En helg!

Söndag IGEN, är det nått annat än Söndag och Fredag? :) Det känns i som så! Helgen har inte varit så fruktansvärt händelserik måste ja säga. Hade lite besök av mormor och morfar igår, vi bakade lite och hade lite mys på kvällen. Idag ska vi röja lite här och gå till pulkabacken en sväng. Vi får se hur länge Neo orkar, nu är det hans tur att vara förkyld. Pang sa det så var han jättesnorig igårkväll, precis så blev det för mig också, utan förvarning kom allt på en gång, skumt!
Skrutten gjorde sig illa igår med, han gjorde illa sig på vårt badkar, som inte har någon kortsida längst ned, där skar han sig när han skulle till o bada. Ack så rädd han blev när han såg att det kom blod. Och efter mycket om och men fick vi tom. sätta på honom plåster, eller sån extra hud. Sen gick han och visade oss det hela kvällen. Tycker lite synd om honom idag för såret är precis där kalsongerna går, så att det skaver liksom. Han har inte sagt nått än så kanske den där extra huden skyddar så pass bra att han inte kännar av kalsipperna.

Sista examinationsuppgiften är inskickad nu, och den hade vi disponibel tid för denna vecka som kommer, så det innebär att ja är ledig en vecka nu igen. Ska försöka förbereda lite o greja inför kommande kurs kanske..
Den ser jag fram emot nu, träffade läraren häromdagen och hon är så himla gullig med så det kommer bli kanon tror jag! Folksjukdomar ska vi läsa om! Undra om den är fem veckor, sen är det dags för pediatriken! Den ser ja mest fram emot! Och det får vi se hur det går med, för då har bebben kikat ut till oss! Men vi håller tummarna för att den vill följa mamma på föreläsningar och seminarier och att hon/han vill sova lite så mamma får vila mellan tentorna :) Så är vi lediga sen hela sommaren och myser:)


Kommentarer
Postat av: Frida

Vad kul! Vår var också en julklapp :) En bra och redig sån, känns som att den kommer att hålla i många, många år! Annars finns det ju en hel del rappel.

2010-01-17 @ 17:06:19
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0