TGIF!

Snart skall vi bege oss för att träffa en liten färsking, Elvira! Hon är född den 8:e precis som Stella, fast 8:e maj :) Mysigt!
Ikväll väntas tacomys! För er som inte känner mig så ÄLSKAR jag tacos över all annan mat, mina släktingar trodde Stella skulle komma ut med en mexikanarhatt :P
Nu har Stella passerat 5 kilo och är 60 centimeter kort, lilla sessan! Hon äter endast ersättning nu, två dagar innan vi åkte till Göteborg tvärvägrade hon bröstet, hon bara skrek och skrek så fort jag skulle amma henne. Hon tröttnade väl på det för det kom så mycket snabbare ur flaskan. Fick trycka ut lite mjölk d första dagarna för det spände, men nu är nog mjölken ett minne blott. Men vad gör det? Hon växer och frodas och är helnöjd! Hon har fått i sig de första två månaderna iaf. Och det är jag glad över!
Ja vad ska vi hitta på i helgen då? Vi tänkte nog ta oss en tur på marknaden i morgon för Neos skull, sen på kvällen är det schlagerkväll, Jonas ska vara hemma med barnen och spela tv spel med lillebrorsan. Sen Söndag ska det firas födelsedag och morsdag, nästa vecka är fullspeckad, träffa vänner med barn, öppna förskolan, återbesök samt cellprovstagning, begravning :(

Hoppas ni får en trevlig helg alla! Jag ska lägga upp lite bilder nån dag, men kameran blev kvar i Göteborg!


Kan tänka mig

Nått i stil med dessa fast lite större ändå :)Svårt att se kankse....


I morrn så

i morrn kommer domen! Glasögon eller icke glasögon, ska till optikern på morgonen! Håll tummarna för mig, fast egentligen vill jag nog ha glasögon, dels för att det är snyggt och dels för att jag kan knappt läsa på datorn längre. Och såfort jag läser nått sitter jag och rynkar pannan, känns en aning ansträngt med andra ord :)
Nu ska ja kolla till mina skruttar och sen hoppa i säng! Dom sover så sött i vårat sovrum ikväll båda två, Stella i sin säng och Neo i våran, skall dock flytta honom nu så vi slipper blåtiror, han ligger INTE stilla!

Natt natt!

Lika som bär... Igen :)




Altanfix mm









Nu har vi börjat dona lite på altanen äntligen, mycket kvar att göra vi fortsätter idag! Lovely!

Bilder från Götet







Kusin Noah med Stella



Malin och Mella med Stella



Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Det tog oss nio timmar att åka hem av olika anledningar ;) Det var inte barnen det berodde helt på, dom satt snälla hela vägen otroligt men sant, Neo älskar att åka bil och när Stella blev hungrig och ledsen så tröstade Neo och sa: Snart är vi framme Stella, snart är vi framme :)
MEN vi hade tänkte försöka ha blöja på Neo nu när vi åkte för att slippa stanna så mycket, men tji fick vi. Inte skulle han kissa i nån blöja han totalvägrade så det var bara att stanna för kisspauser som såklart inte alltid var synkade :) Nu har han snart varit blöjfri ett år skrutten våran, men ännu inte på natten. Vi har dock märkt att blöjan är torr nu på mornarna och det första han gör är att kissa när han kliver upp, han vill INTE kissa i blöjan på morgonen heller. Så nu funderar jag, hur gör man för att få dom att inte kissa på sig om natten då? Han dricker ju välling på kvällen, ofta kissar han efter den på toaletten men inte alltid. Hur gör man då? För han lär ju inte vakna av att han e kissnödig och gå upp antar jag...
Vi har haft det underbart i Göteborg och nu inser jag hur mycket ja saknar att bo nära hela min familj! Jag önskar att vi alla kunde bo inom promenad avstånd till varandra!
Men det var även jätteskönt att komma hem till vårat lilla hus, idag har vi varit och storhandlat blommor, krukor, jord och massa ljuslyktor på Mobackes, så när barnen slår ihop sina blå ikväll skka vi göra fint på altanen! Underbart, som jag har längtat efter detta! Vi måste även ta tag i framsidan som är mer likt en djungel än en gräsmatta för tillfället.
Jag var även och storhandlade mat nyss, och VARJE gång jag handlar speciellt när jag handlar mycket så ställer jag mig i fel kö, alltid ska det krångla för den som står före mig i kö. Är det inte helt otroligt?
Stella fortsätter för övrigt att sova hela nätterna, hoppas hoppas hoppas att det inte vänder :)
Måste ju även nämna vad stolt jag är över min kära sambo som sprang Göteborgsvarvet i Lördags, 2.1 mil! Det ni!! :)

Denna vecka är fylld med skojigheter! På Fredag kommer familjen Birgersson/Åkesson över på Tacomys, och på Lördag är jag bjuden på tjejkväll ala schlager, och på Söndag fyller jag 25 (?) Hmmm :) Och det är även morsdag! Hoppas jag får sova hur länge ja vill då :P

Min fina karl



Götelaborg!

