Passa munnen!

Måndag igen! Är det inte alltid Måndag eller Fredag? Idag är vi hemma från dagmamma o allt vad det är, vi ska väl ta oss ut på nånting när Stella sovit klart, underbart väder!
Neo har suttit och rabblat varenda replig från filmen "bilar" Helt otroligt vad han snappar upp, nyss kom han till mig: "Förgrömmade unge, du får inte dricka sockerdricka" Han har kollat på Emil :)
Han snappar upp även saker som en annan råkar säga ibland, sånt där som inte är så bra att barn säger. Som häromdagen när vi åkte till dagmamman sa han: "vilken skitväg mamma", det är en liten guppig grusväg. Försökte förklara att så får man inte säga, då blev det bara mer spännande givetvis!
Det är roligt att lyssna på honom när vi åker bil, såhär kan det låta: "Pappa kör inte så fort, pappa håll i ratten, sänk musiken, inte så högt...." Ha ha han blir så lik mig till sättet ibland att det är skrattretande!
Han har påslakan o örngott med nå djur på, och det är noga att kudden ligger åt rätt håll så att djuren inte är upponer när han ska sova, och han kommenterar ofta att det är så stökigt på hans rum och att han måste städa, då tar han alla saker och lägger dom på sin rätta plats och sen är han nöjd :)
Häromdagen hade Stella fått tag i tv dosan så den låg på golvet, då ställer han sig o pekar på den och säger: "Mamma, va ligger dosan här för då? Plocka upp den" och så står han o pekar tills ja tar upp den ha ha!
Han är även väldigt stolt att lillasyster kan sitta själv nu, det är underbart att se!!!! Så Frida, nu får vi boka en tid snart!! :)

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha ja de är för roliga! Signe säger också många repliker från filmens värld :)

Absolut! Löven börjar ju bli lite gula, och det kan ju gå fort så det gäller att vara med :) Om ett par helger kanske det är perfekt.

2010-09-06 @ 21:18:07
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Jenny Lundin

Jag håller m dig..nu får man verkligen passa vad man säger.Jag brukar säga d är skitvarmt,kallt ute varpå Nattis alltid säger så nu för tiden:)D är en härlig utv period dom är i just nu å framför allt roligt är språket utveckling.Märker att dom härmar en en massa när dom leker å pratar:)

2010-09-07 @ 08:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0