag igår med mysigt dop och sedan tjejkväll, vi hade fantastiskt roligt!! Först va den en tjej där från Mary Kay så vi sminkade oss lite och provade lite krämer och drack lite öl och vin. Fick äntligen köpa deras underlagskräm igen som jag var så nöjd med sist ja köpte den!
Nu blir det kväller så uppdaterar ja lite mer i morgon, och nu hoppas vi på att det slutar regna va? Söder över verkar det ha slutat så det kanske ger med sig här också om vi har tur! Det blir väl översvämmningar snart?



Lilleman redo för att gå ut o hoppa i lite vattenpölar :)

Lite bilder



Denna tapeten verkar det som att det blir i sovrummet



Eller denna



Såhär sover vi nu, på golvet :) Ingen idé att mecka dit den nya gaveln innan vi flyttar!


I full färd att busa :)

Nu måste ja göra mig klar, jobbet väntar..

Fortfarande

så funkar det inte för mig att lägga in bilder. Jag tror nästan ja måste prova att installera windows på nytt eller nånting. För det lär väl inte ordna sig av sig själv?

Tröttsamt

Goder afton!
Blir kväller snart, ska jobba i morrn ändå. Chefen ringde i eftermiddags, men eftersom Jonas börjar 14.30 så går jag hem vid 14.15 Skönt!
Usch ja kan bli så trött på folk som bara klagar och tycker så synd om sig själv hela tiden! För att inte tala om alla föräldrar som springer ute på krogen mer än vad dom är hemma med sina barn? Fruktansvärt tycker jag. Ja brukar se endel springa förbi här utanför på helgerna, man ser väldigt bra om man bor mitt i stan, på gott och ont förstås! Man måste väl förstå att man måste lägga om sina vanor när man blir mamma/pappa och faktiskt har ett annat liv att ansvara för? Jag trodde alla kände att det var en självklarhett? Och jag trodde verkligen alla tyckte det var underbart också. Men ack så fel jag hade! Jag blir så upprörd! Och folk klagar på att dom inte har någon egen tid och det ena med det tredje, men vad trodde dom? Usch näe....!

Till nått roligare! På Lördag ska vi på dop, det ska bli mysigt och jag hoppas verkligen att vädret bättrar på sig lite! Sen på kvällen är det lite tjejfest- apropå det jag skrev ovan? Men det hör verkligen till ovanligheten att Jonas eller jag går ut. Kalla oss tråkiga, men vi har satt det underbaraste på jorden och vill ingenting annat än att ta hand om honom!

Det var allt från en något bitter men ändå väldigt lycklig A-m

Zzzz

Sådär ja, nu har ja jobbat tre dagar, och nu är ja ledig cirka två veckor igen. Härligt! Men kommer det bli nån sol? Näe det kommer nog lagom tills när ja börjar jobba igen, så nu vet ni när solen kommer också :)
Jobbet är sig likt, det är precis som vanligt tycker ja... Fast fyya vad trött ja är nu he he det är sådär när man inte är van att stiga upp så tidigt, men i morrn tar vi sovmorgon- HELA familjen, Jonas jobbar ju kväll i veckan. Får se om det är nått vidare till väder i morrn så vi kan hitta på nått. Men jag har hört flera stycken säga att det kommer bli värre i morrn, usch stackars studenter!

Neo sover som en stock han redan, klockan är 18.15. Kan det vara vädret? Igår kväll somnade han vid 17.40 och vaknade 9.15 cirka i morse! Det skulle ja med behöva nu känner jag!
Han är så gott som torr nu lilla skrutten alla fall! Det märks på en gång vad skönt det är att inte köpa blöjor hela tiden, annars tyckte ja man upptäckte att det var slut jämt och fick sticka iväg på kvällen o köpa, fast det kanske bara bottnar i att vi har lite dåligt framförhållning? :)
Idag när han hade gjort nummer 2 pekade han stolt på det och sa: Back, vilket betyder bajs :) Det har kommit massa nya ord nu igen, men allt antingen slutar eller börjar på K :)

