Heliga tisdagar!


Rösta

Nu kan alla rösta på mig igen även om ni gjort den innan :) På mammagalan under kategori 1 & 3 :)

Trött kanske?


Untitled from Anna-Maria Forslin on Vimeo.

Bilder från helgen...



Redo för lite fest




Charlotte & Magdalena på vår middag :)



Elin är på g



Karin mumsar på den mindre goda korvstroganoffen



Elin & Magdalena










Neo vill också göra sig fin när mamma gör det :)



Med halsband och allt

Neo idag:



Deckad påväg hem från dagmamman




Promenerar med mormors hund som kom och hälsade på

Torsdag...

På Torsdag äger budgivningen rum. Tror därför denna veckan kommer att gå riktigt långsamt!! Nu är vi alla fall hemma igen hela familjen efter en lång dag med bad, middag hos svärföräldrar, ytterligare en husvisning och storhandling. Hela familjen är rätt så trött nu så det blir nog inte många knop, har hunnit städa lite sen vi kom hem, sen är det liiite tvätt kvar, och kanske jag hinner steka biffarna tills i morrn..? Aaja, vi får se hur d blir med det!

Hoppas att det är nått bra på tv:n ikväll, det har varit så mycket Beck & Wallander filmer på Söndagarna nu på senaste, visst jag älska båda dessa filmer, men jag har ju redan sett alla... :(

Söndag & Måndag

Tycker hela tiden det är antingen Söndag eller Måndag, veckorna går så ofanligt fort, för att inte tala om helgerna! Fredagen med klassen blev lyckad! Ska lägga ut bilder nån dag här, men ja glömde kameran hos Pia :) Sånt som händer!
Igår var Neo och jag ensamma och myste, vi kikade på Byggare Bob och  åt ostkrokar, Neo ville bara sitta i mammas knä, jag tror kanske han kände att jag varit borta dagen innan och ville passa på att vara med mig ifall ja skulle försvinna igen, men det tänker jag inte göra på ett bra tag :)
Detta blir en kortis, vi har precis packat och ska bege oss på äventyrsbadet i Söderhamn, Neo ska få inviga sina nya badbyxor idag!

Släckte ni ner igår föresten?? Det gjor jag, var faktiskt lite mörkrädd när jag var alldeles ensam och det blev mörkt och tyst!

Vänta &vänta..

Sitter nu o väntar på mina klasskamrater som ska komma över och ta en öl innan det är dags för middag. Men jag har märkt en sak sen ja fick barn, jag har verkligen svårt att sitta still när man väl får chansen, kan liksom inte bara sitta o vara en stund, måste städa o plocka och dona. Oj oj vart ska det här sluta???
Vill gratulera Nisse & Tina som fick en till liten flicka inatt! GRATTIS till er alla fyra!!!!

Tröttmössan sover

Och jag sitter här o funderar, tänkte först tvätta. Men tror ni det fanns någon tid? NEJ! Blir så less, enda tiden som fanns var i morgon kväll. Får snällt be Jonas att tvätta då :) Det är ju trots allt han som brukar tvätta också... :)
Ikväll ska ja baka lite kakor tänkte jag, det är så trist om det kommer någon förbi sådär spontant och så har man inget hemma, vilket har varit fallet nu en längre tid när jag haft så otroligt mycket i skolan! Men ikväll känner jag att jag både har tid och lust.


Nu först så tänkte ja damma av lite, det är skönt att ta städningen i små etapper när man inte har nån lust, damma först, vänta nån timme sedan damsuga och torka golv!
Föresten!! Jag fyndade en jacka idag, betalade 100 kronor för den, det är ju helt sjukt!

