Lite bilder bara



Neo har lagt beslg på både Frejas välling och present :)





Vem hinner först?



Födelsedagsbarnet









Så fin i sin väst och finbyxor att man nästan får en tår i ögat



Freja hade ju bamse i sängen så då måste man hoppa i .)



Stymlar runt hos farmor och farfar





Måste reglera volymen, detta resulterade i att det blev högsta volym och Neo gallskrek av rädsla



radioapan fick också hänga med :)



Mumsar ärtskidor hos farmor

Snart är det jul

Vad fort tiden går! På ett sätt tyckte jag nyss det var sommar! Ska bli skönt med lite helg utan innebandy och jobb för Jonas. Annars känns det aldrig som helg för mig, för jag är ju hemma annars med varje dag och så när Jonas är bort även Lördagarna på match så blir det ju som vilken dag som helst. Och söndagar gillar ja inte, tycker det är allmänt tråkig atmosfär på Söndagar faktiskt. I morrn är det öppet på stan i alla fall så då ska vi ut o kika på de sista julklapparna har jag bestämt :)
I eftermiddag ska vi på kalas, jag lyckades äntligen hitta en present till lilla Freja det blev en rycksäck. Jag vet att hon inte har någon och hon ska ju börja på dagis i Januari så jag tror det kommer att passa bra. En sån där liten bebisrycksäck :) Har egentligen ingen lust att åka nånstans när Neo är så hostig, men dom tyckte vi skulle komma men vi åker dit efter att alla andra gäster varit där så vi inte smittar ner någon lagom till jul!
Och såklart var julklappen jag skulle köpa till lilla Noah igår slut, men jag hittade någonting annat gulligt som han kommer att ha användning för länge länge istället så det var bra! :) Neo har en likadan fast en liten annorlunda och vi älskar den så jag hoppas att dom kommer känna lika!
Jag skulle egentligen behöva städa här hemma, men det känns konstigt att städa idag för då kommer ja ju att få städa en gång till innan jul alla fall och det har jag min själ inte lust med!
Vi ska klä granen ikväll alla fall alla tre det ska bli mysigt, och så kom ja på att vi glömde kameran på björktjära igår, får nästan åka och hämta den skulle ändå vilja fota lite på kalaset :)
Vi blev bjudna till svärföräldrarna på mat igårkväll, det var mysigt som vanligt. Blev lite sent dock jag tror inte vi var hemma förän halv nio sedan var vi upp till Magnus som hade glömt sin laddare här, men då blev Neo faktiskt riktigt blyg för grabbarna och höll mej hårt i benet, det var lite gulligt tycker jag :)
Näe ni nu ska ja kika runt lite på Ikeas hemsida, jag funderar på att slänga in hatthyllan och skohyllan i klädkammaren och göra hallen lite mysigare.. Jag funderar på att köpa denna:



Och sen har vi ju en sånhä spegel som jag tänke hänga ovanför


Jag tror det kan bli riktigt mysigt faktiskt!



Neo skyndar sig att springa o göra bus :)

Apropå bus, i morse när jag höll på att göra mej iordning så blev han så tysst, så jag skyndade mig in i köket, och där satt han på golvet och åt popcorn från soporna... MUMS... eller...?

Vad ska ja göra?

Neo har sovit tre timmar nu, städade ju igår så det kan ja inte göra, det finns massvis med tvätt att ta reda på, men det har ja faktiskt ingen lust att göra idag :)
Är konstant hungrig med sen ja började med GI tycker jag, hittar liksom inget riktigt som ja kan äta som känns riktigt mättande, detta kanske inte är en diet om man är lite kräsen? Vad vet jag, ska ge det några dagar till annars blir det till att räkna points igen. Det positiva är att jag redan gått ner ett kilo, men till vilket pris då om man inte mår bra? Ja ja denna eviga kamp mot kilona, tur det är jul snart så man har nått att skylla på :)
Gjorde julgodis igår, och inget fick ja smaka, det var gott alla fall sa dom som fick smaka...
Igår var dagen fullsmockad med grejer kändes det som, först handling, städ o bak, sen kom Kicki (Svärmor) förbi o gosade lite med Neo, det är så underbart att se honom hur han skiner upp som en sol varje gång han ser mor/far föräldrarna. Sen på kvällen kom Leif förbi, och vad annat än en radioapa hade han med sig till Neo, som den radiochef han är. Apan var jättesöt och Neo sov med den i natt så det var en hit! Han hade också med en julklapp till mig, ett jättefint doftljus, där slog det ju också rätt, jag älskar ju sånna :)
Ja ja om ja skulle ta o kika igenom frysen nu o se om det finns NÅTT gi vänligt där i...


