Tidig morgon!

Stella sover middag, och klockan är cirka sju, ja kanske inte behöver säga mer än att hon vaknade tiiiidigt! Ha ha lilla vän! Vaknade av att hon låg o pratade som tusan!
Neo vaknade precis han med o springer runt runt o busar med hunden, det ser ut som han leker fäktning med snutten :) Vi är alltså fortfarande hundvakt! I morgon ska vi åka hem igen vilket ska bli himla skönt! Borta bra men hemma bäst! Förhoppningsvis sover Stella bättre hemma, för det har inte vart ovanligt att ja fått gå upp tre gånger per natt denna veckan. Så lite sliten känner vi oss nog här, två barn en hund och två hus att ta hand om är kanske lite väl!
Vi var med på budgivning i Fredags också, men hoppade av. Vi ångrade nästan vårt sista bud vi la också så dom hade kunnat få det mycket billigare :) Men man blir liksom lite inne i det när man sitter där och drar på lite, vi tycker inte huset är värt så mycket för det var ju bara två sovrum, hade det varit fler rum hade det varit en annan sak.
Vi letar vidare och kan nu i lugn och ro få klart vårt om det ska säljas, massa småfix som man gärna skulle göra klart innan en visning!
Snart kommer min svägerska hit med sin dotter och ska äta frukost med oss, hon skulle stanna inne med ett av barnen så tar jag med mig en av dom ut med vovven :)
Nu kommer Neo och säger han vill att vi går och köper en glasstrut, ibland undrar man hur dom tänker :)

Det var allt från mig!


Kommentarer
Postat av: therese

Lite nyfiken på vilket hus det var ni bjöd och fastnade för?



Kram

2010-08-16 @ 09:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0