Stan hela dan!

Vi hade en hel del saker som skulle inhandlas på stan idag. Vi ska påbörja projektet "Göra Neos rum helt klart" idag så då skulle det inhandlas till det. Med två barn med sig på stan tar det ett tag, vi kom inte hem förän efter 17 ha ha fast vi var till mina föräldrar en sväng också. Men det tar sin lilla tid, Neo ska stanna o leka på gunghästar o diverse som finns, samt att vi åkte snoddaståget två varv, ja jag älskar snoddaståget också :) Tycker det är mysigt!
Och var det inte han som skulle leka så skulle Stella äta :) Men vi har haft en mysig dag, men vi orkade inte påbörja projektet idag! Det får vänta!
I morgon skall vi dra oss till stranden, och hoppas få sällskap av Neos vapendragare med föräldrar! Det ska bli kanonvarmt imorgon.
Stella hade växt en himla massa sedan sist, och har nu gått upp från sin kurva och kanske lägger sig på kurvan högre upp. Längden ligger hon fortfarande kvar på en över medel, lång stinta!
Hon mumsade morot och potatis idag för första gången, det tyckte hon mycket om, Hon hade kunnat äta hur mycket som helst tror jag, men hon får ju bara smaka lite än så länge!
Neo såg en bild på Kronprinsessan och Daniel på stan och sa till mig: Titta mamma en prinsessa. Hur sjutton kan han veta att hon är prinsessa??? :)
Måste bara berätta nått roligt, Jonas lekte med Neo idag och sa: Va fan är det nu då? Sen sprang han runt på Åhléns och sa: Va fan är det nu då :) Vi svarade: Ja vet inte vart Fanny tog vägen hahaha :)
Nu: En dusch sen sängen! Stella somnade före 19 idag så hon vill nog upp vid 7 skulle ja tro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0