Svettigt!

NU är det alla fall sommar på riktigt! Underbart! Vi badar o njuter av värmen! Neo trivs som fisken i vattnet på stranden, svårt att få upp honom för att värma sig då och då, han skulle lätt kunna vara i vattnet från det att vi kommer tills att vi ska åka hem!
Stella hon bara hänger med hon och säger som vanligt inte ett knysst, helt makalös liten bebis! Jösses vad hon har svettats de här dagarna, igårkväll var hon bra slut hon somnade runt 19.30 och sov i ett sprut till halv sju i morse åt lite gröt och somnade sen om igen en timme senare. Lilla vännen!
Får se vad dagen bjuder på! Packa vore ett alternativ, fast stranden låter bättre. Vi åker snart på semester och det är MYCKET saker som ska med, vi kom på det att vi måste ju även ta med dunkar med vatten åt Stella, för stugan har ju egen brunn. Bara det tar ju upp lite plats. Tur vi köpte ny bil annars hade det nog aldrig funkat :)
Helgen som gick var finfin! Hade lite besök av dom vi skall på semester med på Lördagkväll, grabbarna lekte tillsammans och vi försökte se på lite fotboll o Stella sov.
NU ska jag gå och väcka pappan i huset och försöka få lite struktur på dagen!
Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Frida

Japp, Lindex :)

2010-07-05 @ 20:18:49
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0