Man får tillbaka allt...

Jag tänkte tanken häromdagen att peppar peppar nu var det längesen Neo var sjuk, det var nog i vintras och då var han sjuk en par tre gånger på en släng i samband med att han började hos dagmamman, som det ska vara med andra ord :)
Men så ikväll då blev han hemskt lös i magen det kom som vatten i pottan nästan, och ni tror inte han tappade sin napp där i? Stackarn.
Tänkte inte så mycket mer på det för dom kan väl bli det ibland ändå, vi fick främmande. Lilla Albin med familj kom hit och vi grillade lite supergott var det! Och barnen härjade runt, men sen när det var dags för läggning och ja skulle borsta tänderna kände jag att Neo var kokhet. Tog tempen, 38.7. Så han fick en alvedon och somnade innan han hade druckit sin välling ens. Jag hoppas det var nått som går över, så att vi inte smittade dom som kom hit nu då? Det verkar ju inte vara magsjuka iaf. för då hade han väl vaknat vid det här laget kanske?
Aja hoppas hoppas hoppas vi slipper magsjuka och han är feberfri i morrn och att han kanske bara hade feber för han var lite utmattad... Håll en tumme och hoppas ni haft en mysig Lörda, för det har vi trots allt:)

Jag kanske ska säga som alla andra: Vi har fått svininfluensan :) Näe det ska ja inte!

Generationsskifte på facebook?

Min pappa ringde just och talade om att de köpt ny dator, skrivare och kopiator, och att nu skulle jag visa mamma Facebook. Då ska det tilläggas att min mamma är över 70 sträcket :) (Läs sladdbarn). Man kan dock inte tro det då hon och jag har samma typ av kläder och allt sånt, och nu vill hon även lära sig facebook. Helst ville hon att jag skulle göra en egen hemsida åt henne sa hon :) Söt!

Bilder



Neo vill också mäta :)



Lilla kusin Meela kom på besök, Neo ville självklart ta upp henne :)



Han älskar att duscha i duschkabinen



Han blir så bedrövad varje gång pippi sitter ensam på natten och inte har nån mamma eller pappa. Sötis!



På våran gata :)



Kusinerna bus, man ska dele med sig av godiset, det har han lärt sig :)

 







Nya glas



Delar av Moami servisen som ja fick av pappas moster Eva :)



Ommålad och halvklädd stol :) innan var den svartbrun med nått gammalt tyg på



Nya tapeten i hallen, som vi även har i köket :)



Skåpet ja målade vitt och nytta knoppar på :)



Tevagnen från Madame Nyberg :)


OJ vilken söt tjej du har

Fick jag höra av en dam när vi var på färgtema :) Har dom aldrig sett en liten kille med långt hår förr? :)

Hemklickat:






Bilder tagna från Villervalla.se

Samtal vid frukostbordet

Mamma: Neo vad vill du göra idag när vi är ledig då?
Neo: Barbro
Mamma: Vill du till Barbro?
Neo: Mmmmm och låter lycklig
Mamma: Nej inte idag vi är lediga, vad annat vill du göra då?
Neo: Buss Mormor
Mamma: Vill du åka buss till mormor
Neo: Ja, Mormor glass :)

Han vet minsann vad han brukar få hos mormor, och han vet vad han vill göra

Skatt


Äntligen helg!!

Äntligen Fredag och lite familjemys!!! Neo och jag ska se pippis jul snart tänkte jag o mysa lite! Så skönt med Fredag och man slipper tänka på att han måste vara i säng klockan 19, han får vara vaken en stund ikväll. (Om han orkar tröttmössan)
Det har varit långa dagar i skolan denna veckan så det har inte hunnits med så mycket här hemma, så i helgen tänkte vi försöka få klart hallen och våra sovrum. Sen är det bara vardagsrummet o datarummet kvar, underbara känsla! Lite tur att det är höst nu ändå så man slipper tänka SÅ mycket på utsidan, sätta buskar och sånt blir i vår, så då har vi nått att se fram emot :)
Underbart att få dona lite och få det som man själv vill!
Vi pratadelite om VFU:n (praktiken) i veckan också, det känns spännande och lite skrämmande faktiskt :) Massa prat om influensor hit och dit med, borde man vara orolig för att man ska ut på praktik?Nej jag tror inte det faktiskt. Kanske hinner få vaccin också, gravida och barn skulle väl få först vad det såg ut som nu, men dom hinner kanske ändra på det också.
Jag tycker det är sån hysteri över denna svininfluensa ja, alla som blir förskylda och får feber verkar ta för givet att det är svininfluensan? Det är ju alltid förkylningstider såhär års när det blir lite kallare, så varför skulle man inte få en vanlig förkylning nu menar dom??.. Aja...
Nu ska Neo och jag kolla på lite bussar :)

Åååh äntligen!

