Tidsbrist

Har inte så mycket tid att blogga just nu, packar ja inte eller städar så sover eller jobbar jag :) I morrn går första flyttlasset till huset, men först så tänkte vi åka o hämta köket och få upp det :) :) SPÄNNANDE!

Tack!

till alla underbara människor som erbjuder er att hjälpa oss i flyttkaoset :)

Regnväder!

Nu har ja just kommit hem från en tur ner på brännbollsyran i regnet. Vi var tvugna att gå hem ganska snabbt igen eftersom Neo varken kunde hålla sig i nått tält eller under ett paraply och nå regnställ hade vi inte på! Så blöta sorkar var det som kom hem :)
Ikväll vankas det jobb, det är alltid lika spännande o se om alla kommer eller om vi som är där kommer att få jobba häcken av oss för att folk inte "orkar" gå o jobba! Usch det börjar bli slitsamt tycker jag!
Håll tummarna för att vi slipper detta hela helgen, MEN det brukar kunna vara så att folk inte dyker upp, särskillt en helg som denna med brännbollen o allt. Bedrövligt kan ja tycka!

Tummn ur!

Idag fick ja även tummen ur och beställde tapeter till Neos rum!!! Malin var så söt o följde med annars tror ja aldrig att det hade blivit av :)

En dålig bild men dessa blev det!
Andra bilden nedifrån, den med små blå stjärnor...



Bilden är tagen från homepoint.se

Vackert!

Nu har jag hittat den låt jag vill ha när vi gifter oss! Måste få dela med mig av den, får tårar i ögonen varje gång jag hör den :) Så vacker! Helst av allt skulle man vilja att Åsa sjöng den live också!



Neo sitter här och ropar på morbror Daniel nu, ARNE ARNE ropar han :) Haha! Hej så länge...!

Konkret datum!

Sådärja Äntligen har vi fått ett datum när vi får nyklarna, det får vi på Onsdag 29:e klockan 12. Alltså om en vecka. Nu kan vi börja planera med släp o barnvakt osv. Dessvärre jobbar ju jag förstås kväll på Onsdag, börjar vid fyra kommer hem run tio. Så Jonas får åka med lite kartonger då bara så får vi börja köra möbler på Torsdagen. Sen på Fredag ska vi ju vara ute ur lägenheten och den ska vara städad, kan någon tala om för mig hur det ska gå ihop? :)
Näerå det löser vi, vi brukar lösa det mesta om än det är kaotiskt först!
Har putsat alla fönster i kök/vardagsrum iaf. så det är bara vårt sovrum o Neos kvar o där är det bara två styckna....

Peppar peppar mår ja inte så illa längre, eller illa mår jag rätt mycket med faktiskt, MEN jag har inte kräkts på en vecka! Och det är himla skönt, för det tar på krafterna att gå o invänta kräktimmen varje dag hehe!

Usch vilket trist inlägg detta blev, men ja e rätt trött i vanlig ordning, men jag är ju vaken? Det borde räknas för nått, klockan är ju ändå 21 :)
Saknar Jonas lite, han jobbar kväll dennea vecka och ja sover ju när han kommer hem. Och vi har knappt setts sen i Fredags känns det som...
Det blev lite kaos här ikväll ha ha, jag sa till Neo att gå å tvätta händerna innan maten, och han sprang in på toa, jag hörde hur han drog sin pall till tvättstället och hoppade upp på den, han poade på där en stund, sen när ja dukat fram ska jag gå in o hämta honom och det är vatten ÖVERALLT i badrummet, ha ha herre gud!

Skrutten har varit på inskolning idag på dagis, som han ska vara på tre dagar när Barbro har semester, fröknarna sa att det verkade på Neo som om han alltid skulle gått där och det hade inte varit några som helst problem när Jonas lämnat honom, så det blir ingen mera inskolning än idag, det är ju skönt, för annars skulle man pysslat ihop med dom tiderna också i detta kaos... Natti natt!

Klockan 18.15



Klockan 18.25 :)


Lite bilder



Läser bamse i bilen :)



Frukost i Trollhättan, bestod av kall välling, omelett, macka och vatten :)









Tror jag kände det lilla pyret sprattla omkring i magen nyss :)

Ännu en tidig kväll för mig, kändes betryggande att barnmorskan sa att jag kan vänta mig cirka 10 veckor till av trötthet :)

En snabbis

Tillbaka efter en helg i Trollhättan, det blev en impulsresa, Neo och jag följde med min mamma och pappa ner för att hälsa på pappas moster. Säga vad man vill om våran  vilde, men åka bil kan han :) Han har inte sagt ett knysst nästan på dom 110 milen vi åkt i helgen. Men nu är vi trötta och ska packa upp lite och sova. I morrn väntas jobb, Jonas semester är slut nu med så nu blire stress, cirka en vecka kvar till flytt, vet inte om det känns bra eller inte just nu, det återstår att se när dagen är kommen :)
Sov gott!

Kan man ångra sig!?

Jag vet inte om ja vill flytta längre, snart är den dagen här och vi har HUR mycket som helst som ska göras :) Eller kan man på nått sätt få 48 timmars dygn?
Har jobbat ikväll, fick verkligen extra energi när jag för första gången hade ett riktigt telefonsamtal med min skrutt i telefonen :) Han svarade på allt ja sa och berättade vad papegojan hade sagt när dom var o kikade på den på Mobackes :) Så frågade ja honom om han ville sova i mammas säng i natt, och det ville han :) Men nu sover han sött i sin säng, han trillar bara ur våran tyvär då han rör sig otroligt mycket i sömnen. Sen sa han hej då när vi hade pratat klart, då får man extra energi!
Nu är det dags för ett bad sen blir det läggdags, börjar sju i morgon, men sen är ja ledig på Onsdag och då ska ja utnyttja alla timmar som den dagen erbjuder!
Sov sött!

