Hipp hurra!

För sommarlov! :) Nu har ja gjort d sista i skolan för denna terminen! Underbara känsla!! Nu ska ja bara jobba lite strödagar, annars e jag ledig fram till midsommarveckan! 
Försöker andas ut efter en tid med dubbla kurser på högskolan samt jobba heltid. Jag funderar nästan hur jag orkat såhär i efterhand! Men nu är d gjor o jag känner mig mer än nöjd!
Nu får ja mer tid med mina småfisar! Det märks på dom också att vi varit borta mycket, eller ja det är säkert normalt för andra barn att gå till dagis fyra- fem dagar i veckan. Men våra har aldrig gjort det. Dom har en väldig separationsångest båda två, men det är lite gulligt också samtidigt som det skär i hjärtat!
Stella växer och utvecklas i en himla fart nu, säger en massa nya ord, ständigt återkommande är "Komma" (hon sträcker upp armarna och vill komma) och Neo "Neeeeeee" :) Hon har även börjat med endel tvåordsmeningar nu. Vad fort det går! Hon springer hellre än går, vilket resulterar i sår här och där och blåmärkern överallt.
Dom är verkligen tighta våra små! Synkade som Jonas sa häromdagen, dom behöver bara titta på varandra så förstår dom vad den andra menar, och dom hänger gärna ihop. Neo skall alltid vakta och passa upp på lillasyster.
Neo är vid 3.5 år en väldigt förståndig ung herre, han är väldigt lillgammal och ibland förvånas vid över vad han säger med tanke på sin ålder. Det är en enorm lycka!
Åter till läkarbesöket, mormor och morfar tog honom till läkaren då jag hade hemtenta, han hade skött sig exemplariskt och gjort som doktorn sa, han hade frågat ifall han hade tränat hemma :)
Det var som vi trodde, polyperna förstorade. Han såg även vätska bakom trumhinnan så förmodligen sätter de in rör samtidigt som de fixar det andra. Så 1:a Augusti är det bokat för OP. Jag känner mig jättenervös! Ju mer man läser och vet dessto räddare blir jag! Narkos är inte bara....
Från det värsta till det bästa! Våra finisar har fått plats på dagiset vi ville ha, från mitten på aug. Enligt många det bästa dagiset i stan, betryggande och helt underbart. Det tar oss två minuter att gå från oss också!
Nu ska jag duka fram till ost o kex till underbara Sussi som kommer på besök! 
Ha en underbar helg! The last one of my twenties! :)

Brrr!

Var är försommarvärmen? Och när ska stormen försvinna egentligen? Vår häggs alla blommor har stormat bort, den som är så underbart fin med sina vita blommor på försommaren!
Livet går i 190 en vecka till sen lugnar det ner sig, jag vågar inte känna efter hur trött jag egentligen är för då lägger ja mig nog ner o kommer aldrig upp!
Idag väntas jobb och MIG utbildning, spännande och kul! 
I helgen är det bröllop, men jag vet inte om ja hinner följa med, 30-års kalas på Söndag så ja måste baka o fixa och dona. Så fröer ute skulle jag vilja göra i  helgen med! Men det regnar väl säkert iaf.
Det är inte mycket mer som händer just nu.
Jo i morgon ska Neo till Specialisläkare för att kolla om det eventuellt blir tal om operation, det hade låtit så på BVC läkaren, hemska tanke! :(
Ha en fin dag alla söta och glöm inte att kika in min systerdotters sida www.meenola.com

Krig!

Lika dålig update här som vanligt, men jag hinner verkligen inte. Nu har jag jobbat heltid och så har ja ju skolan. Tenta på Fredag och Torsdag, sen så :)
Krig var det ja, nu har Neo och jag krigat i en halvtimme för att han INTE ska ha jeans, det slutade med att vi tog på mysbyxor. Suck! Jag sa till honom dock att ska man på kalas eller dop eller nått sånt så får man lov att ha jeans, Neo svarar "Jaaa mamma, ja vet deeee" på stockholmska :) Ha ha!
Jag trivs jättebra på akutmottagningen, mycket mycket lärorikt! Också mycket att lära så hjärnan fungerar knappt när jag kommer hem påkvällen och ska sätta mig med böckerna. Men snart trillar nog poletten ner.


Bjuder på en bild på våran biltjej. Fort går d :)



RSS 2.0