Katastrof!

Hjälp vad ja är trött! Jag kan nog räkna de timmar ja sovit denna vecka på EN hand. Det svider i ögonen, igårkväll ville ja inte blunda för att ögonen sved då är det illa!
Stella är så täppt i näsan att hon vaknar HELA nätterna. Igår tänkte ja lägga mig åtta för att försöka få igen lite sömn, halv tio hade hon redan vaknat tre gånger. Säkert vill hon ha välling men hon kan inte dricka den för då får hon ingen luft. Självklart var det bara jag hemma också så det blev ingen tidig kväller!
Nu har hon sovit sen strax efter klockan 10, skall strax väcka henne för nu ska Neo hämtas, jag längtar efter honom som en tok idag!
Nu undrar ni säkert varför ja inte sover när hon sover, hon brukar nästan alltid bara sova en kortis på förmiddagen o längre på em. Så jag har bara gått som och väntat på att hon ska vakna o inte tyckt det varit nån idé "hon vaknar nog när som helst"....
ja ja så kan det gå, får säker sova.... Om en vecka eller två...

Kommentarer
Postat av: Frida

Sa de?! Det vågar jag inte alls lita på... Överallt jag läst står det att det bör vara 1,5-2 cm samt att en tjej vars blogg jag läser köper sin skor på Barnskospecialisten och detsamma säger dem. Så det kör iaf jag på :)

2010-10-07 @ 19:30:41
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha men 25 blir nog bra :)

2010-10-08 @ 17:21:44
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0