Ska vi ha lite tv mys! Kika på en rad Entourage avsnitt, inte fixa eller dona alls! :) Och sen RÄTT i säng! :)

Första skoldan!

Japp nu är första skoldagen avklarad! Skönt att vara igång igen samtidigt som jag väl skulle ljuga om jag sa att tre veckors semester med familjen på hotell hade varit det som behövts. Vi har alltså fortfarande inte kommit i ordning, saker fattas fortfarande till köket, vi har inte målat alla möbler ännu, och bara tapetserat Neos rum och halva hallen. Så vi vet vad vi har att göra ett tag till framöver!
Neo har börjat hos Barbro igen nu, och det första han sa i morse då vi väckte honom var Barbro, vilket känns underbart! För då var det som om han längtat dit efter helgen :) Och mer kan man väl inte begära som föräldrer än att ens barn verkligen stormtrivs hos sin dagmamma? I Lördags morse blev vi full i skratt, då låg han nämligen och ropade på dagmamman, inte på oss :)
Han hade ätit som en häst där idag (två frukostar, och en jääättelunch) och sovit nästan 3 timmar, ändå somnade han 18.30 ikväll. Han har sovit som en häst också de senaste nätterna, hur många timmar som helst nästan. Han tar kanske igen det han har mistat, han har ju strulat lite nu sen vi flyttat med sömnen då han sover med oss. Han sover som bäst själv, det är kanske inte så konstigt kom vi på, då han har sovit i egen säng från dag ett och haft eget rum sedan han var 4.5 månader.  Vi blir lite trötta av att han vaknar då han i praktiskt taget inte gjort det sen han var 5-6 veckor. MEN det kanske är en föraning av vad som komma skall? Att vi ska få en bebis som är en riktig nattuddare nu? :) Hursomhelst, jag är i vecka 16 nu, 15 fullgångna, och har fått datumet 13:e Februari, mer exakt datum får vi på UL som är om två veckor.. Snart ska hela familjen flytta till övervåningen till varsina rum :) Eller Neo till sitt rum och vi har sovrummet bredvid, vi tänkte först ha sovrum nere, men jag vill sova nära min skrutt..

Ett litet samtal mellan Neo och mamma häromdagen:

Mamma: Nämen tog glassen slut
Neo: Mmmmm
Mamma: Ska vi gå och tvätta händerna då?
Neo: Näeeee
Neo: Annan
Mamma: Vadå annan?
Neo: Annan glass

:) :) Mysit att kunna konversera lite med honom nu!!

Tänkte ja skulle lägga in lite bilder men nu hittar ja ju självfallet inte sladden, men jag ska försöka leta reda på den tills i morgon, inte lätt när allt fortfarande ligger i kartonger :)
Apropå det, alla mina mammakläder blev slängda i flytten, det var en kartong som skulle slängas och en som skulle sparas i förrådet till gamla lägenheten, den som ska slängas finns kvar men den som skulle sparas e borta :(



På skolan o fixar med papper...