Knäckformarna redo att fyllas, på Marimekko servetter såklart :)



O fina blev dom :)



Kolan med :)



Skruttisen dödstrött i pyjamas innan läggdags :)



Neo visar Leif vår amaryllis som den blomälskande lilla kille han är!

Försök att håll det fint hemma med en ettåring :)

Som ja sa :)



Gjorde lite julfint på Neos rum



Seriöst 10 sekunder senare såg det ut såhär :)



Satte upp hans fina molngardin igen o gjorde den lite "julig" med en ljusslinga istället :)



Tog även bort de fula grejerna som var runt vår ljusstake och gjorde den lite fin på mitt egna sätt :)

Måndag igen...

Veckorna går alldeles för fort. Helgen i bilder orkar inte skriva så mycket nu ja letar lägenhet ha ha !:)





Min lilla tomtegubbe lussade för mor/far föräldrarna på Lucia, väldigt uppskattat av alla!





Var på Ikea igår och köpte nya gardiner IGEN! :)






köpte en liten förvaringsgrej till alla Neos leksaker med, inte den snyggaste att ha i vardagsrummet men bättre än att saker alltid ligger i en hög på golvet :)

Måndag måndag..

Då var helgen slut igen då, och inget produktivt har man åstadkommit, pluggade lite i Lördags men inte mycket! Vi var dock på kalas igår, det var mysigt! Noelle fyllde ett år! Oj oj vad tiden går... Jag har inte den blekaste varför ja satte mig här nu faktiskt för jag har inget roligt att skriva :)



Stackars lilla älskling, han ramade. Se hur han tittar på mej, mamma vad hände???





Sofie, med kalasbarnet och Neo :)

Saknad....

Kom på mig själv nu när jag försöker mig på att plugga att ja sitter och saknar Neo som varit borta tre timmar nu. Jag är inte van att han inte är hemma med mig på dagarna så det känns så tomt! Men snart ska vi åka och hämta honom i alla fall :)  Sitter även och blir lite nostalgisk då jag lyssnar på Elton John´s Tiny Dancer. Den lyssnade vi på när vi åkte till Söderhamn på läkarundersökning med Neo när han var två dagar gammal. Man kan nästan känna känslan man hade då bara av lyssna på den låten. Helt underbart :)

Vi har barnvakt idag några timmar då Jonas är i Hudik på match för att jag skulle kunna skriva klart mina sista arbeten. Har hunnit bli klar med det ena. Det andra har ja mer eller mindre kört fast på då det inte finns tillräckligt med information att tillgå. Så jag vet inte hur detta ska gå. Har precis tagit mig en välförtjänt paus och kollat det sista avsnittet på Gossip Girl för denna säsong, jag blir som helt förstenad när jag kollar på det, jag försvinner totalt in i handlingen känns nästan som man är där. Helt underbar serie! Spännande säsongsavslut med såklart, en riktig cliffhanger som alltid...



Min lilla kärlekstomte sitter och läser sin favoritbok Gosiga Gunnar :)





Vi besämde oss för att detta skulle bli julkortet i år, kanske inte den mest "juliga" bilden men han ser så härligt glad ut som bara han kan göra så därför blir det perfekt :)

Föresten! Idag är en speciell dag, det är nämligen idag som jag ska bli moster är det beräknat :) Eller gammelmoster egentligen men ja säger moster för det blir ju mer som det! :)  Vi får se när han tänker kika ut hoppas det blir snart och att det går fortare för Jossan den här gången!