Snö snö snö

Va trist det var att vakna i morse och se att det kommit snö... IGEN! Man får ingen vidare lust att gå ut! Neo och jag är hemma tillsammans idag igen. Frågan är vad vi ska hitta på, vi har redan lekt med alla leksaker, badat o ätit frukost :) Han vaknade tiiidigt idag igen, 07.20 hörde jag honom snacka inne på sitt rum, jag låg dock kvar och sträckte på mig en kvart till, han har så roligt där inne för sig själv. Jag undrar just vad det är han skrattar så åt??
Näe nu har ja bestämt mig, det får bli en dag inne, tills det är dags att sova då kan vi ju ta en promenad så får han somna ute så han får lite luft i alla fall. Funderar om vi ska ta o måla lite fingerfärg, skulle haft någon sorts skyddsdräkt bara till både mig och honom när vi målar med det :)

Annars är det bara en evig väntan tills nästa vecka då vi får veta om det blir budgivning, och om det blir det. Hur det går. Vi har ju våran gräns och dit kommer vi att vara med, bankmannen hade sagt att han inte trodde det huset skulle gå över våran "gräns" :) Men man vet ju aldrig. För tidigt att ens börja hoppas för man blir så besviken bara!

I morgon ska vi ut o käka o dricka några öl med klassen, en liten tentafest. Några tjejer och jag ska sitta en stund hos mig före innan vi ska gå på Scandic på "after work" Och möta upp resterande av klassen. Det ser jag fram emot, ser även fram emot Lördagen, Jonas ska till Gävle till några kompisar och jag tänkte passa på att se en riktig "chick flick" och käka massa Chili Ostkrokar, det är ju trots allt min "fuskdag" då :)


Att handla är lite sisådär roligt tycker skrutten :)





Vem är det i spegeln?



Jamen det var ju jag :)


Film


Untitled from Anna-Maria Forslin on Vimeo.

Vår... Igen...

Nu är det vår igen! :) Undrar hur länge det håller sig den här gången? Innan det kommer en dec. Snö. Usch vad ledsamt det är när man längtar så efter lite värme!
Har varit ute på förmiddagen och njutit av solen! Vi tog oss en promenad och kollade på fåglarna nere vid vattnet, Neo hade fullt upp att peka på allt han såg, men till sist orkade han inte nått mer och tvärslocknade, han sover än. Så nu sitter jag här, har ingen skola ingenting att tänka på förän på Fredag, det känns nästan lite overkligt, jo men visst har jag saker jag skulle kunna börja med redan idag, men jag känner att jag är välförtjänt en liten paus! :)

Här kommer lite bilder från vår förmiddag :

Och glöm nu inte att rösta på mig på : mammagalan Under kategori 1 och 3 :)



Vill skutsa vovven :)





Håller på att slagga in :)





Ska testa lägga upp filmerna igen får vi se :)


Neo åker kana

Men så underbart!!!

Nyss hemkommen nästan från att skrivit den förbaskade tentan! :) Men jag tror att det gick vägen! Nu är det bara att vänta 3 veckor på domen! Ingen idé att fundera så mycket över man kunde gjort annorlunda eller så vidare för nu är den inlämnad!
Nu väntar en kväll med Gossip Girl och One Tree hill! Det kan verkligen inte bli så mycket bättre! Men först så ska jag natta liten skrutt! Han är så himla trött! Han hade sovit tidig middag hos Barbro idag....  Så nu pinnar jag iväg o kramas lite innan han slår ihop sina stora blå! I morgon ska vi vara med varandra hela dagen, det känns verkligen underbart!!!!

Tentaångest när den är som värst

Alltså timmarna innan är en riktig pina! Kan varken äta eller tänkta, jag som skulle behöva göra båda delarna just nu! Men det får bära eller brista! Ni får hålla tummarna för mig!
Och glöm inte att rösta på min blogg på:

 http://mammagalan.se/wp/ Under 1:an och 3:an :) TACK på förhana! :)

Det är tur jag har nån som får mig att känna mig lycklig trots tentaångest!!!! Och här kommer han:



Nu ska jag snart bege mig till skola och få det överstökat!

Tentaplugg vs. Desperate Housewives?

Ja ni kan ju själva gissa vad jag väljer? :) Vi har haft en alldels underbar kväll med lek på Neos rum och bad, så nu har jag fått en liten dos med mys idag alla fall! Det är fortfarande lite ovant att inte vara hemma med skrutten varje dag, men så kanske det alltid kommer att kännas?
Här kommer lite bilder från kvällen! 



  

Jag har lovat damsuga åt mamma :)











Kolla tröttöga, slocknade kort efter detta kort togs :)



Han har så fint blondt hår nu :)



Och så lite bilder från Neos run, O:et saknas på Neo bredvid Mairo korten, dessa ska också få ramar, gröna från Ikea hade jag tänkt...

