Kindtänderna sprutar ut...

Nu har det kommit en till, och nu är det två andra tänder på g, ska det aldrig ta slut? :) Inte undra på att han är lite otålig till o från inte!
Neo har varit hos mormor idag, vi har haft frågestund inför tentan på Fredag, det var väl en skräckblandad förtjusning efteråt, man fick ju lite klart för sig vad dom var ute efter på vissa deler om än dom var hemliga :)
Neo hade sagt ett nytt ord idag sa mamma, tydligt som bara den och så minns hon inte vad det var??? Ha ha typikt också!
Just nu sitter jag o väntar på Jonas som har varit o köpt en växasäng, så i helgen blir det till att måla både kista och säng, sedan ska jag antingen köpa vägg ord och klistra på sängens bakre del, eller så gör jag shabloner,vi får se hur det går med shablonerna först och främst. Men nu är det spännande och se om den e så fin som den såg ut, det gäller ju att se potentialen i gamla möbler, för jag vill verkligen inte ha nån Ikea säng, dom är på nått sätt så opersonliga, fast det beror ju kanske på vad man har för rum i övrigt iofs. :) Nu ska vi åka lite rutchkana med Bosse..

Tjingeling!

Majs e gott!


Kommentarer
Postat av: stina

haha kommer du inte ihåg när inga tappa bort en julklapp, en mixer eller vad det var? :)

2009-04-22 @ 20:07:44
Postat av: Malin

Hihi! Va söt han är!!

2009-04-22 @ 22:13:11
Postat av: stinchen

det var ju för några år sen, och några veckor efter jul sa inga till dig: fick du den där mixern ( eller va det nu var). nääää sa du. men vart har den tagit vägen sa inga! hon hade ju förlagt julklappen, har du glömt den historien??? hahahahah

2009-04-23 @ 17:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0