Tentaplugg vs. Desperate Housewives?

Ja ni kan ju själva gissa vad jag väljer? :) Vi har haft en alldels underbar kväll med lek på Neos rum och bad, så nu har jag fått en liten dos med mys idag alla fall! Det är fortfarande lite ovant att inte vara hemma med skrutten varje dag, men så kanske det alltid kommer att kännas?
Här kommer lite bilder från kvällen! 



  

Jag har lovat damsuga åt mamma :)











Kolla tröttöga, slocknade kort efter detta kort togs :)



Han har så fint blondt hår nu :)



Och så lite bilder från Neos run, O:et saknas på Neo bredvid Mairo korten, dessa ska också få ramar, gröna från Ikea hade jag tänkt...

     Monster wallien som pryder Neos ena vägg :)

Kommentarer
Postat av: Frida

Men DH är väl imorrn?!



Var det huset vid björktjära skola ni kollade på? Såg att det hade visning idag :) Såg ut att vara hur charmigt som helst! Lite små rum på övervåningen kanske? Men väldigt fint!

2009-03-23 @ 19:58:17
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Linda

Han är så himla fin din plutt!!



Vad är det för hus? Ut med bilder tack! :) Jag vill också bo i hus. Snart snart...eller om några år. Men det är ganska snart. Haha!



Lycka till imorrn! Och vad duktig du är med viktnedgången. Har du nåt tips till mig? Jag försöker också kämpa för att gå ner.

Puss!

2009-03-23 @ 21:00:13
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Men Anna, hjälp vad fint hus!! Typ helt perfekt ju! Ingenting som behöver fixas direkt, om man inte vill byta nån tapet och så. Är allt ok med huset? Ingen fuktskada eller nåt sånt tok? Jag hoppas sååå att ni får det!



Okej GI alltså. Men vad äter du då? Typ kyckling och grönsaker? Man får äta sås och sånt va? Jag har ju så svårt att inte äta mackor till frukost. Men jag kanske ska prova en vecka eller två för att se om det funkar.



Kram!

2009-03-23 @ 21:32:01
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Linda

Hmm...mitt inlägg som jag skrev typ försvann.



Men Anna, huset är ju helt perfekt!!! Guud så fint! Jag hoppas verkligen att ni får det! Ska hålla mina tummar så hårt så hårt. Jag vill komma och hälsa på och fika i solen:)



GI alltså... Men vad äter man? Kolhydrater är så "viktigt" för mig. Eller jag har svårt att tänka bort dem. Typ kyckling och sallad + sås då eller? Jag kanske ska prova!



Puss!

2009-03-23 @ 21:36:32
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Tindra

Tack, det skiljer sig inte så mkt mellan Neo & Matteus, matteus är snart 18månader om några dagar :) Men han väger inte lika mkt, han föddes 2,2kg så han väger c 10kg nu, men han e 84cm lång, så lång och smal :) hihih...

2009-03-24 @ 09:33:37
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Tindra

Han är född 27:e september, nej han föddes bara 9dagar för tidigt, han var bara liten :) , jag vägde 2kg då jag föddes så det kan vara nåt där...mmm dem kommer bli långa :)

Neo är såå sööt, jättefint namn! Matrix tänker jag på :) Han babblar på massor nu om man tar ut nappen på han, pekar mkt och gör ljud osv....det e så olika från barn till barn..

2009-03-24 @ 10:01:18
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Katja ♥

Hej! Passar på att lämna lite spår efter mig när jag ändå är här inne :) Ha en trevlig tisdag!

2009-03-24 @ 11:10:22
URL: http://lyckligaord.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha aha :) Ja, det går inte att sitta med böckerna för länge, då blir det bara ett virrvarr av alltihop! DH är bra för att få tänka på nåt annat ett tag :)



Hoppas allt går bra med huset!!

2009-03-24 @ 12:40:25
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Katja ♥

Ja,mammabloggar är trevliga :) Och det är väl så eftersom att man själv har barn.

2009-03-24 @ 12:46:21
URL: http://lyckligaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0