     Monster wallien som pryder Neos ena vägg :)

Viktminskning

Hade nästan gått ner 2 kilo förra veckan, idag är det ny vecka, nya möjligheter! Räknar dock inte med att gå ner lika mycket varje vecka, bara det inte står still. Har beslutat mig för att uppdatera här hur det går, för att på sätt få lite motivation, jag vill ju inte skämmas för er läsare :)

Någon som vet..

Varför det inte går att lägga upp videos??? Jag har en sån rolig som ja skulle vilja dela med mig utav :) Men det händer inget när jag klickar att ja vill lägga upp en länk...

Vi är just hemkomna och ätna, vi har varit o vägt storkillen, och mätt. Han vägde 12.5 Kilo och var 88 cm lång, ocn enligt BVC:s beräkningar kommer Neo att bli 1.90 när han blir stor :) Ooooj hjälp :) Och han hängde med i utvecklingen precis som han ska o lite mer därtill tyckte vår BVC tant!

Huset var underbart! Vi är helt förälskade både Jonas och jag, men nu har vi en veckas lång väntan framför oss innan vi får höra nått från mäklaren...

.

.

Natti natt...

På agendan i morgon:

1. Frågestund inför tentan

2. Attackplugga lite med gruppen, om vi känner att vi skulle behöva. Har bokat rum iaf.

3. Väga & mäta skrutten, spännande, vi var iväg i Oktober sist och då var han 80 lång, hur mycket han vägde stod inte med?? Måste fråga i morgon
4. HUSVISNING!!!!!
5. Hem och lusläsa det sista inför tenta.
6. Försöka sova iaf. :)


Söndag..

Helgerna går alldeles för fort!!! Nu är det redan Söndag, ja tyckte nyss det var Fredag! På förmiddagen var det finväder så vi begav oss till Mobackes för att titta på djuren där, Neo älskar dom :) För er som inte vet vad Mobackes är så är det en blomsterhandel, men dom har även ett fik och lite djur. Hade Neo själv fått bestämma så hade han hoppat ner med sköldpaddorna, men det ville inte mamma o pappa!
Sen när vi kom hem så började ja städa, och det har ja hållt på med sedan dess, mitt i all städning så fick ja för mig att möblera om på Neos rum, men jäklar vad bra det blev :) Invätar de nya gardinerna från Mairo nu, det blev motivet busungar, tänkte det passar Neo. Har även fyra tavlor från dom på ingående.... Det kommer att bli så mysigt!
I morse när vi skulle gå så trodde jag att ja tappat Neos Svea mössa på stan igår, men när vi hade gått så insåg jag att den låg faktiskt i ett fack på sufletten, men då hade ja redan beställt en ny, men han får ha två. Det var ju ändå inte samma färg :)
Det blev denna:



Passade även på att besälla ett par badbyxor till lillkillen så han har nått att bada i när vi åker till Aquarena :)



Just nu håller jag på att baka biscottis :)



O Neo pussar sig själv i  spegeln :)



Nu ska det bryggas kaffe och The, svärisarna kommer o smakar på kakorna, o ja som aldrig provat dessa förr, hoppas det blir succé :)


Dagarna precis innan tentan är bra för att:

1. Man får så städat o fint hemma
2. Man hittar på så mycket saker som man annars aldrig skulle göra

3. Man möblerar om massa saker och gör fint

4. Man bakar så goda kakor


Och allt detta för att man ska slippa plugga in i det sista...


..



Turkiet 9 Månader



Äter själv, 9 månder. Ser ut som han fotar sig själv på det här kortet :)

Bilder

Kom på va dålig jag varit att fota denna veckan, men har haft så fullt upp, men ja bjuder på två sommarbilder :)



Ser ni att hans lilla hand är lite solbränd? Så go!!!!!! Neo 7 Månader!



Saknar mina brunbrända ben :) Ser ut som en utlänning tycker Jonas :)


Sm-finalen!