Bilder














Vattkoppor






Hemma efter shopping

Nu är vi hemma efter en lång dag i Gävle med shopping. Först blev det Ikea, där köpte vi nån kastrull, stekpanna, grå fårskinnsgrej som vi ska ha på bänken i hallen och gardiner.
Sen gick vin in till Valbo kökcenter en sväng, där hittade vi fina glas, två hinkar som vi satte en fin mårbacka perlargon i samt lite kläder till skrutten.
Sen åkte vi en bit in i Valbo till Madame Nyberg en helt underbar liten inredningsbutik med maaaassor av lantliga fina saker, där hittade vi en gigantisk vit ljuslykta, den ska vi tända hela hösten!
Chefen ringde när vi var där med och bad vänligt att ja skulle jobba i morgon, och eftersom jag aldrig kan säga nej så resulterade min lediga helg i en icke ledig helg... Igen... Jag som har längtat HELA veckan efter sovmorgon, för jag är verkligen akuttrött av graviditeten nu!.. Men det är bara till 12 så det går nog bra! Får betalt för hela dagen ändå fast ja går hem tidigt..
Nu ska älsklingen o ja försöka enas om en film, för ja tänker trotsa tröttheten och ha fredagsmys!

Mår illa och kräks, trött hur mycket ja än sover, humörsvängningar...

Behöver ja säga mer eller framgick det att Neo ska få ett syskon?? :)


Jobb, flyttpackning, städa, trött....

Så mycket som ska göras, men så lite tid, för att inte tala om energi. Efter en dag på jobbet vill man ju helst hem och mysa med skrutten och inte packa, måla, rensa, städa ja och allt som hör till en flytt... Och jag skulle behöva sova cirka en vecka också...
2.5 veckor nu cirka till flytt, kom på idag att vi måste boka släp, så jag hoppas den vi brukar låna finns ledig!!! Lite svårt också när man inte vet om det blir på Måndagen eller Tisdage som vi ska börja på.... För man får nästan försöka köra allt på en dag så man slipper ha barnvakt så mycket också!
På Fredag tänkte vi försöka hinna med en tur på Ikea alla fall, för jag är ledig hela denna helgen och nästa med för den delen :) Nästa helg ska Jonas bort så då blir det nog inte många knop gjorda dessvärre.
Neo är så go nu, men även väldans väldans envis till o från. Han är väldigt noga nu att tala om vems någonting är om han ser nått, han säger alltid vem det tillhör nästan, mamma pappa boppa, vavva eller NE säger han om det är Neos :)
Han har också kommit med några nya ord, jordgubbar- "Gobubba", Ebba- "Ba", Glass- "Glacsh" :) Lax-"Lasch" Rulltrappa- "App appa", Damsuga-"Uga". Och så har han börjat lägga till där efter ord när han pekar, Killian Där osv. Det är så mysigt att få sån kontakt!!!

Nu ska jag ta och hoppa i badet så man orkar upp vid 05.15 i morrn då klockan ringer! Bilder kommer i morrn, glömde kameran i bilen...

Knopp



Dessa knoppar ska vi ha i köket och på ett skåp jag ska måla :) Kommer att bli kanon!

Helgen är äntligen slut!

Och jag är lite ledig, alla fall tills i morrn, men sen så är ja ledig några helger och nu är det ju faktiskt bara tre veckor kvar tills vi ska flytta! :) Det känns både underbart och fruktansvärt stressande! Det är lite jobbigt nu när vi varit hus och hundvakt en vecka och inte kunnat vara hemma så mycket och dona heller, men nu har vi åkt till lägenheten och ska packa lite.
Jonas målade det sista på byrån igår, den blev helt underbar! Vi hittade jättefina beslag till den i helgen också som blev perfekt! det är bara så synd att jag inte tog någon före bild så ni kunde få se, för den var inte vacker innan, men vi såg potentialen, eller Jonas gjorde det var ju han som ropade in den på en gårdsaktion här i sommar :)
Värdret är inte det bästa här idag, men det är rätt skönt när man ändå måste vara inne och dona!
Skruttisen har åkt på vattkoppor också har sovit jättedåligt hela veckan, vilket är rätt jobbigt när man sover i samma rum där borta hos mamma och pappa, och jag har börjat jobba 7 varje dag. Men inatt och igår har han sovit bättre. Han har bara koppor under fötterna och i stjärten, det kan ju vara d värsta ställen kan ja tycka! Usch vad d ska klia, men dom säger att det inte kliar så hemskt på småbarn?...

Näe ni nu ska jag tillbaka till att packa och dona! Vi hörs vidare snart, med lite bilder och så..

Hemma och vattnar

Vi är hund och husvakt denna veckan, så jag är bara hemma och vattnar och ser till hemet lite. Borta bra men hemma bäst :) Det är lite jobbigt när man inte har alla saker som man kan tänkas behöva som man annars har hemma!
Annars har vi badat och njutit av det fina vädret! Idag är det lite molnigt dock, men ack så skönt!
Vår byrå är slipad och spacklad nu så ikväll ska vi måla den och försöka komma iväg till villa vanilj och köpa knoppar till den, och så glömde jag förstås att ta en före bild på den. Den var verkligen inte vacker från början, men jag har på känn att den kommer bli underbar!
Jonas åkte o köpte färg nu och han skulle även låna hem en tapetbok, vi har fortfarande inte betsämt oss för någon sovrumstapet, men så såg vi jättefina i ett gammalt nummer av Lantliv och dom kom från Duro... Så nu hoppas vi på att dom finns kvar!

Nu måste jag kila till skrutten som håller på att slockna över vardagsrumsbordet :)

RSS 2.0