ZzzZZzZzzz

Nattat barn, hängt tvätt, sorterat tvätt, plockat leksaker (inabsurdum), letat upp och lagt fram kläder till morgondagen (Bra med framförhållning när man har två barn har ja hört) o nu e ja slut! Idol först sen en dusch o sängen förmodligen, hade tänkt se lite nya serier men det får nog vänta! Tjejer vars män inte håller på med någon sport vet inte hur lyckligt lottade dom är och borde inte klaga tycker ja he he!
Har suttit o kikat efter lite födelsedagspresenter åt Neo som fyller 3 om två månader, han önskar sig bara blixten mc queen grejer säger han, samt en rosa overall och en rosa cykel ha ha :)
Skönt att kika runt lite i god tid så man vet vad som skall inhandlas! Det ska bli så mysigt på hans födelsedag för nu förstår han ju verkligen innebörden av en födelsedag, det gjorde han inte förra året eller året innan det. Han brukar låtsas att ja fyller år så kommer han med ballonger o nån sak han slagit in i snutten o säger "Grattis på födelsedagen mamma"
Alltså varenda lek vi försöker oss på eller aktivitet så slutar det alltid med att det blir om bilar, ritar man så vill han att vi ska rita en bilbana så hämtar han en bil o vill köra på den, äter han frukost blir glaset en bil osv. osv. Det är märkligt hur det ligger i deras gener på nått sätt det där med bilar, för vi har inte kört in honom på det på nått sätt, vi köpte tom. docka åt honom för att han skulle få välja själv, och så förra sommaren kom hans kusin Noah hit och hade bilar med sig och sen var det kört, kärlek vid första ögonkastet kan man säga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0