Sjukstuga!

Det går inte länge mellan gångerna innan det är dags igen! Fyra personer som det skall gå runt, och när det är klart då är d dags för nästa bacill känns d som!
Denna gången är det skrutten som drabbats av öroninflammation. I Tisdags ringde jag till rådgivningen och fick till svar att vi måste åka upp inom 12 timmar, så det vara bara att ta upp Neo ur sängen (eftersom han höll på att somna uppe) På med kläder, och ut i 20 graders kyla. Men för Neo var det ett äventyr, det märkte jag. Han tyckte det var väldigt spännande!
Väl framme skulle vi anmäla oss i kassan, vavid Neo säger till tjejen som satt där: Hej! Är det du som är doktorn? Näe svarade hon, Nähä, vart är han då :)
Sen fick vi komma in på en gång till ett rum, sköterskan som tog emot oss tog en crp, det gick galant och Neo tyckte inte det var några problem att bli stucken i fingret. Sen lekte han en stund inne på undersökningsrummet innan han började undra var doktorn tagit vägen. "Vänta, jag frågar mamma" sa han och stack ut huvudet genom dörren och sa "Hallå, där! När kommer doktorn egentligen" :) Ha ha ha!
Tillslut kom doktorn in och kikade i hans öron och konstaterade ganska snart att det var frågan om en inflammation. För att Neo skulle sitta still när doktorn klämde runt och kikade i öronen fick han spela på min telefon, rätt va d är säger han "Omelett" till doktorn. Och väl hemma senare på kvällen fick jag se att han faktiskt har fotat farbror doktorn, ha ha jösses!
Nya riktlinjer säger iaf. Att barn mellan 1 och 12 år inte skall behandlas med antibiotika mot öroninflammation nu så vi fick inget utskrivet utan vi ska vänta tre dagar och se om det blir bättre av sig själv, annars skall vi återkomma. Så vi får se hur han mår idag då. Han klagar inte över smärta i öronen, men det märks på honom att han inte är helt hundra, lite blek och trött och äter hemskt dåligt!
Han fick en piggelin för att han hade varit duktig hos doktorn, men inte ens den åt han. Det betyder att han inte mår nå vidare bra!
Glass i 20 minusgrader kanske ni tänker. Men han fick välja nått för att han var så duktig och då valde han en glass!

Idag ska jag börja på och städa ur sjukstugan så smått, bädda rent osv. Men först ska vi ta oss en tur ut och leka. Man måste passa på de dagar det inte är så himla kallt! Stella har fått en babypulka nu så vi ska inviga den med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0