1 år och sju månader

Det är väl en alldeles underbar ålder! :) Tänk vad Neo har badat, hoppat från bryggan och lekt i sanden på stranden idag! Vi träffade även en tjej som går hos Neos dagmamma på stranden, det tyckte dom båda var roligt :)
Men efter att ha lekt och badat en stund sa han: Nannan, det betyder en annan och då vill han göra nått annat :) Jonas och Neo gick upp till lekparken en stund och jag låg faktiskt och pressade, inte varje dag man får tillfälle till det när man har smått inte :)
Sen vankades det jobb för mig, det var samma som vanligt tycker ja... När ja kom hem vaknade Neo och ville ha lite välling? Men den var slut, Jonas cyklade iväg för att köpa, kom hem med gröt?? he he ja ja säger då det, men det gick i det med :)
Neo fick en alldeles egen Bukowski nalle idag han på banken för att han vi flyttade över hans sparpengar till en annan bank, den var så söt! Den har han matat ikväll med vatten, Nanne Kack ack sa han och matade den, nallen tack tack :) Neo springer ofta till toalett handfatet ställer sig på sin pall, tar vatten glaset, fyller det och dricker nu. Han reder sig själv, sötnöt!!!
Nu väntar sängen, en dags jobb till sen ledigt och stranden med mina guldklimpar! "Mötet" idag gick jättebra!! Så nu är ja glad och lite pirrig :)

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Sötnosen då!! :D

Då är det nästan precis 1 år mellan Neo och Simon om jag fattar rätt. Simon blev 7 månader i söndags.

Vad är det för ett "möte" du varit på då??! Du kan ju inte skriva sådär, då blir man ju förbannat nyfiken!!

2009-06-26 @ 10:26:27
URL: http://carolinelycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0