Snopet att Edsbyn inte vann?? Känns lite konstigt faktiskt!
Lördag idag då, fort det går! Idag har Neo och jag varit själva på förmiddagen, då passade vi på att gå en runda på stan, inhandla present till Karin som fyller år idag! Det är så svårt att handla kläder till någon annan tycker jag! Men det blev lyckad iaf. :)
Sen åkte vi upp till Björktjära, först för att lämna vagnen till Stina, Noah ska ha Neos gamla vagn nu, han kommer att åka runt i den som en liten prins :) Trist att dom åker hem idag!!!!
Efter det var det dags för lunch hos svärisarna, det bjöds på tomatsoppa och mumsiga vofflor, Tobias & Karin var där med, dom var på genomresa från fjällen så vi fick träffa dom en snabbis! Det var roligt! Neo var inte på sitt bästa humör dock då han inte hade sovit någon middag. Så nu 18.25 är det kväller för liten prins!
Han är så go, frågar ja honom om vi ska åka nya vagnen blir han helt lyrisk och börjar klättra upp i den, det är ju ett tecken på att vi gjorde rätt som bytte faktiskt! Han sitter längre ner i den och framåt endast, jag tror han får en känsla av att han är mer "med" nu.
That´s all for now, ska försöka styra upp lite mat och invänta le grande premiär av Robinsson, det var lite roligt för det var Jonas som tyckte vi skulle se det, annars är han den som avskyr när jag vill se "dokusåpor"

Så trött så trött...

En veckas tentaplugg är nu över, på Tisdag smäller det. Ska sitta lite i helgen med, men nu lite mys! Uppdaterar lite i helgen, på tok för trött idag, he he så trött att när jag skulle betala en tunica så la jag fram Neos leksak på disken o tunikan gav jag till Neo??? Dom skrattade gott åt mig på affären :)

Hörs under helgen!

Hemma igen!

Nu är ja hemma igen efter en lång lång dag, från skolan direkt till Söderhamn för att köpa ny vagn, vi kikade lite i affärerna där med efter galonkläder, men hittade inga med fleecefoder. Endast vantar, han var totalt dyng sur när han hade lekt ute idag, så ja måste få tag i, inte nån som vet var d finnsi Bollnäs? Neo ville föresten inte åka hem idag när vi skulle hämta honom hos dagmamman, han blev jättearg när vi avbröt honom i snöskottning och vattenplask. Det måste ju vara ett tecken på att han stormtrivs där med dom andra barnen, och jag kan lungt plugga utan att ha dåligt samvete.
Det är inga som helst problem att lämna honom heller, vi hinner knappt klä av honom nu så ska han in o leka i lekrummet. SKÖNT!

Apropå ingenting, när vi var o badade i Söndags så var det en hemafrodit i omklädningsummet, ett barn i åtta nio års åldern. Vílken hemsk situatio det måste vara för barnet just att vara på ett badhus. För att inte tala om hur det ska vara i skolan? Ibland mår ja så illa när jag tänker på hur utsatta barn blir behandlade i skolan, mobbning och så... Nu VET jag ju inte med säkerhet att det var så i det här fallet, men jag kan bara tänka mig. Barn kan vara så elaka mot varandra... FY!! Jag ska lära Neo bättre :)

Nu ska jag kolla lite på den rätte för Rosing, det är så pinsamt hela situationen och hon är så pinsam och säger emot sig själv hela tiden! Nån som håller med? Det är underhållning för mig en dag efter tentaplugg!




Han myster verkligen i sin nya vagn!



Han satt och myste och ville INTE kliva ur :)

Mammagalan!

Nu har Jossan o ja förhandsbokat en varsin plats på mammagalan i Göteborg :) En annan rolig sak som ja upptäckte idag är ju att polarn & pyret öppnat sin webshop, det är ju bra för oss som inte har den stora äran att ha en butik i stan!

Tenta veckan has begun!!

Å fy sjutton nu är vi här, denna veckan har jag fasat för, GIGANTISK tenta om 7 dagar, det känns som om jag minst skulle behöva 14 till! Men men nu är vi här och får kämpa oss genom det helt enkelt!
Dagen började bra i alla fall med lite besök av Stina och lilla Noah, han var så glad o mysig den lilla skrutten!
Neo slog nått slags sömnrekord idag, han sov 15,5 timmar i sträck... Hjälp! Sedan var han trött efter lunch ändå, men han vaknade ju så sent att det inte var lönt med någon middagssovning så han deckade vid 18 redan idag. Det kändes väldigt tomt att komma hem och så sov han!

