Götelaborg!

Vi har det bra i Götet. Bröllopet var jättefint, den vackraste bruden jag sett! Bilder kommer sedan kameran är glömd hos Jossan :) Efter det har vi hälsat på våra nära och kära, varit på bondgård och sett och klappat massa djur, varit på stan och shoppat massor, och hälsat på ännu flera nära och kära! 
Idag var det Jossans tur att få besök av oss, vi fick äntligen se hur dom bor. Superfint! Tror vi flyttar granne faktiskt :) 
I morgon ska vi titta på pappa när han springer Göteborgsvarvet, alltså 2,1 mil :) Så vi hoppas ni på solsken och mys i slottsskogen medans pappa blir svettig! Men jag tror han kommer att göra en superb insats!
Neos tal har verkligen utvecklats medans vi varit här, för att han leker med Noah hela dagarna som är 4.5 år. Underbart att höra honom, det kommer även lite engelska ord ibland då Noah är tvåspråkig, han har även tagit efter honom när han ropar på oss, så ibland ropar han "Åååånas" till pappa, och "Anna-Mia" till mig istället för mamma he he!
Han är så rolig, han sa till ett par pojkar på spårvagnen häromdagen: Tysst pojkar tysst tysst tysst och så härmade han ljudet av att man öppnar en flaska och skrattade, killarna hängde inte riktigt med men det gjorde vi :)
Stella har också utvecklats en del, hon vänder sig på sidan nu och nästan helt till mage, en liten bit kvar till bara, uscha vad fort det går! 
Hon sover hemskt bra nu också, hon somnar strax efter nio på kvällen och sover till halv sju, sju då hon äter för att sen somna om till nio tio tiden. Undebart tycker vi, hon med tror jag :) UNdrar om hon tänker fortsätta när vi kommer hem eller om det bara är det att hon trivs så bra i vaggan hon ligger i här :) Vi hoppas på det förstnämnda! 
På Söndag åker vi alltså hem,vi hoppas att bilresan hem gick lika bra som hit, Stella satt glad i sin stol och sa ingenting, jo när hon var hungrig såklart. Neo fick världens utbrott i Tönnebro, så vi trodde loppet var kört, men sen så sa han inget mer, sov en timme cirka sen satt han bak och pratade med mig och tittade på alla  lastbilar och diverse som åkte förbi.
På Bröllopsfesten dock betedde han sig inte så bra, han skulle göra allt som han inte fick, alltså springa ut och busa och leka och det gick bilar förbi så det tyckte inte vi var någon bra idé så Jonas åkte hem med barnen rätt så tidigt. Men fick sällskap av Adam efter en liten stund så dom hade haft mysigt med lite tv spel och nån öl.
Sången jag Sofie och Åsa skrev till Jossan blev lyckad alla fall, vilket känns skönt! Svårt att knåpa ihop nått bra!
Det var allt från Göteborg! Bilder kommer alltså vid ett senare tillfälle!


Kommentarer
Postat av: jossan

Synd att ni åkt hem, och synd att vi inte hann träffas mera än vad vi gjorde.

Men vi kommer upp i sommar!

2010-05-23 @ 18:50:44
URL: http://mammajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0