Vinterland

Nu är det helt underbart ute. Det faller små små snöflingor och träden är täckta med ett vitt täcke, det ger mig faktiskt lite extra energi till plugg :) December är en sån underbar månad tycker jag!
Idag har det inte hänt så mycket spännande, Jonas har jobbat som vanligt och jag o Neo hade tänkt vara hemma, men sedan fick vi sms av en kompis som skulle till förskolan så vi begav oss dit i snövädret, såg ut som blöta katter när vi väl var framme. Det var mysigt att komma dit en sväng, vi har inte varit dit på över en vecka nu så Neo njöt i fulla drag av at få åka rutchkana och träffa Farmor lite!
Sen när vi gick hem somnade Neo i vanligt ordning och sov 2 timmar, jag fick faktiskt lite skolarbete gjort så att vi kunde gå ut tillsammans alla tre sen Jonas slutat jobba.
Vi tog oss en promenad till mormor, det tar ju sin lilla tid när Neo också ska gå, men vi vill låta honom göra det för han tycker det är så himla kul han lyser upp i hela ansiktet när han får gå ut på äventyr på egna ben.
När vi kom dit släppte vi ut hundarna lite och mös lite i snöträdgården, Jonas skottade lite så att pappa Rolf skulle slippa det när han kom hem, vilken underbar kille man har! Helt klart den bästa på alla sätt!
Saknar honom lite nu ikväll faktiskt, han är och tränar. Jag hade bara velat ligga i soffan och kramats och se på film med tända ljus, men vi får ta det i morgon, kanske ett glas vin med...
Nu ska jag försöka skriva färdigt några labbar jag har kvar så har jag bara två arbeten och ett prov, sen efter nästa vecka har ja faktiskt lite lov. Jag har ju saker kvar som ska in i Januari, men det är ju ingen direkt panik.
Pratade med Jossan nyss med, ingen bebis ännu vi längtar nu här hemma i Bollnäs vill se vad det är för liten kusin till Neo som kommer. Vi vet ju att det är en kille så det tar ju bort lite av spänningen, men det ska bli kul att se vem han är lik och allt sånt och hur stor han är :)
Hann med lite shopping idag med föresten, hittade äntligen en tomtedress som var tvådelad till Neo, inte den roligaste kanske men det var den enda som fanns i hela stan, så i morrn ska ja försöka mej på att fota julkorten för i år :) Lite sent ute som vanligt men dom hinner komma fram ändå, hittade en pyjamas och ett par barbabyxor ja inte kunde låta bli också..

Det var nog allt för ikväll nu ska ja pendla mellan bioenergi och Tyskland efter murens fall. Svårt att kombinera dessa då de ligger så långt från varandra man bara kan komma :)




Julmys i mormors och morfars trädgård




Fina byxor



Barbapyjamas



Får åka med pappa i snöskyffeln :)




Leker min sin bästa vän



Mysigt rödrosig efter en busstund i snön



Äter korv med Killian





Fick sedan syn på att mormor hade kakor på bordet



Dom bara måste han ju ha :)

Julstämning till det yttersta :)

Nu har snön kommit!!!! Hoppas bara den får stanna hos oss ett tag! Det var så mysigt i morse, Neo och jag åt frukost med tända ljus och lyssnade på julmusik, Neo dansade mer än han åt så mysigt! :)
I morrn är det tre veckor till julafton och inte en enda julklapp har man köpt, blir i vanlig ordning stress. Men det brukar bli bra i slutändan ändå.
Ikväll ska vi se skräckfilm, undrar om man vågar sova, längesedan ja såg en skräckis som berörde faktiskt  så jag hoppas vi hittar en sån!
Om tre veckor idag kommer Stina, Johan och Noah och hälsar på oss! !Jag längtar en himla massa, vi ska äta gott dricka gott lyssna på julmusik och umgås med våra barn!



Ute och myser i snön



Promenad på stan



Överlycklig att slippa vagnen en gång :)





Orkar inte gå ända hem till mormor så får rida på pappas axlar sista biten :)

Kom på en sak till

Måste ju bara berätta att ja faktiskt var ut i Lördags, helt spontant med Sofie bara, det var jättemysigt! Först satt vi hos henne och pratade en massa och drack cider och GT, Noelle var vaken hon med för hon var sjuk. Det var så kul att få träffa henne lite med, ett år sedan vi gick och beklagade oss över magarna tillsammans och nu är dom så stora... Bjuder på en par bilder, tyvärr Stina så blev det inte så mycket bilder, ja kom på försent att jag hade kameran med mig vilket jag ångrar bittert...!








En HEMSKT rolig kille som kom fram till oss och bara var JÄTTEROLIG! Han fick för sig att han skulle vara min mardröm, så vart ja än gick förföljde han mig och sa massa konstiga saker, detta är humor!

Saknar stämningen

Måste bara slinka in här och tala om att jag känner ingen julstämning över huvudtaget, brukar alltid få det efter julskyltningen men vilken julskyltning sen, det spöregnade :( Har satt upp julgardiner i sovrummet nu i hopp om att stämningen skulle infinna sig, men icke...





Neos julstad har kommit upp



Den blinkar så mysigt och så är det en liten bäck som rinner genom, Neo blir väl livrädd om han vaknar till i natt :)



Jag smälter varje gång :)



Försöker käka french hotdog med vantarna, inte det lättaste kräver full konsentration :)

RSS 2.0