Helgen närmar sig!

Torsdag redan och ännu en vecka har gått! Uscha! Vi var på läkarbesök med Stella igår, sån rutinundersökning på BVC, hon fick samma läkare som Neo jätte söt är han. Och han konstaterade att hon klarade besiktningen med bravur, sen kom vi på att man skulle faktiskt haft en sån OK stämpel som dom har i Kalles jul vet ni :) Och stämplat bebisarna i rumpan med, vi får se om dom skaffat en sån till nästa gång :)
Skall strax ila iväg till dagmamman med Neo, han går 15 timmar där nu, för att han inte ska komma av sig och framförallt för att han ska få leka med sin vapendragare Albin, dom hade varit så söta efter påskuppehållet, dom hade kramats lääänge och skrattat när dom såg varandra. En annan gullig sak är att varje gång vi hämtar Neo så ska Albin och han genast springa och kolla på Stella, dom öppnar bildörren, tar en kik sen springer dom vidare o leker. Det är inte lätt att få med Neo hem därifrån han vill INTE :) Så vi får en skrikande Neo i bilen!
Jag har funderat på en sak, igår när Neo skulle sova hittade vi ingen napp, så han fick sova utan, han frågade efter den när han var nyvaken sen har det inte varit tal på den för jag sa att dom var borta. Så kanske man skulle ta tillfället i akt och försöka hitta på en historia om någon nappfe eller nånting som tagit dom och inte köpa några nya?
Det tål att tänkas på, han har blivit rätt duktigt på att inte ha den på dagarna nu, för dom som känner Neo vet att han verkligen har ÄLSKAT sin tutte :)

Nu ska vi bege oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0