Kärlek!

Har ni sett några finare kusiner?
Finaste kusinerna på Astrids 2-årsdag!


Hur ska d sluta(!)?

Vet ni? Stella dryga året, sover fortfarande i vårat rum. Hon sover hela nätterna, somnar utan problem ensam i sin säng. Så vad är problemet säger ni? Det är jag! Nu är jag så van att ha henne hos oss så ja kommer aldrig att klara av att flytta henne. Jag tycker om att höra henne ligga o slumra när ja lägger mig! Ett år till säger jag, min sambo tycker annorlunda tror jag :)
Neo fick eget rum i samband med flytt när han var runt fyra månader och jag tyckte det var jobbigt, och nu har det gått jättelång tid, separationsångest?

Snabbt vare!

Torsdag redan, är det inte underbart gott folk? Snart helg! Jag har inte haft tid att uppdatera här, det känns som jag aldrig har det längre för den delen. Dagarna går för fort och skolan har varit intensiv, dom verkar tro att vi är några slags robotar i denna kurs, MEN nu är det sista arbete inskickat, nu återstår bara en liten tenta, två redovisningar och lite annat smått o gott på denna termin. Alltså inte så mycket plugg :)
Snart börjar jag jobba på akuten med, det ser ja fram emot! Och sommar och sol med barnen och min kärlek! Tänk vilken tid vi har framför oss nu! Det är nu man skall stanna upp och bara njuta!
Barnen är på dagis nu för dagmamman är sjuk, och dagiset ligger väääldigt nära oss, men tänk att det skulle ta 40 minuter att gå dit i morse. Det skulle trislas och strulas med allt som tänkas kan, innan Neo insåg att det var lönlöst, så vi påbörjade en ormjakt :)

Stella har börjat prata och medvetet verkligen busa och hitta på små lekar nu, det var så underbart att se henne på dagis. Alla de lite större tjejerna var helt faschinerad av henne och fröknarna sa att hon var så väl omhändertagen av dom, dom kom som en flock såfort vi klev innanför dörren och skulle varochen passa upp på henne, ramlade hon var dom snabbt där och skulle hjälpa osv.
Stella hittade alla fall på lite bus för dom när hon kom, dom skrattade och hon fortsatte :)
Hon har lärt sig några fler ord med, bla. Napp-"Gappa" Hur man nu kan få d till det! :)

Igår var vi i Gävle på seminarie, när jag åkte på morgonen sa Neo: "Jag kommer att Snakna dig mamma" Då vill man verkligen inte åka iväg!
Mina små älsklingar!!!

Neos min när han såg en orm (pinne) på våran ormjakt :)



Frukosttime!



Jag måste även dela med mig av busgrabben Neo, häromdagen kom han till Jonas och mig skjöt upp stjärten i vädret och sa "Smaka på den här då" Och gjorde pruttljud, ha ha vart får dom allt ifrån?

Kolla in detta!

Min systerdotter har startat en Webshop, kika in och varför inte klicka hem en härlig sommarklänning?
www.meenola.com

Giv mig styrka!

Jag skulle sätta mig nu på kvällningen och fortstätta skriva på arbetet vi suttit och filat på HELA dagen. När jag börjar leta efter arbetet på datorn så finns det inte??? Det finns verkligen inte någonstans!! Suck! Så nu har jag suttit och skrivit om allting. Har man inget bättre för sig så...
I morgon väntas en dag med paneldiskussion i Gävle. Sen har vi lite påsklov jag o barnen fram till Tisdag! Underbart! Förkyld som tusan börjar ja bli... Igen....


Tips till er som ännu inte fått barn!

Köp inga leksaker till barnet förän dom är typ två. Stella har möblerat om nedervåningen två gånger sen vi vaknade. Leksakerna ger hon blanka tusan i ska ni veta, dom är väl inge roliga när man kan stå och vispa i toaletten eller riva ur alla kastruller ur skåpen, eller varför inte dra av allt toapapper från rullen och riva sönder det i mikroskåpiska bitar? Allt är så spännande... Utom just leksakerna!
Punkt!

Livet livet...

Idag är vi lediga jag och mina små fisar! Underbart. MEN är det inte typiskt att den ena får feber och öront när vi väl ska vara lediga? Jag hade tänkt att vi skulle vara ute en massa och mysa, men det går ju inget vidare. En liten tur blir det till farmor och farfar och jag ska även iväg en sväng till akuten för att hämta schema, i förrgår fick vi lapp om sommarschema som dom ville ha in senast 3:e Maj, det tycker jag e lite kort varsel om jag ska vara ärlig...
Men så är det!
Ha en fin dag alla! Hoppas solen tittar fram även idag! Igår var det ju riktig försommar!

Här vare tomt!

Hinner inte med så mycket... Som vanligt, skola avlöser jobb som avlöses av skola som avlöses av.... Osv! Men jag ser ett slut på det nu, den 5:e Maj går ja på sommarlova från skolan! :) Bara en liten tenta den 20:e men den räknas knappt såsom det känns nu!
Jobbet går bra, jag trivs jättebra och lär mig massor, ögon och öron öppna för att snappa upp så mycket som möjligt!
Mina småfisar mår bra och det är huvudsaken, jag tycker att dom skall vara ledig en dag i veckan minst, så därför blir det lite körigt att hinna med. Men det är det värt, dom får sovmorgon och dom får vara hemma med mamma :)
Stella är mammigare än någonsin, vi har inte sett nått liknande. Jonas kan inte ta upp henne ur sängen ens, då ropar hon mammaaaaaaa och försöker slänga sig ur famnen. Neo är mammig på kvällarna så fort hon har somnat är det bara jag som gäller för honom med. Så jag vet vad jag har att göra om kvällarna :)

Nu ska jag fila lite på mina seminariefrågor inför morgondagens seminarie. Bjuder på lite bilder på mina små sommarfisar! :) Så mycket kärlek!!!!





Slinker in!

Tiden räcker inte riktigt till för bloggen just nu, långa dagar med plugg har det varit i veckan och sen vill man passa på att njuta av sina fina!
Nu har ja fått lite jobb på sjukhuset med så ja vet inte riktigt hur tiden skall räcka till till allt. Men skam den som ger sig eller hur?
I Fredags när ja kom hem hade min kära sambo städat huset och tacos stod på bordet! underbart att få uppleva det :)
Fast ja märker att killar o tjejer har lite olika uppfattning vad damma innebär, eller så är det bara jag och alla andra som har olika uppfattning om det :) För mig innebär damma även att torka av alla skåpluckor och göra ren micron osv. Gör ni andra sånt varje vecka? Eller är ja bara knäpp? Ha ha!
Vilket fall som helst så kräver jag inte att han städar på mitt vis, för det är nog lite överdrivet ibland.
Igår var vi på loppis hela familjen, fyndade ett superfint pelarbord för 60 kronor som gjorde sig himla bra i hallen! Fyndade även ett vitt virkat överkast för samma peng.
Stella trivs som fisken i vattnet hos dagmamman fortf. Och det är A och O för oss! I Fredags var J hemma med dom för Neo hade feber, och har fortfarande föresten. Det var ju inte ens en månad sedan sist?
Stella har blivit jättestadig på sina små ben nu och går även obehindrat på snö och is med sina små skor, med armarna rätt upp förstås hi hi sötsnöre! Hon lägger även till flera ord i sitt lilla förråd nu, farfar säger hon nu med, "Vavva" Precis så sa Neo med...
Nä nu ska ja sluta svamla här och läsa till min tenta...

RSS 2.0