En helt ny värld!

Fick mina glasögon idag! Och en helt ny värld har öppnat sig! Exempelvis såg jag på reklamen att telias logga inte riktigt var den färg jag hade trott och allt grått blev svart :) Det var nog som min bror sa, även om ja bara ska ha dom när ja ser på tv sitter vid datorn och kör bil så blir man bortskämt o vill ha dom jämt :)
Nu har vi alla fall ett nytt superfint sovrum! Vi flyttade ner! Ack så stort och bra det blev. Men tungt var det och mycket upp o ner för trapporna ikväll. Det är tur man har snälla barn som finner sig i d mesta!
Neo var rolig när vi gick upp och skulle sova, han har för tillfället alla leksaker på sitt rum i väntan på att det nya lekrummet tar form, hans första kommentar var: Mamma, Herre gud va saker ha ha ja vad ska man säga. Man kankse ska börja passa sig lite vad man säger nu då han tar efter allt! En annan grej han sagt hela dan är: Give me five :) Sötnosen!
Nu blir det hopp i säng i nya sovrummet, men först en dusch. I morgon ska vi vara hemma. Vill ni föresten höra nått som jag tycker är under all kritik? Ni vet 1 timmars är kostnadsfritt för barn som fyller tre, men INTE hos dagmamma. Det tycker jag är helt stör. Vi betalar alltså nu när jag är mammaledig cirka 1200 i månaden för 15 timmar samtidigt som dom som går på dagis gör det kostnadsfritt. Dåligt tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Maja

Visa kort på nya sovrummet =)

2010-06-17 @ 09:38:52
Postat av: Frida

Men vänta! Betalar man ingen dagisavgift för de barn som är 15-timmars när man är mammaledig? Om de är under tre eller hur menar du? :) Har jag inte ens hört talas om, men det låter ju bra!

2010-06-24 @ 23:09:46
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0