Söndag..

Helgerna går alldeles för fort!!! Nu är det redan Söndag, ja tyckte nyss det var Fredag! På förmiddagen var det finväder så vi begav oss till Mobackes för att titta på djuren där, Neo älskar dom :) För er som inte vet vad Mobackes är så är det en blomsterhandel, men dom har även ett fik och lite djur. Hade Neo själv fått bestämma så hade han hoppat ner med sköldpaddorna, men det ville inte mamma o pappa!
Sen när vi kom hem så började ja städa, och det har ja hållt på med sedan dess, mitt i all städning så fick ja för mig att möblera om på Neos rum, men jäklar vad bra det blev :) Invätar de nya gardinerna från Mairo nu, det blev motivet busungar, tänkte det passar Neo. Har även fyra tavlor från dom på ingående.... Det kommer att bli så mysigt!
I morse när vi skulle gå så trodde jag att ja tappat Neos Svea mössa på stan igår, men när vi hade gått så insåg jag att den låg faktiskt i ett fack på sufletten, men då hade ja redan beställt en ny, men han får ha två. Det var ju ändå inte samma färg :)
Det blev denna:



Passade även på att besälla ett par badbyxor till lillkillen så han har nått att bada i när vi åker till Aquarena :)



Just nu håller jag på att baka biscottis :)



O Neo pussar sig själv i  spegeln :)



Nu ska det bryggas kaffe och The, svärisarna kommer o smakar på kakorna, o ja som aldrig provat dessa förr, hoppas det blir succé :)


Kommentarer
Postat av: stinchen

du e verkligen en hemmafru:)

sötnosneo!

2009-03-22 @ 17:06:32
Postat av: Sessan ☆

Sitter nu här & surfar din blogg för att nominera den till mamma Galan.



Skall bli kul att ses



//Sessan

2009-03-22 @ 20:32:52
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Tindra

åhh så gott med biscotti :)

Jag älskar den marian stilen med inslag av stjärnor i barnrum så dekoren från vimsadekor är såå jäkligt perfekt... Vad söööt din son är!

2009-03-22 @ 20:39:04
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Anonym

gå in på bloglovin. com och följ anvisningarna... sen går du in på designadinblogg. Dom har bra anvisningar till hur man klistrar in koderna

2009-03-22 @ 20:40:40
Postat av: Tindra

Hihih var tvungen att kolla igenom kategorin inredning för att kolla ifall jag lagt upp bilder på lillens rum, men nope, bara en bild på hans garderob...ska försöka fixa nåt inrednings style inlägg på matteus rum inom snar tid :)

2009-03-22 @ 20:48:56
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Tindra

kolla under kategorin bebis, där kanske det finns lite bilder på lillens rum

2009-03-22 @ 21:02:35
URL: http://tindraohara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0