That´s al for now! Ska ta en dusch och lägga mig nu, känner att det är inte lönt att plugga mera idag, hjärnan måste få smälta det ja läst idag och sen tar vi nya tag i morgon!

Föresten! Hur snällt är det av sambo att baka snoddaskaka klockan 21, när man är som mest sugen? Jag som går på diet :) Måste somna innan den e klar tror jag!

Sötnötterna :)






Väl hemma igen...

En mycket trött familj är hemma igen efter en dag på badet, Neo slockade pronto när vi kom hem! Vi passade även på att åka in på barnens hus och kika efter en vagn, vi känner att vi ska köpa en lättare smidigare vagn åt Neo nu, vi använder den ju knappt heller. Var också in på Coop Forum för jag läste i någons blogg att dom skulle ha vita barnbord där, men icke... Dom hade några vita med nå dödskallar på och nå sånt vill vi inte ha :)

Här kommer lite bilder:

   

Påväg till badet, ryggan på plats :)



Teletubbies fanns på riktigt, häftigt tyckte Neo :)



Och så många dom var!



Åkte även lite brandbil utanför Coop :)



Och hängde på låset innan barnens hus öppnade :)



Badpojke



Bär iväg med pappa



Åka vatten rutchkana var en riktig hit!, han skrattade hela tiden :)





Vi träffade vackra Noelle där också, otroligt fin bild på henne! Lilla Freja var också där men vi hann inte med nån bild på henne tyvär..

Nu drar vi!!!

Nu ska vi åka på ett litet äventyrsbad :)  Ska bara försöka få Neo att bajsa på pottan först, inte så bra om han bajsar precis när vi ska bada :) Det ska bli himla kul att se om Neo gillar det! Det är föresten sånt där härligt vårväder idag  med!
I morse när vi busade Neo och jag såg ja att han fått en kindtand, inte så undra på om han har varit lite otålig d senaste dagarna, för det var ingen liten tand :)

Ha en fin dag allihopa så återkommer ja med bilder från badet senare!

Det är vååååår!!!!

Sikket underbart väder det har varit idag!!! Vårkänslorna spirar inombords! Finns inget bättre, snart får vi se träden slå ut, sen får vi sommaren med allt vad det innebär!! Vi har allt framför oss!!
Här kommer dagen i bilder:



Kollar lite Byggare Bob innan vi ska ut o leka!



Påväg ut



Åka hiss är så spännande!



Väl ute var det SOL!!                                                                  Hos mormor
     



Moster Jossan säger att jag har rediga händer, det kan nog stämma? :)

Föresten! Jonas hade 13 rätt på måltipset till att ett lag i SISTA minuten gjorde ett mål, så det blev "bara" 12 rätt! Annars hade vi varit lyckliga vinnare av 200 000!!!!




Äntligen!

Hittat bord till Neos rum som ja tror kommer bli kanon!!!  Det blir ett vitt från Ikea med dessa stolar till:



Sen kommer jag att sy dynor i detta tyg :


Jag har haft detta tyg länge men inte vetat riktigt vad jag ska göra med det :) Fast det jag har går bara i grönt, inget gult i alltså :)

Sen funderar jag på att köpa typ och sy en kappa till hans rum av detta tyget:



Lite förvaring:



Skulle vilja ha denna mattan med men nästan 3000 tycker jag är lite väl, Neo kommer ju garanterat att spilla på den med! Men HIMLA fin är den ju!



Det var d de :)  Bilderna tagna från frapp.se

Snabbt litet break

I plugganden, lägger upp lite bilder på beställning när Neo var 5 månader :) Hittade inga bilder med jeansen stinchen :)









Och en blid från han är lite äldre... Tänk vad dom förändras...!


