Trevlig helg!

Idag blir det tidig kväller för mig! Tror inte att 6 timmars sömn på två nätter räcker för mig :) I helgen ska jag försöka hinna med att baka lite, både matbröd och lite till 1-års kalaset. För ett år sedan gick vi och bara väntade och väntade och väntade, och pluggade om vartannat.
Vet inte riktigt vad jag har tänkt att bjuda på än dock, det är lite av det roliga tycker jag, att hitta nya recept!
Men uscha, jag kan inte lyssna på fina ballader längre jag bara gråter. Är det bara jag som är såhär känslig? Gråter nästan varje gång ja ser på tv med ha ha. Ja sova kanske skulle vara nått!
Hoppas ni får en bra helg!

Fy för en sjuka!

Här har vi legat magsjuka i snart en veckas tid. Men nu är vi äntligen friska! Stella kräktes första gången i Fredags natt och igår var första dagen  som hon var helt fri från kräkningar o det andra.
Neo drabbades lindrigt, han kräktes bara en par gånger på Måndag kväll, vi bäddade åt honom med madrass i vårt sovrum ifall att, och han fick en hink. Vid ett tillfälle låg han över hinken men det kom inget, sedan har han varit pigg. Sen var det min tur, med besked! Viktväktarna fick sig en puff i rätt riktning, nu är det minus 6 kilo på lite drygt en månad. Tack för det då, inget ont som inte har något gott med sig, eller hur?
Tjejfesten i Fredags var lyckad iaf. Vi hade jättetrevligt!!!!
Nu ska ja försöka käka lite lunch, har fortfarande inte mycket till aptit... Hej hopp, bjuder på två bilder från helgen!

Fina "kusinerna"



Det hade man ju inte trott!

Snart läggdags för mig, i morrn ska vi träffas alla brudarna och dricka lite gott och prata massa strunt och sen ut på stan :) Det ni!
Jossan ringde mig när vi satt och åt och undrade om vi skulle åka o träna, sagt o gjort. Jag cyklade. 1.5 mil blev det. Och det känns i benen att det var ett tag sedan om man säger :) Men ack så skönt! A och O när man tränar tycker jag är musik, och nu kände jag att det var dags att byta ut lite på I-poden, har ju även spotify på Iphonen, men jag kommer ju inte på nån musik att lägga i spellistor, tips någon?
Mina skruttisar mår bra! :) Neo hade feber nån dag här i början på veckan och Stella igår, efter sprutorna på ettårskontrollen.
Vi har ju undrat varför hon vaknat på natten och velat ha välling (hon slutade äta på natten runt 2 månaders ålder) Men har nu verkat ha ett behov av det, det visade sig att hon vuxit hela FYRA centimeter på fem veckor, så det kanske inte är så konstigt?

Delar med mig av ett telefonsamtal Neo hade häromdagen
"Ja, mmm, ja vi leker, ja jo,  jahapp.. Vänta lite Ante.... Stella aj aj du får inte göra sådär... Hej igen..." och så fortsatte samtalet ha ha ha :)

Nu blir det sängen så ja orkar med att vara vaken i morgon kväll, det är säkert nån som vaknar inatt :) Sov sött!

Ny vecka!

Sitter här och pluggar mitt i natten, tanken var att jag skulle göra klart en liten uppgift bara, och så vips har ja gjort halva kursen! Skönt. Nu är det bara några uppgifter kvar och dom tänkte jag göra klart nästa vecka. Denna kurs läser jag utöver sjuksköterskeprogrammet och den pågår fram till Juni, men gör jag inte klart d snart så kommer man sitta där i slutet och jag har på känn att jag får kämpa med läkemedelsräkningen då! Det stundar en sån tenta också nämligen, jag är så otroligt dålig på matte. Och anledningen till att jag klarade den första på min första skrivning är enbart tur. Jag lovar!
Idag har vi haft fikabesök av farmor, och sen fick vi middag hos mina föräldrar. Vilket slutade traumatiskt för våra skruttar, Neo ramlade i bordet och slog läppen som sprack rejält. Och Stella blev skrämd av deras hund (hon blev livrädd) och satt och snyftade länge i mitt knä, hon verkade chockad stackarn!
Hon går mer och mer nu och har gått massa steg själv idag, bara för några dagar sedan var hon jätterädd. Och hon vill helst bara hålla i en hand nu när man går med henne, men det ser lite roligt ut när hon knatar runt för hon är så mini :) Jag vet inte om det är bara för att jag jämför henne med Neo för hon är längre än normalt och väger precis som hon ska, ändå känns det helt fel att hon stapplar runt med små steg här hemma :) Gofia!
Hon pratar med också nu, och härmar allt. När vi läser hennes favoritbok så ska hon alltid visa vad som står på sidorna med gester och små ord. Hon älskar att läsa, och kommer ofta ofta krypandes med en bok och sätter sig i knät, det betyder- Här läs, NU! :)
Näe nu är det dags för sängen, jag känner mig rätt nöjd för idag nu när klockan är snart halv ett, (Jonas ligger o snarkar i soffan)

Ensam utan schlager!

Idag har det varit barnen och jag, vi har hunnit med en del :) Bakat, bjudit mormor o morfar på fika, lekt en himla massa, ritat teckningar, varit ute ganska länge, och sen var d kväller!
Jag frågade Neo på kvällningen för han såg så himla trött ut, är du trött Neo?
Varvid han svarar Näe tok.... Men snart alle fall. Ha ha söt!
Lite mer roligt som kommer från Neo nu:

Vi satt och kikade på bolibompa innan läggdags och från ingenstans får jag världens kram och han säger: Jaaa du mamma, du är rolig du :)
Och vilken fantasi en 3-åring har. När vi satt och åt så sa han:
Neo: Mammaaaaaaa... I natt, då hörde jag tjuvar på nedervåningen.
Mamma: Hur lät det då då?
Neo: Tramp tramp tramp tramp
Mamma: Näe men det finns ju inga tjuvar
Neo: Johooo, dom var helt svarta också med oranget hår
Ha ha ha!

När han hade bajsat häromdagen så sa han:
"Vi måste skynda oss att spola så att inte Stella äter upp det, för då blir hon sjuk..... Avundssjuk" :)
Dom fick varsit alla hjärtansdag paket av mormor och morfar idag:
"Jag öppnar Stellas ja mamma, hon äter alla fall bara upp det hon"
"Ska Stella inte suga nå mer på dina tuttar mamma" Frågade han i morse när ja höll på att klä på mig, det var ju ett antal månader sedan hon slutade med det :) Vilket minne å då :)

Pappa ska lämna honom hos dagmamman:
"Gå in du pappa, jag väntar i bilen ja"

Nu ska jag kika på ett avsnitt av Greys, och sen blir det nog sängen! Stella har krånglat de senaste veckorna med sömnen, en natt la jag över henne i vår säng. Och ack så hon snurrade runt och hade sig i sömnen, jag är glad för att våra barn sovit i egen säng från dag 1. Även om det är jättemysigt att ta över dom ibland, så är det skönt att veta att dom sover bäst själv. 
Hoppas ni har en bra helg och att vi slipper detta i morgon bitti:


 
Såhär såg det ut när vi öppnade dörren i förrgår

Dålig update, lika som bär!

Neo 10 Månader



Stella 11 månader







RSS 2.0