Regn o rusk!

Var är vintern? Hellre snövita gräsmattor och glittrande träd än regn regn regn, det blir så grått o mörkt!
Ikväll är det dags för praktiken igen efter en ledig helg! Vilket innebär att jag missar Neos första tandläkarbesök. Det gör lite ont i mammasjälen faktiskt! Men vad ska man göra? Det blir flera :)

Nu ska ja fixa lite lunch och bege mig till sjukan! Har precis lämnat Neo hos dagmamman, han blev överlycklig för dom skulle till o måla :)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag vill också ha snö! Och jul :) Jag vill börja julpynta huset för första gången! Det riktigt kliar i fingrarna när man ser allt julpynt som börjar komma i affärerna!



Sv: Vi har skåpet som TV-skåp i vardagsrummet, hur bra som helst att kunna gömma TV´n när man inte tittar på den ju. Vart har ni erat nu då?

2009-10-26 @ 14:15:26
URL: http://carolinelycklig.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja det är ju bara underbart när den där riktiga julkänslan finns i en :) Men snart så, tiden går ju så fort.. Om du vill ha tips på bra pynt här i Gävle, eller i Valbo rättare sagt, så finns ju Owe Janssons, där brukar det finnas mycket fint och till ganska bra priser. Annars brukar jag hitta lite smått och gott här och där, Åhléns, Hemtex eller i små inredningsbutiker. Är inte alls nå för IKEA´s julpynt.



Hmm ja 42 kanske är lite för brett? Vi har en 37 tum och den ryms med 2-3 cm över på vardera sida. Men TESTA! Annars är det ju väldigt bra till annan förvaring, för det är ju stort som sagt ;)

2009-10-26 @ 22:09:33
URL: http://carolinelycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0