sömnbrist

Resulterar i kaos.. Neo vaknade halv sju i morse, två timmar tidigare än vad han brukar. Så sedan klockan fem har han varit så trött så trött så trött. Han har brytit ihop för minsta lilla och hade det värsta utbrottet vi nånsin har skådat innan han somnade, för att han inte fick duscha så länge han ville :)
Han somnade innan ja la ner honom på kudden, ja pratade med honom ja men fick inget svar sen såg ja att han hade somnat skrutten :)
Med ny madrass i spjälsängen, underbart stor mjuk madrass, den andra vart det slut med. Han kissade igenom häromnatten så nu blev det en ny! Och tur hade vi att morfar var på Ikea igår!
Nu ska Jonas o ja ta det lungt o se en film, det blir Wallander, cellisten. Har hört att den ska vara "precis samma som alla dom andra" Men dom är ju bra så det passar ju!
Jonas är fortfarande ute o filar på gräsmattan, vi har då en helt underbar granne! För när han var ute o höll på så gick hon förbi, och frågade om han ville låna hennes trimmer :) Hon kom o frågade en annan dag med när vi höll på o rensade lite på plattorna på framsidan om vi inte ville låna högtryckstvätten o köra bort det med istället! Underbart! Det är sånna saker vi ska införskaffa till nästa vår/sommar, sånt som man inte tänker på! Rosenbuskarna jag satte där fram ser ut att ha tagit sig fint och verkar trivas alla fall! Underbart att se dom blomma till våren.
Sen kanske man skulle sått lite lökar på baksidan med? Har ni gjortdet??

Gardiner uppe!




Vart skall klockan få hamna?



Neo gör till sig, som oftast numera när jag ska fota honom :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0