Brrr!

Huuuua är det verkligen meningen att man ska behöva frysa såhär??? Tydligen så är det kommunen som bestämmer när fjärrvärmen sätts på igen?? Men är det inte dags nu då? Neo och jag steg upp med gåshud i morse! Om man ändå köpt ett fristående hus, ska man då inte få bestämma själv när man vill slå på värmen?
Neo vaknade alla fall vid sex rycket i morse, och ropade efter bolibompa, och eftersom ja visste att de sänder drömmarnas trädgård vid sex (tack Frida) Så skyndade vi oss upp! Han sken upp som en sol och satt o småskrattade genom hela programmet, sen kom det fler favoriter, han sitter som ett ljus! Frukost har vi hunnit med också!
Jag ska till skolan vid nio, lämnar först av Neo hos dagmamman sen blir det rapportskrivning med Magdalena, vi blir nog färdiga idag! Det vore ju helt underbart!
Sen i eftermiddag är det dags för Ultraljud, och som sist så känner jag någon slags skräckblandad längtan inför det! Man vet ju inte alls om allt står rätt till därinne!!

Nä nu är det dags för lite morgon kaffe!


Kommentarer
Postat av: Frida

Signe vaknade tidigare än tidigast idag och hann också med att se I drömmarnas trädgård! Hon var också helnöjd :) Vi har gått med i Homeenters barnklubb, få 5 filmer betala för 1, och så åtar man sig att köpa en film inom ett halvår. Så Signe kommer att få bland annat två filmer med Makka Pakka i veckan :) Det är tre avsnitt på varje film.



Hoppas allt ser bra ut på UL!

2009-09-08 @ 12:26:17
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha såg din kommentar om Neos vinterkläder och skor först nu! 10 (!) skor! Haha inte illa :)

2009-09-08 @ 15:46:05
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0