Värme...

Många fler än jag som säger: puuiuuuuh vad varmt det är kan ja tänka! Men man ska väl inte klaga nu när man gått och väntat så länge på det här! I Lördags var det på tok FÖR varmt tycker jag.
Vi skulle ju på fest i Lördags kväll, duschade man, gick 50 meter till restaurangen för att äta innan, då var man lika oduschad igen!

Jag lider verkligen med mina gravida vänner i denna värme...
Nu har jag tre arbetsdagar kvar innan det blir lite semester, vi åker ner till Göteborg och Ystad antingen måndag om en vecka eller måndagen därpå. Sen ska det bli ordning på rutinera igen. Man känner sig lite dålig nu när det varit så mycket att vi varit borta på kvällarna och Neo kommit i säng sent och så.
Men det är ju trots allt sommar och han kan väl också få vara med på lite nu då :)

Börjar jobba klockan fyra, vet bara inte riktigt vad Neo och jag ska hitta på, är lite kluven om vi ska följa med en annan mamma och hennes tös och bada eller om vi bara ska vara hemma och ta det lungt....
Ska nog ringa henne nu och höra hur vi gör :) Avslutar med lite bilder och återkommer snart med lite mer detaljerad update :)


Neo fullt upp tagen av att äta smörgås på stranden


Kärleksmys på stranden


Neo simmar med farmor


Varmt varmt varmt i bilen


Jonas väntar på mat


Neo & Storebrors hund Malte


Freja hoppade i vagnen med Neo :)

Hemma efter en hektisk afton...

Hemma nu i underbara soffan! Stina ja håller med dej divansoffa är SUPER! :)  Blev en hektiskt kväll på jobbet då vi mitt i allt var tvugna att åka och hjälpa en som var rätt så berusad. Ledsamt det är, när det är folk som verkligen behöver hjälp då som får vänta...

Tosdag och halva Fredag kvar att jobba sen är det lite brännbollsyra alla fall, Neo har fått en egen lag tröja och ska heja på Morbror Daniel och hela grabbligan :) Hur gulligt som helst!

I morgon kommer Daniel, det ska bli kul!!! Neo lär väl ha växt en del sen han såg honom sist!

Men vad är det med detta väder?!?!?! Ska detta kallas sommar?! Det får nog allt bli en sista minuten innan Jonas sem. Tar slut! Tänk er att ligga på en strand utan att behöva frysa :)

Bäst ja lägger mej nu, tidig morgon med jobb väntas... Tror jag ska ta in min snutt till mej i natt, saknar honom så när ja inte fått varit med o natta honom!

Godnatt  sötnosar!


Nytt hus, nya möjligheter. Middagsbjudning lyckad!

Middagen blev lyckad igår, vi åt och drack så magen står i sjuttioelva hörn idag. Trevligt hade vi, sent blev det :) Neo somnade vid åtta och sov hela natten trots liv. Duktig kille man har!

Har hittat ett nytt hus som vi lagt ett bud på, supermysigt hus med fin utsikt mot vattnet! Neo sover nu skönt i sin säng så nu blir det tacos och TV mys innan vi gör kväller, jobb i morrn tiiidigt, bara tre veckor kvar nu

Lägger in lite bilder från Middagen....






10 Kilo...

BVC idag, 10 kilo vägde Neo nu, äntligen har kurvan rätat ut sig och fortsätter inte riktigt lika spikrakt uppåt, hade ju lite funderingar hur ryggen skulle klara av att bära honom om han fortsatte gå upp ett kilo i månaden :)
8 månaders kontroll stod på schemat hos Margit också, syn konsentration och reaktionsförmågan kollades, han fick en femma i betyg sa hon. Så jag atar att man inte behöver oroa sig så mycket då... Perfekt liten kille man har :P

3 veckor kvar nu tills vi får lite semester familjen våran, räknar ner jobbdagarna nu faktiskt tills ja får ägna mig åt Neo på heltid igen! 10:e Augusti bär det ju av ner till söder, Göteborg och Ystad närmare bestämt. Ska bli så otroligt roligt att träffa Syster yster! Och framförallt roligt att hon får träffa Neo och rå om honom några dagar. Vi kommer nog att fördriva dagarna på Ystads vackra stränder med en glass i handen! Får drömma mig bort så länge...

Ikväll ska vi dona lite i vardagsrummet och se hur det blir med nya soffan, den är så otroooooligt skön! Kan nog bli några lata dagar i den är jag rädd...
Nu börjar Neo visa tecken på insomning bäst mamma springer och nattar, mys!


Middagsbjudningsstress....

Undrar just om det ordet finns med i ordlistan :)
Ikväll är det middagsbjudning på tapeten, ett par från vår föräldragrupp kommer på middag med sin lilla tjej som är en månad yngre än Neo precis på dagen. Det ska bjudas på fläskfilé med pepparsås och klyfpotatis... Mmmmuuuma!
Det är jag som skall laga efterrätt, efter mycket om och men kom ja fram till att göra rocky road glass, kan ju även dom små få smaka lite.

Det finns ju inget bättre än Ben & Jerrys i alla de smaker men jag ska försöka att efterlikna deras rocky road fast det lär ju vara omöjligt det är väl massa hemligt där i som gör den så god : )



Svammel svammel nu lär ja fram med damsugarn om ja ska hinna.. Neo är ute och går med farmor hoppas dom klarar sig från regnet!

Just ja, Stina var så snäll att hon gjorde

Husköparångest

Hjälp! Vi är så kära i ett hus, vill verkligen vill ha, men vågar man ta det steget!?
Det är ju en trygg tillvaro att hyra en lägenhet, samtidigt som man vill att hjärtegrynet skall få växa upp i ett hus med trädgård och grönt gräs, gunga på tomten och lekstuga....
Kan nån inte bara väcka mig i morgon och tala om att dom tagit det beslutet åt oss??......!!!
Hungern börjar smyga sig på, är väldigt sugen på Max, samtigt som Pointsen borde börja räknas igen så de sista gravkilona rasar innan sommaren är förgången, Hittat soffa idag iaf. Tack o lov! Men skulle den passa in i huset!?
Hjälp ja måste koppla bort detta o äta nu....



Förkylningen vägrar ge vika...

Fortfarande tokförkyld och febrig. Och nu kommer det fina vädret! Vill ju bara kunna vara ute och mysa med familjen! I morrn är det dock jobb igen, hoppas man orkar med 8 timmar, vill ju inte komma hem och halvdö när jag väl får träffa Neo igen heller... Uj uj I-landsproblemen gör sig påminda ibland, slutklagat för idag, passar på att lägga upp en bild som i alla fall piggar upp mig :)


Liten har blivit lite större


Första första!

Blogg, det är nått jag aldrig haft förut. Men varför inte prova på detta?
Är hemma från jobbet idag med förkylning och feber, Jonas och Neo är och handlar så jag kom på att ja kanske skulle starta en blogg och är här ja nu :)

Vill passa på att gratulera min kompis Annette som igår fick en son :) GRATTIS! Vad mysigt det hade varit med en liten nyfödding igen!! Passar på att lägga ut en bild på min lilla när han var nyfödd och alldeles underbar och ,mjuk, vilket han är än idag snart 8 månader senare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0