Finner inga ord!

Såg just en video som florerat runt på facebook. Om en liten flicka som blev så misshandlad av sin mamma och styvfar att hon dog. Ungefär lika gammal som Neo!
Usch jag ångrar att jag såg den! Jag kan inte förstå hur man kan göra så mot det bästa man har!!! Det är sånt här som gör att jag så gärna på nått sätt skulle vilja hjälpa utsatta barn!!!
Usch, nu vet jag inte om ja kommer kunna somna... Ska gå och krama min skrutt hårt innan jag somnar! Så han inte glömmer att ja finns här när som helst!

Sov gott och trevlig helg till er!

Kommentarer
Postat av: Marie

Usch jag har oxå sett den, kände mej nere i flera dagar. Så obeskrivligt fasansfullt. Att människor kan vara så grymma....

2009-10-03 @ 01:11:54
URL: http://marranlarssons.blogspot.com
Postat av: hanna

sånt där kan jag bara inte se... mår illa o vill kräkas... skorna va jättefräscha! Kul... jag sitter o läser till en dugga på mån. Men tar lite paus då o då! Ha en bra helg. Ta hand om er! Puss

2009-10-03 @ 11:41:32
URL: http://hkarolina.bloggsida.se
Postat av: Frida

Fy fasen. Jag for ont i magen bara jag läser om det. Jag klarar inte av att titta, vill nog inte inse att livet kan vara så fruktansvärt vidrigt för en del människor. Det är lätt att glömma bort hur bra man faktiskt har det!

2009-10-04 @ 20:31:47
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0