Vi har det bra i Götet. Bröllopet var jättefint, den vackraste bruden jag sett! Bilder kommer sedan kameran är glömd hos Jossan :) Efter det har vi hälsat på våra nära och kära, varit på bondgård och sett och klappat massa djur, varit på stan och shoppat massor, och hälsat på ännu flera nära och kära! 
Idag var det Jossans tur att få besök av oss, vi fick äntligen se hur dom bor. Superfint! Tror vi flyttar granne faktiskt :) 
I morgon ska vi titta på pappa när han springer Göteborgsvarvet, alltså 2,1 mil :) Så vi hoppas ni på solsken och mys i slottsskogen medans pappa blir svettig! Men jag tror han kommer att göra en superb insats!
Neos tal har verkligen utvecklats medans vi varit här, för att han leker med Noah hela dagarna som är 4.5 år. Underbart att höra honom, det kommer även lite engelska ord ibland då Noah är tvåspråkig, han har även tagit efter honom när han ropar på oss, så ibland ropar han "Åååånas" till pappa, och "Anna-Mia" till mig istället för mamma he he!
Han är så rolig, han sa till ett par pojkar på spårvagnen häromdagen: Tysst pojkar tysst tysst tysst och så härmade han ljudet av att man öppnar en flaska och skrattade, killarna hängde inte riktigt med men det gjorde vi :)
Stella har också utvecklats en del, hon vänder sig på sidan nu och nästan helt till mage, en liten bit kvar till bara, uscha vad fort det går! 
Hon sover hemskt bra nu också, hon somnar strax efter nio på kvällen och sover till halv sju, sju då hon äter för att sen somna om till nio tio tiden. Undebart tycker vi, hon med tror jag :) UNdrar om hon tänker fortsätta när vi kommer hem eller om det bara är det att hon trivs så bra i vaggan hon ligger i här :) Vi hoppas på det förstnämnda! 
På Söndag åker vi alltså hem,vi hoppas att bilresan hem gick lika bra som hit, Stella satt glad i sin stol och sa ingenting, jo när hon var hungrig såklart. Neo fick världens utbrott i Tönnebro, så vi trodde loppet var kört, men sen så sa han inget mer, sov en timme cirka sen satt han bak och pratade med mig och tittade på alla  lastbilar och diverse som åkte förbi.
På Bröllopsfesten dock betedde han sig inte så bra, han skulle göra allt som han inte fick, alltså springa ut och busa och leka och det gick bilar förbi så det tyckte inte vi var någon bra idé så Jonas åkte hem med barnen rätt så tidigt. Men fick sällskap av Adam efter en liten stund så dom hade haft mysigt med lite tv spel och nån öl.
Sången jag Sofie och Åsa skrev till Jossan blev lyckad alla fall, vilket känns skönt! Svårt att knåpa ihop nått bra!
Det var allt från Göteborg! Bilder kommer alltså vid ett senare tillfälle!


Cute!

http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=5287&m=181&page=1&rnum=6

Ha ha har ni sett nått sötare?

Ska va den här då:

http://www.babyshop.se/system/search/product.asp?id=5286&m=181&page=1&rnum=7

Attack!

Vilken underbar helg! Sol sol sol sol! Det har blåst en del, men det har vi inte kännt av så mycket då det är lä på altanen! Lovely! Vi börjar få ordning där nu och de nya utemöblerna står på plats, nu fattas en matta, en blomstege och massa massa massa fina blommor! Sen kan vi börja njuta av vår uteplats! :) Men först får det nog bli lite varmare också!
Jag har blivit attacktrött de senaste dagarna, Stella har sovit hela nätterna nu hela helgen och nån dag innan det också, och det är väl nu när man får sova igen som tröttheten kommer tänker ja. Jösses det svider i ögonen när jag stänger dom!
Båda barnen ligger i sina sängar och sover nu och vi ska kika på hockeyn och slinga mitt hår. Får se hur resultatet blir när två tröttmössor ska ge sig på det :)
Hoppas ni andra haft en bra helg med!

Musik!



Tycker denna låt är underbar! Och videon med, håller med en som kommenterat den, skönt att se nått annat än pinnsmala modeller som står och gör sig till :) Hon är ju helt underbar tycker jag! Så kolla in hela videon om ni inte sett den!

Maj!

Helg igen då alltså, den här veckan har gått fort men ändå varit väldigt lång tycker jag! Stella har sovit två hela nätter den här veckan :) Det tar sig!
Helgen kommer nog att bestå av lite altanfix, köpte nya utemöbler igår som väl skall sättas ihop, och fixa lite mysigt där ute. Men är det bara jag som knappt kan vänta på att få sätta ut blommor? Men det är ju så lymla kallt om nätterna, och inte före den 6:e Juni eller vad säger dom?
Är det nån av er där ute som har nå tips på nån bra websida som säljer insyndsskydd/markis tyg?

