Sötaste någonsin!

Vilket underbart väder det har varit idag! Det finns faktiskt en sol!! Neo och J har varit ute och åkt snowracer medans jag var och handlade, Neo tycker dock det är roligare att GÅ upp och ner för backen än att åka... Ja han är lite speciell :)
Igår var vi till barnens hus för o handla lite bebisgrejer, vi hittade inte det vi sökte så vi är lika utan en mjuklift nu också! Det får nog bli en från Phil & Ted men några sånna hade dom inte hemma.
Vi var p ÖB med och inhandlade lite smått, tvättmedel och allt sånt! Det är skönt att veta att det inte tar slut på ett tag! Skrutten fick världens utbrott där inne, för att han inte fick "Lalla godis" och såklart så hade vi glömt glödlampor så J skulle springa in o köpa det, där vid kassan fick jag stå med alla kassar och en Neo som INTE var sådär jätte nöjd! Hur kommer det sig att folk stirrar så hemskt bara för att ett barn är surt? Har dom aldrig sett det förr tro? Irriterande alla fall!
Han tvärslockande i bilen påväg hem så det var nog en blandning av att han var dödstrött och jättehungrig.
Annars har vi inte gjort så mycket i helgen, vi såg "Sommaren med Göran" I Fredags, ingen av oss tyckte den var nått bra, så se istället en annan film om ni funderat på den...

Vi kikade på en bil också i Söderhamn, superfräsch var den. Så kanske vi slår till. Vi får se, J kanske ska åka dit i morgon igen o kika och så ska dom kika på våran bil med, men då krävs en tvättning av den först :)

Nu ska Neo och jag kika på lite Nalle Puh, det är ju helg vilket innebär att pappa har match :)

Just d: Finns det nått sötare än när en liten skrutt sitter på pottan eller toan och ropar: Fääääääärdi mamma :)


Kommentarer
Postat av: Marie

Alma tycker oxå det är roligare att gå upp å ner i backen än att åka..haha, men dom är väl ung i samma ålder våra småhjärtegryn :-)

2010-01-24 @ 15:06:49
URL: http://marranlarssons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0