4 månader

Idag blir lillsnuppan fyra månader, och hon är forfarande världen snällaste bebis. Helt otrolig faktiskt, alla som träffar henne frågar om hon alltid är såhär snäll. Och ja det är hon faktiskt :) Vi väntar bara på att hon ska bli en normal bebis? Men hon verkar helt enkelt trivas med livet!
Blir lite nostalgisk, Jonas med! Vi pratade om det häromkvällen att det är hemskt att det går så fort! Vart är vår lilla kuse som ville ligga mot bröstet o bara mysa? Nu är det nyfikenhet utan dess like, hon vill vara med och sitta upp i knät och titta på allting runt omkring! Vi pratade även om vilken drömförlossning det verkligen var! Det är en sån makalöst häftig upplevelse! Jag skulle göra om det tio gånger till! Fast det blir svårt när man inte skall ha flera barn :)
kan knappt tro att det är fyra månader sedan hon kom till oss!
Nu skall jag ta och se över packningen inför våran semester och få ångest över hur mycket det är kvar att packa :)






Nu är lillstrumpan såhär stor! Och ack så älskad av sin storebror!

Kommentarer
Postat av: Jenny Lundin

Ja visst går tiden fort nu..Elwin är ju snart 5 månader..snart går dom våra små bebisar:):)..med allt vad d innebär..Hoppas ni har en bra sommar!Kram

2010-07-10 @ 10:28:14
Postat av: Marie

Hon är så bedårande söt! Tiden skenar verkligen iväg, på gott & ont. Samtidigt som det är spännande att dom utvecklas vill man gärna stanna tiden ibland..

Ha en trevlig semester!

2010-07-10 @ 23:56:39
URL: http://marranlarssons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0