Stella hade gått upp bra i vikt alla fall, vi vägde henne igår, och LÅNG blir hon. Redan 58 lång och en kurva över på längden, dock ligger hon lite under medel på vikten, men hon följer ändå sin kurva, en lång och smal tjej! Hon verkar ha fått in lite rutiner vad gäller middagssovning och kvällssömn :) Hon har sovit middag exakt samma tid hela den här veckan från 9.30-14 och somnat samma tid på kvällen nu, vi hoppas att det håller i sig. Med ett till barn hemma så är det skönt att ha lite koll på sovtider och diverse tycker jag!

Just nu sitter jag och håller mina tummar för en vän till mig som är inne på förlossningen! SÅ spännande. Jag tycker det är så häftigt att gå o vänta med spänning tills det är klart! Åå jag vill vara med om det själv igen ja! Men ja vill inte ha flera barn, hur gör man då? :)

Nu ska jag försöka ta tag i tvättberget inne i badrummet, det verkar som man kan hänga ut tvätt idag så då torkar det lite fortare, för vi har varken tumlare eller torkskåp. Vilket jag faktiskt inte saknar nått vidare heller, MEN det känns som att det hänger tvätt överallt ibland :)

7 dagar, 7 små dagar!

Kvar tills vi åker till Götet, i´m loving it! Ska bli så härligt att träffa alla och komma bort lite! :) För att komma hem till sommar sen eller hur? :)

Så fort Stella slår upp sina blå åker fingrarna i munnen :) Gör dom såhär bebisar? Har ja glömt bort hi hi!





Små ideér!

Sjukstuga här,alla är förkylda utom pappa då han klarade av sitt för nån vecka sedan. Stella var så snorig i morse så hon kunde knappt andas stackarn! Tur det finns nässug!
Neo snorar och hostar för fullt han med, men ingen feber har han haft. Jag känner mig allmänt knöven men börjar bli bättre!
Idag har Stella och jag bara varit hemma sen vi lämnade Neo hos dagmamman, skönt! Har vilat lite och rensat ur en del kläder hon vuxit ur, hon blir lång lika som sin bror! Två kassar ska vi nu lämna över till nästa i släkten som väntar smått i början av Oktober! Jag ska bli faster igen! Tänk så många barn vi har nu: I åldersordning: Noah, Isabelle, Neo, Mille, Astrid, Meela, Stella och ett pyre i magen på Anna. Ni kan ju tänka er om alla skulle salmas på julen, när dom är sisådär 5-1 år ha ha kaotiskt värre men underbart!
Neo har så roliga ideér för sig numera, igår tog han på sig tofflorna och skulle ha bolibompa ryggsäcken för han skulle ut och springa med pappa, som för övrigt var på jobbet :)
I morse klädde han på sig munderingen igen och skulle denna gången gå till skolan! Sötsnöre! Vad gäller trotsen så är det värre än vanligt det med, jösses vilken vilja! Han testar verkligen vem som ger sig först! Det gäller att andas och räkna till tio ibland!



Bilder från en av Neos alla lekar: Zoo, det är ett program på bolibompa som handlar om en tjej som bor vid ett Zoo, därifrån kommer denna idé



Mat ska dom ha!



Och så lekar med bilar såklart, här är "Dadda" och "Nanna"


Faschinerande

Jag kan sitta hur länge som helst och bara studera små minspel :) Är det inte underbart?

Untitled from Anna-Maria Forslin on Vimeo.


Ny studie!

Visar att kvinnor som inte får 8 timmars sammanhängande sömn får större bukomfång :) Då har ja nått att skylla min mage på hah! :P
Har lagt ner tanken på att kunna ha bikini i sommar, tror inte dagliga situpsen kommer att hinna visa något vidare resultat innan dess! Fast med tanke på va kallt det blivit tycks det ändå dröja innan badsäsongen är här!
Neo var så söt igår och skulle göra situps som mig, jag önskar verkligen filmkameran varit framme då! :)
Här i huset är det sjukstuga idag, Neo förkyld, jag förkyld och Stella förkyld! Så det där med att amningen skulle fungera som nått slags skydd? Ja vet inte om jag tror på det, hon fick ju vinterkräksjukan när hon var 14 dagar också.. Hmm...?
Så vidare värst pigg är ja inte idag, varit upp en par gånger och matat i natt, och klockan 05 tyckte Stella det var morgon, lyckades få henne att somna om strax före sex, då ringer J:s alarm så då vare kört, sen slumrade hon bara lite fram o tillbaka till 07 då vi steg upp, och så lite feber på det! Ja man känner att man lever det kan ja säga..

Idag är jag 8 veckor gammal :)


RSS 2.0