Teletubbies

Nu sitter skrutten o kollar på teletubbies så ja passar på att skriva av mig lite! Ja känner att jag inte har sådär väldans mycket att förtälja nuförtiden, hela min vakna tid går ju åt till skolan nu känns det som!
Men idag har vi det lyxigt för Neo fick vara hemma med mig! Vi sov till klockan nio, steg upp o åt frukost i lugn & ro. Sen badade han lite o nu sitter han o kikar tv.
Ska bege mig till mamma om en timme och lämna honom för att vi ska upp o skriva grupparbete, som vi ska redovisa i morgon men inte hunnit börja på ännu, så ja känner väl kanske lite smärre panik
Jonas fyllde alla fall 30 igår så vi hade lite fika här o så. Mysigt bara med familjen! Neo fick ett paket med snöre på som han sprang omkring o drog på som en hund, det är hans favorit just nu att dra runt saker, funderar om ja ska sätta kopell på Bosse? :)




Ge mig TÅRTA :)


Ny vecka...

Helgen har passerat med stormfart som vanligt! Lördagen blev trevlig, Sussi Leif och Ante var här och drack lite gott och spelade spel. Mycket angenämt! Resultatet blev jämt!
Nått annat stort som hände i helgen var ju att Neo gick på pottan i Lördags, och i Söndags gjorde han ifrån sig på golvet, SEN sprang han och hämtade pottan. Han förstår ju innebörden då alla fall, alltid nått. Storkillen!
Idag har jag varit till Gävle, blev en kort dag då det gick snabbare än förväntat så det var ju skönt, så vi åkte o fick lite mat hos mor och sa hejdå till Sussi, sen hem och städa inför morgondagen, det är ju i morgon som Jonas fyller 30 :)



Grattis älskling!!!

Fick en känsla när jag kom hem att jag skulle kika in om dom lagt in betygen, och det hade dom! Jag klarade den individuella tentan, men vårt grupparbete fick vi U på. Då vi följt en lärares riktlinjer så klagar den andra på dom? Och underkänner oss för att vi skrivit på det viset? Hur kan det få vara så? Jag blir så otroligt upprörd, ja kan inte glädjas åt att j klarade den andra, ja kan heller inte sätta mig ner med anatomin nu, tappade lusten totalt! Men men...! Det känns som att det är värt att ifrågasätta??
I morgon är det seminarie hela långa dagen, sen hem och svida om för lite 30 års kalas...Hade nån fundering på att baka en massa men tiden finns verkligen inte! Det får bli en bageritårta helt enkelt...
Väldigt bittern inlägg känner jag, men man kan väl inte alltid vara på topp??

Neo fick lite fina kläder av farmor igår... Om ni har vägarna förbi Ljusdal så gör en sväng in på Minimode!!!







Lite bilder från helgen



Sussi & Jag har ledningen :)






Ack så fin! :)


Äntligen helg!!

Eller vad säger man? Helgen kommer ju att bestå till stor del av studier alla fall. Men jag får ju trots allt ha in skrutt hemma och runt mig, och det är väl det som är det viktigaste. Och min sambo då förstås :)
Sitter nu och skriver om nervsystemet. Snart klar, då ska jag påbörja hjärtat och cirkulationen. Vi var på föreläsning om det igår, jag måste säga att det var en suverän lärare!! Förstod det mesta av vad hon ville säga oss tror jag!
Just nu så sover skrutten och Jonas är och handlar mat så ja tänkte passa på att uppdatera lite här, vi ska ju ha syster på middag/vin/spel ikväll, jag ser fram emot att hon kommer, dels för att få prata lite skit och dels för att få en liten paus i studierna. Nåja jag ska väl inte klaga allt för mycket vi har ju varit på liiite äventyr idag, varit på biblioteket o lånat lite böcker sedan var vi på loppis, jag letar lite möbler att renovera. Vi fick ju för ett tag sedan en gammal byrå av en dam. Som vå målade vid och bytte handtag på, den blev skitfin! :) Kan lägga ut en bild vid tillfälle, dessvärre har jag ju ingen förebild så det kanske är rätt menlöst ändå.... Äkta Shabby Chick blev den iaf. Och det var ju det vi strävade efter :)

Lite bilder från skolan

   


Det bästa jag har!



Leker



Påväg till dagmamman




Datacrash!