Jag blir lite ledsen för ja kan inte lägga in bilder än, för det där med fönstren krånglar, ingen som har en datakunnig kille hemma som kan fråga vad det är för fel??? Jag vill ju ha lite tapettips från er! Har hittat fyra stycken nu cirka som ja vill ha men kan inte bestämma riktigt. Och jonas säger bara: Bestäm du.. He he

Nu tror jag det blir lite sex and the city! Snart kommer familjent från Göteborg! Jippiiii!

Nackdelen med att ha en sömntuta till son

Den är att när man jobbar kväll  o kommer hem så sover skrutten, och har inte hunnit vakna innan jag ska gå och jobba i morrn bitti, drar mig hemifrån runt sju tiden, vad man kan sakna sin lilla skrutt fastän han ligger o sover i rummet intill! Jag åkte ju hemifrån vid 14 idag och kommer hem runt 16 i morrn, och nu sover han som sagt, tror det kan vara det längsta jag varit ifrån honom faktiskt...
Det var allt för nu, ska lägga mig i ett varmt bad nu o invänta Jonas... Skriver mer i morrn, och får se om ja får nån ordning p popup fönstren då jag kan lägga in bilder... Det går inte  att lägga in bilder Hanna :(

Tips!

För er som är ute efter tyg, kolla stoffochstil.se. Underbara tyger! Äntligen har jag hittat de tyger jag ska klä stolarna med, Jonas o ja var lite oense om ett av dom, men han fick välja den här gången :) Till min förtvivlan dock när jag skulle beställa så hittar jag ingenstans där man kan registrera sig som användare, och man måste ha ett användarnamn o lösen för att kunna beställa, har mailat dom nu alla fall så jag hoppas som svarar snabbt så ja kan lägga min beställning :)

Pyssel och stök

Nu har vi påbörjat lite stök o bök inför flytten, igår rensade vi ur förrådet. Jisses vad grejer vi slängde. Skulle säkert kunnat få lite pengar för det om vi sålde det. Men vi orkar inte dona med sån :) He he för mycket möda egentligen! MEN det är ju bättre för miljön att sälja sakerna eller ge bort dom än att slänga. Men vi var tvugna att bli av med dom fort om vi ska kunna röja här uppe nått tag.
Sängen ska vi sälja iaf. Och ikväll kommer dom och hämtar den. Det blir skönt att kunna få in lite trams i sovrummet nu som vi inte riktigt har plats för nån annan stans. Vi kommer att få bor i lite av ett kaos tills flytten nu, men det gör mig inget faktiskt :)
Idag har vi varit ut till familjens gamla torp och kikat, jag hittade en hel del fina saker där faktiskt! Fick otroligt mycket barndomsminnen när jag var ut och kikade på mina gamla leksaker, hittade min älsklingsdocka Pär också, Neo lekte med Pär, körde runt honom i vagnen. Nått annat Neo uppskattade där var att mata kossorna som springer runt där. Han ville helst mata kalven men den var lite blyg. Tänk va konstigt egentligen att dom liksom känner på sig att dom är barn också på nått sätt :)

Nu ska vi skriva lite matlista för kommande veckan och sen dra och storhandla lite tänkte vi.. . Glömde ju att lägga ut vår matlista för förra veckan :) Jag är så dålig på att komma ihåg sånt, men denna veckan kommer en- Förhoppningsvis :)

Ja just det... Som jag nämt i tidigare inlägg så är jag förälskad i en tapet. Var till tapethandlaren eller vad man säger? Men dom kunde inte ta hem den, så nu är frågan? Ska vi beställa den från nätet eller hitta nån liknande? Jag vet ju av tidigare erfaranheter att färger skiljer sig hemskt när man kollar på en bild på datorn och hur den ser ut i verkligheten.. Ska lägga ut bild på den ikväll men nu är datorn sådär konstigt med popup fönster igen, NÅN som vet varför det blir så ibland????
Kommer lite bilder från dagen med....

