Förkylningen vägrar ge vika...

Fortfarande tokförkyld och febrig. Och nu kommer det fina vädret! Vill ju bara kunna vara ute och mysa med familjen! I morrn är det dock jobb igen, hoppas man orkar med 8 timmar, vill ju inte komma hem och halvdö när jag väl får träffa Neo igen heller... Uj uj I-landsproblemen gör sig påminda ibland, slutklagat för idag, passar på att lägga upp en bild som i alla fall piggar upp mig :)


Kommentarer
Postat av: stina

vi har köpt en svart divan-soffa, den e verkligen giganstisk. jag tänkte lägga upp bilder här på bloggen när vi kommit iordning :)

krya på dig kram

2008-07-02 @ 16:24:02
URL: http://stinchmeister.blogg.se/
Postat av: stina

ha ha ha du skulle bara höra hur låten lät, det lät verkligen för täskigt men man måste ju kunna bjuda på sig själv ibland ;)

vi betalade 10000 för våran, ujuj mkt stålar men var ju svårt att hitta nån billigare. och den e grymt rymlig å skön så det känns ju värt det!

kram

2008-07-02 @ 20:51:35
URL: http://stinchmeister.blogg.se/
Postat av: stinch

vi köpte den på emmöbler här i sthlm, fördelen med att köpa möbler i sthlm är ju att det finns så många ställen som konkurrerar med varandra så då går det ju inte att ha alltför höga priser.

jag la upp bilder nu men det är verkligen långt ifrån klart. det är så himla många grejjer som behövs nu så man får verkligen ta allt pö om pö....

2008-07-03 @ 20:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0