Underbara Fredag!

Härligt vårväder ute, det är Fredag och man har en helgs ledighet framför sig, kan det bli så mycket bättre??
Det blev inget hus för oss igår, vi var med påbudgivningen till slutet, vi trodde nästan det var lungt ett tag när alla började hoppa av, men det sista paret gav sig INTE så då kände vi att nu hoppar vi... Det var inte värt mer än vårt sista bud tycker vi. Men det är lite ledsamt tycker jag! Nu dröjer det väl innan det kommer ut nått vi gillar igen!!! Och när det kommer ut nått så är det bara en lång evig väntan innan man får veta hur det blir, oftast iallafall. Men det känns som om vi kommer att få bo kvar i lägenheten en sommar till, det är väl det som känns värst liksom!
Det är ju tur att mamma och pappa har hus nära oss, så vi bara kan gå över dit i sommar då om det blir så. Bada i pool och springa barfota i gräset...
Vet ni vad vi betalar i hyra här? Det är helt sanslöst mycket för en LÄGENHET 7200 EXKLUSIVE el... Så runt 8000 med el blir det. Det är ju dyrare än att bo i hus....Grr!

På förmiddagen har skrutten och jag varit till lekparken och lekt, det höll tills Neo ramlade i en vattenpöl och blev sjöblöt. Då fick vi gå hem och byta om, det var nog lika bra det för han började bli hungrig med. Han fick lite lax, sen begav vi oss ut igen! Man vill ju inte gärna sitta inne i detta underbara väder heller! Vi tog oss alla fall en tur på stan först, hittade lite ljus och en morgonrock till Neo, för nu har han växt ur sin fina som han fick av Moster!
Efter det tog vi oss en tur och hälsade på en mamma från föräldragruppen i hennes butik. Dom har varit utomlands så ja ville höra hur dom haft det :) Neo somnade inte allt för oväntat under vår lilla tur, så han ligger i sin vagn och småsnarkar lite nu, ja ni har ju sett hur han låter ibland :)
Ikväll är vi bjudna till mina föräldrar för att äta grillat!! Mmmmm så gott det ska bli!! Hoppas ni får en underbar Fredagkväll! Här kommer lite blandade bilder:

Neo har fått en egen rutchkana av Mormor & Morfar



Loka e skruttens favorit!



Förtrollad av Byggare Bob









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0