Skickar en liten tanke till min kompis Hanna i Linköping som ännu inte fått sommarlov!

Huset

Här kommer två bilder från huset :)





Här kommer stolen före och efter min målning, behöver ja säga att det tog cirka sju målningar att få den vit?? :)



Före: Ursäkta röran :)



Efter. I morrn ska ja leta tyg till dynorna ja ska sy, dom har så fina från Greengate, synd bara att det inte finns någon återförsäljare i närheten... :(

Sommarlov!

HÄRLIGT klassen, nu har vi klarat av den värsta terminen hittils! Det är alla fall vad ALLA säger som tagit SSK examen, och det hoppas vi såklart på! :) Vi klarade det galant, återstår väl kanske att se nu efter den tentan vi skrev idag :) :)
Har fått reda på att jag ska ha praktik på avdelning 4 på bollnäs sjukhus, medicinavdelning! Känner både en viss ängslan samtidigt som det ska bli himla spännande!!! Fick den sena praktik perioden och det är kanon då får man ett brea mitt i terminen i höst och det kan ju vara behövligt!! :) Och vi ska INTE ha nån tenta eller nått arbete under praktikperioden, det har dom ändrat på, nu har vi kortare praktik och ingen tenta under tiden och det tackar ja väldans för, det innebär 4 veckor då man inte behöver ägna så mycket tid åt att läsa mitt i höstterminen! Nice!

En och en halv månad kvar till flytt nu cirka. Underbart! Neo sover hos farmor och farfar ikväll för i morrn bitti ska vi upp och röja ur förrådet och så ska jag se till att måla färdigt stolarna, kanske tom. hitta ett fint tyg och sy dynorna. Tänkte att jag skulle gå och kolla på åhléns nu på kvällen, men så drog Jonas iväg och skulle pumpa däcken så då tänkte jag: Måste vänta till han kommer hem, är så van att Neo ligger och sover :) :) Saknar min lilla skrutt redan faktiskt!

Ska kanske ta tag i målningen nu, men jag har en ägglossningsvärk som inte är av denna värld! Bara att bita ihop antar jag :)

Här kommer två bilder på huset, nähä tydligen inte då poppfönsterfunktionen var blockerad och verka inte funka att avblockera heller, Jonas får fixa det sen!



Sommarlov!!

Nu ni! En tenta kvar eftermiddag sen är det sommarlov!! Från skolan alla fall, börjar snart jobba men det ska bli skönt att gå till jobbet, komma hem och sen känna sig ledig. För de gör man aldrg när man pluggar, man har alltid nått som hänger över en som man måste gå runt och småfundera på tycker jag!
Gårdagen blev det inte så mycket pluggat på, vi åkte upp till skolan, men pratade mest om allt annat, kikade ner på nån gammal tenta då och då, mer än så var det inte. Hjärnan har verkligen gjort sommarlov sen senaste tentan känns det som.
Vår kväll igår spenderades på auktion. Jag fick med mig två gamla fina burkar hem, det var d enda! Jag ville så gärna ha en superfin gungstol, MEN när ja satte upp handen för att ja ville vara med så såg gubben inte mig så den gick jättebilligt till en annan tjej :(
Neo varh os mormor och morfar under tiden, det var sedan en trött familj som kom hem, Neo somnade nästan med en gån och Jonas och ja gick och la oss klockan 21 och somnade vi med ganska på en gång :)
Neo hade somnat på köksgolvet igår hos dagmamman rätt upp o ner, då var han slut :) Så hon hade fått flytta honom till soffan där han hade sovit rätt länge.. Idag är det för övreigt sista dagen för Neo där, sen blir det lite sommarlov för honom med :) Då får han sova hur länge han vill på mornarna igen. Jag är verkligen tacksam för den plats vi fått för Neo, kunde inte ha haft det bättre någonstans!!! , vi trivs så jätte jättebra!!!! Och Neo med, igår när vi skulle åka hade han gått ut på bron, men kom sen in igen för han skulle ge Barbro en kram innan vi åkte, goskrutt!

