Snart är det jul

Vad fort tiden går! På ett sätt tyckte jag nyss det var sommar! Ska bli skönt med lite helg utan innebandy och jobb för Jonas. Annars känns det aldrig som helg för mig, för jag är ju hemma annars med varje dag och så när Jonas är bort även Lördagarna på match så blir det ju som vilken dag som helst. Och söndagar gillar ja inte, tycker det är allmänt tråkig atmosfär på Söndagar faktiskt. I morrn är det öppet på stan i alla fall så då ska vi ut o kika på de sista julklapparna har jag bestämt :)
I eftermiddag ska vi på kalas, jag lyckades äntligen hitta en present till lilla Freja det blev en rycksäck. Jag vet att hon inte har någon och hon ska ju börja på dagis i Januari så jag tror det kommer att passa bra. En sån där liten bebisrycksäck :) Har egentligen ingen lust att åka nånstans när Neo är så hostig, men dom tyckte vi skulle komma men vi åker dit efter att alla andra gäster varit där så vi inte smittar ner någon lagom till jul!
Och såklart var julklappen jag skulle köpa till lilla Noah igår slut, men jag hittade någonting annat gulligt som han kommer att ha användning för länge länge istället så det var bra! :) Neo har en likadan fast en liten annorlunda och vi älskar den så jag hoppas att dom kommer känna lika!
Jag skulle egentligen behöva städa här hemma, men det känns konstigt att städa idag för då kommer ja ju att få städa en gång till innan jul alla fall och det har jag min själ inte lust med!
Vi ska klä granen ikväll alla fall alla tre det ska bli mysigt, och så kom ja på att vi glömde kameran på björktjära igår, får nästan åka och hämta den skulle ändå vilja fota lite på kalaset :)
Vi blev bjudna till svärföräldrarna på mat igårkväll, det var mysigt som vanligt. Blev lite sent dock jag tror inte vi var hemma förän halv nio sedan var vi upp till Magnus som hade glömt sin laddare här, men då blev Neo faktiskt riktigt blyg för grabbarna och höll mej hårt i benet, det var lite gulligt tycker jag :)
Näe ni nu ska ja kika runt lite på Ikeas hemsida, jag funderar på att slänga in hatthyllan och skohyllan i klädkammaren och göra hallen lite mysigare.. Jag funderar på att köpa denna:



Och sen har vi ju en sånhä spegel som jag tänke hänga ovanför


Jag tror det kan bli riktigt mysigt faktiskt!



Neo skyndar sig att springa o göra bus :)

Apropå bus, i morse när jag höll på att göra mej iordning så blev han så tysst, så jag skyndade mig in i köket, och där satt han på golvet och åt popcorn från soporna... MUMS... eller...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0