mörkrädd kille?

Är våran lilla skatt mörkrädd månne? Igår kväll så tog han mig i handen och sa: Mamma... Och lät väldigt besvärad, och så ledde han mig in till datarummet där det var becksvart, och där blev han jätterädd och kollade emot ett av hörnen där det låg en hög med kläder, då sa han: Shhhh och höll pekfingret för munnen. Han trodde nån låg där o sov och blev lite rädd :) Det kanske är därför han har vaknat om nätterna? Nu har han slutat med det, jag talade om för honom en kväll att om du vaknar på natten behöver du inte vara rädd för mamma o pappa sover i rummet bredvid, och sedan dess sover han sina 12-13 timmar som vanligt.. Sammanträffande?..

Han har lärt sig nu att säga Puss hej i telefonen så vi skulle ringa morfar o säga det i morse, han satt o sa puss hej puss hej puss hej under hela tiden det gick signlaer sen när morfar svarade blev han knäpptysst :)
Idag väntas plugg här hemma igen, dom har inte gjort klart på högskoleenheten ännu, förhoppningsvis blir vi färdiga idag, då har vi två veckor på oss med den sista rapporten vilket känns skönt!
Nu är det en vecka kvar till ultraljud nummer 2! Spännande spännande!!!

Hoppas ni får en fin dag, inget vidare väder idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0