Nu ska ja läsa igenom mina papper lite till, sen blir det lunch på Lilla  K med klassen, sen tenta!

Bilder



Pallen ja målade, den var vanlig träfärgad innan



En kruka ja fyndade på RUSTA av alla ställen tyckte den var jättefin :)



Min kista ja målade, men den e inte färdig än har ju råkat måla lite på d svarta som ska tas bort o lite finlir :)



Denna fyndade ja också på RUSTA? :) TÄnkte ha blommor i den på altanen när vi flyttar



Min fina tavla ja hittade :)



Lite kläder från Nelly, bikinin skickar ja nog tillbaka dock för den passade inte, men visst är den snygg??



Neo & min barndomsväns dotter Noelle igår :)  Fick inte med dom på kort när dom kramades och pussades sååååå sött :)

Underbara helg!

En underbar helg har nått sitt slut och snart har faktiskt halva den här veckan gått med, och jag har inte hunnit blinka! Helgen var helt underbar, hade en fin fin födelsedag med nära och kära på dagen och lite fest på kvällen. Söndagen, morsdag tillbringades i solen först hos mormor och morfar och sen med grillat i trädgården hos farmor och farfar. Bättre kan de inte bli om än vi var lite trötta! För när jag kom hem på Lördag natt så vaknade Neo, verkade superglad att jag var hemma igen och började skratta, inte ville han sova då, så vi gick upp och la oss i soffan o kollade på bamse :) Två gånger! Det var så mysigt för han låg på mitt bröst o mös och skulle omvartannat mata mig med diverse saker.

Annars har det flytit på som vanligt, skola och familjemys omvartannat, igår påbörjade ja målningen av lite saker jag ska fixa till innan vi flyttar, men kunde inte avsluta för det blev sånna elaka moln :) Så ja gör det i morgon!
Fick beskedet att ja klarade tentan som vi gjrde för två veckor sen, grämer mig ändå, för det var rätt nära full pott så nu är ja arg för ja inte prickade in de sista poängen, aldrig blir man nöjd!

Neo är nästintill blöjfri nu och gör allt på pottan, helst hela tiden. Och alltid nu när han e klar så ställer han sig upp och hoppar och ser alldeles lycklig ut och säger klack. Vi tror det betyder klart :)

Ett annat nytt ord som kom idag huxflux var gricka vilket betyder att han vill ha nått att dricka. Min kompis dotter sa lika när hon var liten minns ja och ja tycker det låter så gulligt!

Just nu är Neo uppe i varv och ligger i sin säng och ropar på Killian som är mormors hund he he, vi har precis kommit hem från kalas hos farmror Ante och han hade såå roligt när vi skulle åka..
Idag fick ja föresten en kopia på mailen att dom beställt köket åt oss, då blev det hemskt verkligt, vi kommer troligen att få flytta in i slutet på Juli, och det är ju faktiskt snart! Så i helgen blir det storrens i förrådet, kanske man skulle ha loppis på innergården? :)

Lite bilder från helgen och sådär kommer i morrn eller en annan dag jag är på tok för trött nu, kunde inte sova i natt för jag är totalt sönderbiten av mygg :) Ska bland annat lägga ut en bild på en helt underbar tavla ja köpte på gammalt och nytt idag :)

Föresten hörrni, mina balkonglådor hade inte blåst iväg, svärfar hade tagit dom i smyg och planterat i dom åt mig, jättefint blev det, ni kan få se bilder på dom också sedan :)

Natti natti på er! 3 dagar till SOMMARLOV!

RSS 2.0