Datorn har tydligen craschat hemma, det går verkligen inte att starta den! Ska det vara så efter endast 4 månader eller vad vi haft den?
Idag är vädret grått o trist, längtar till i höst då vi förmodligen drar utomlands, jag tycker om att åka på hösten. Det förlänger sommaren på nått vis.. Skulle helst vilja åka till Bali igen, men jag vet inte om det är värt att flyga 16 timmar med skrutten, känns nästan som om det vore taskigt mot honom om han skulle få ont i öronen. Sist vi flög sa han inte ett pip, men då var det ju ändå "bara" fyra timmar...
Ta mig bort till solen!!!

Trött!

Idag har varit ännu en dag på skolan, hämtade Neo slängde i oss lite mat sen var det dags för plugg igen, har precis lagt undan böckerna! Man sitter 8-9 timmar per dag och ändå funderar man hur man ska hinna med? Det är tur att alla säger att detta är den värsta kursen! Tack och lov, om man klarar alla tentor då vill säga....
Nu ser jag fram emot Lördag med lite middag o Vin med syster och min familj! :) Det är sånna små saker som får en att orka med lite till!! Och min underbara son och hans stora framsteg som han gör för varje dag! Idag har han sagt ytterligare två nya ord, Katt & Bob, Byggare Bob är favoriten på tv just nu nämligen...
Aja jag ska inte trötta ut mina läsare med tråkigt skolsnack, det känns som att det är mest sånt som kretsar i skallen nu, så ja återkommer i morgon och förhoppningsvis är jag bättre skrivhumör då!
Föresten! Någon som har nått tips på snygga barnbord? O då menar ja inte nått med nå Nalle Puh eller Cars på som annars finns ÖVERALLT :)
KRAM!


Inredning

Jag fullkomligt älskar detta sovrum!



Bilden kommer från Hus & Hem

Nervsystemet...

Ännu en dag i studiernas tecken! Åkte upp till skolan i morse rätt tidigt sen har jag och vår lilla grupp suttit och försökt bena ut nervsystemet, vissa saknar klarnade för mig medans jag nästan tyckte vissa saker blev mera surrigt? Människokroppen är en riktigt invecklad historia, men samtitigt så fruktansvärt intressant hur allt verkligen kan fungera som det gör!
Efter skolan åkte vi till mamma där Neo var med moster Sussi och käkade lite, Neo åt massor som han även hade gjort till lunch, jag förstår inte hur han kan äta så mycket som han gör, jag önskar att jag också kunde göra det. Men icke, går upp ett kilo bara jag tittar på mat numera känns det som! Fast å andra sidan, skulle jag röra mig som han gör konstant hela dagarna så skulle jag nog inte heller bli en tjockis :)
Ikväll ska jag försöka sammanfatta lite seminarieuppgifter men först måste jag ta och damma av lite tror jag. Det är ett helsicke med mörka möbler, vi har ju en säng i svartbrunt trä, den drar åt sig så mycket damm så att den seriöst skulle behövas damma varje dag, riktigt varje dag blir det ju inte, men nästan...

Nu till någonting helt annat, är det någon läsare där ute som kan tipsa om nått bra recept? Dels på fläskfié som vi ska tillaga på Lördag då syster kommer på spel/vin middag. Och sen på någon god och relativt lättlagad mat som man kan laga på veckorna, vi har liksom börjat tröttna på det vi brukar laga och ingenting känns roligt i matväg längre, ni vet hur jag menar va? :) Det går liksom runt runt med samma mat men nu behöver vi ny inspiration!

Nu ska JAG bjuda på ett tips, vi har ju haft en kamp med denna tandborstning på Neo varje morgon och kväll, men så sa svärmor att när han är där brukar dom borsta med elektrisk och att han tycker det är roligt. Så idag gjorde jag slag i saken och köpte en elektrisk barntandborste, och tanborstningen ikväll gick galant. Känns ju helt underbart :)

En annan sak jag gjorde idag föresten var att jag var upp till svärmor och tog ett HB, det låg på 129 så min trötthet beror inte på nått sånt.. Det är väl bara vädret då antar jag, för Neo är ju tillbaka i sin 13 timmar/natt sovning nu så jag kan ju heller inte skylla på honom :)

Nu ska ja bjuda på lite bilder...



Perfekt! :) den spelar 20 melodier också!