Oändligt många papper inför nästa kurs, och jag som är så dålig att ha bra reda på mina papper :)
I övrigt donar vi på hemma, Neos rum är nu äntligen färdigt! Det blev superfint! Bilder kommer snart! För på Måndag har dom lovat att internet ska vara inkopplat. Men då kanske man ska sikta på Onsdag-Torsdag!
Neo är hos Barbro idag, han ropade på Barbro innan han gick :)
Igår hade ja lite dåligt samvete, för i förrgår innan han lade sig så lovade jag att i morgon ska vi åka buss, men först ska du sova och sen när du vaknar är det en ny dag och då ska vi åka buss till mormor ( Han är besatt av bussar och bilar) Det första skrutten sa när han vaknade var : Buff buff buff vilket betyder buss, men det var så otroligt dåligt väder när jag hämtade honom från Barbro så mormor och morfar kom till oss. Så idag måste vi åka buss, vi behöver egentligen inte åka nån speciell stans bara han får åka sin buss lite :)
Nog från mig nu, ska stressa hem och mäta lite och kanske svänga in till stan o se om det finns någon klipptid. Ska klippa mig lite och färga mörkt, som varje höst. Även som vaaaarje höst får jag för mig att jag vill klippa lugg och varje gång¨ångrar jag mig så jag hoppas jag kan hålla mig från det när jag sitter hos frissan :)

Giftemål

Måste klargöra om det blev några missförstånd :) det är alltså inte vi som ska gifta oss, utan vi ska på bröllop, Jonas bror, Neos gudfar ska gifta sig med sin Karin! För oss blir det kanske nästa år, eller året därpå, när vi fått ordning :)
Och Hanna, det är klart du hade fått reda på det då! Du hade ju självklart fått en inbjudan!

Renovering

Ja vi håller på för fullt än :) Och inte har vi fått nå internet heller, fyra veckor kunde det ta. Skandal när det är 2009 tycker jag!
Nu är vi hos svärföräldrarna och betalar lite räkningar o så, man blir lite handikappad utan internet!
Neo har börjat hos Barbro, 15 timmar denna veckan och nästa, jag är sjukskriven från jobbet sista veckan, ringde sjukhuset och dom trodde att ischias låg i kläm och rådde mig att inte arbeta om det betydde tunga lyft, vilket det ju gör... Så på Fredag ska jag träffa en läkare klockan 9, får se vad han säger nu då.. förmodligen ingenting :)
Köket börjar lite smått på att arta sig nu, har tagit massa före och efterbilder iaf.
Skrutten blev jätteglad att komma tillbaka till Barbro, det första han gjorde var att gå fram till Bbbba som han säger, det är Ebba och ge henne en kram, sen gick han till Molly och skulle ge henne en kram men hon var lite blyg så hon smet :)
För övrigt är det bra med lilla skrutten, han pratar en himla massa nu, tvåordsmeningar och lite treords :)
Aj aj aj aj Buff är en favorit att säga till dom han pratar med i telefonen, sötsnöre!
Ja ja nog om detta, nu måste vi åka hem och fortsätta, tiden går så fort när man donar alltså, kom på att det är bara 3 veckor kvar till ultaljudet, MEN vi kom också på att varken Jonas eller jag har en aning om vilken vecka jag är i, har helt tappat räkningen, DÅ har man mycket att göra!
Snart bröllop med, det ska bli så mysigt!!!! :) Nu ska jag bara hitta en fin klänning som rymmer en tjockmage med, det är inte det lättaste när allt fint är lämpat till nån som har storlek 32 och en platt mage :)


I flyttagen!

Puuuuhhh vi hinner inte med annat än tapetsera, måla, byta kök, packa upp, städa ur gamla lägenheten o busa :) Därav så få inlägg den senaste veckan. Vi har heller inte förän igår fått tummen ur och besällt internet hem, men nu så om en vecka om vi har tur så har vi dator igen :)
OCh då kommer massor med bilder och annat! VI har släkt här på besök med som ja försöker hinna med o träffa i all stress, lilla Meela med storebror Noah och deras föräldrar, min systerdotter och hennes man alltså :)
Neo har fått upp ögonen för bilar nu sedan Noah varit hos oss och lekt, Noah är nämligen besatt av bilar :) Och nu kör Neo fram o tillbaka med bilarna genom hela huset :)
Det var allt för nu, ska åka hem igen och dona innan kvällens jobb, skulle egentligen sjukskriva mig resten av tiden för jag har sån grym foglossning redan, kan inte klä av mig själv nästan och resa mig själv vissa kvällar. MEN det finns inget folk som kan jobba och då har ja nästan inte mage att sjukskriva mig. Jobbar helgen alla fall får se hur det känns till veckan.
Ha det bra så länge, återkommer snart :)

RSS 2.0