Mina vackra blommor i vardagsrummet



Fin knoppar påväg att slå ut



Svårt att se men den är lite rosaaktig, underbart vacker!



Den här 22 tums skärmen sitter jag och bloggar på numera, helt underbart! Jonas 30-års present av min mor & far

Hemmadag!

Idag har Neo varit hemma med mig! Jag är verkligen jätteglad att han inte behöver vara hos dagmamman fem dagar i veckan. Jag tror han tycker att det är mysigt när han får vara hemma med mig också!
I morse vaknade vi cirka halv nio, då steg vi upp och bakade scones till moster Sussi och mormor som kom förbi på frukost. Sen har moster Sussi varit här med oss hela dagen!
Jag är så förvånad över hur mycket Neo har "växt" de senaste dagarna, dels storleksmässigt och i hans personlighet på gott och ont, han är väldigt med nu tycker vi, men har även utvecklat en vilja som inte är av denna värld :)
Han har också börjat säga massa saker nu bara på två dagar, det började igår när vi var hos mormor då sa han Killian, Jona och jag blev lika chockade båda två. Sen idag har han sagt Bälpa, vilket betyder hjälpa, sen på eftermiddagen sa han även kaffe :) Det är lika mysigt varje gång det kommer ett nytt ord!
Bästa han vet just nu är att springa runt med sin radiostyrda bil :)
Kvällen för mig blir i böckerna det, jag ska försöka ge mig på nervsystemet... Har börjat lite men tagit en paus...







Kvällsbadningen, dagens höjdpunkt :)

Jag blir så förbannad!

Satt och googlade lite på tatueringar med Jonas, och vad ser vi? Folk som har tatuerat sina BEBISAR??? Hur sjutton kan detta vara tillåtet!? Det tycker jag är vansinne!????? För det första hur kan man ens tänka tanken att utsätta sitt barn för den smärtan? Och för det andra, hur kan dom anse sig ha den rätten att bestämma vad som ska bekläda deras kropp för all framtid?  Näe usch!

Lite bilder bara :)



Har ni sett? Det är syrener!!! Vad kan bli mer vårlikt än det? MYS!



Min lilla nakenfis poppar musik på sin lilla cd :)



Goskrutten!


Lugnet efter stormen

Nu är överaskningsfesten avklarad och alla har åkt hem, det känns lite tomt :( Jag hade ju hyrt en liten gård för att samla alla och ha en överaskningsfest för Jonas, alla jag hade bjudit dök upp så det var helt underbart! Och Jonas hade faktiskt inte anat att det skulle vara någonting sånt, kanske en middag med släkten trodde han, men inte att alla från Göteborg, Luleå och Stockholm hade kommit upp för att fira honom så det var ju enormt roligt!!!
Dagen började med att Sussi, pappa och jag åkte dit och dukade upp allting, sedan hem för att smida lite planer! Sen åkte jag hem och började på att göra mig i ordning, jag hade sagt till Jonas att 17.30 ska du vara klar för att då ska vi åka. Tiden gick hemskt sakta fram till 17.30 tyckte jag för jag längtade så efter att få se hans min :)
När det väl var dags att åka och vi hade satt oss i bilen sa jag åt Jonas att nu ska du binda för ögonen, ehh jaha? sa han... Sen for jag runt med honom i bilen en halvtimme för att virra bort honom lite, när vi väl stannade bilen utanför gården så var han måttligt förvirrad. Vi gick in och där stod alla och skålade :)
Efter cirka en timme sa Jonas: Visst är vi på prästnäset va? Men det var vi ju inte så det var också lite roligt!
Vi åt supergod mat och tårta först, Isabelle, Noah och Neo var också med en stund, Isabelle och Noah sprang runt runt runt och Neo försökte haka på men han hann inte med, han såg väldigt besviken ut över detta vid ett tillfälle. Lilla sötnosen!
Det var i det stora hela en väldigt lyckad fest och Jonas sa igår eftermiddag att han gärna hade fortsatt festen ett dygn till, det var ju ett bra betyg :)
Tack alla underbara som gjorde festen så trevlig!!!! Och hoppas att vi ses snart igen!

       

       

       

       

   


RSS 2.0