Trevlig helg!

Idag blir det tidig kväller för mig! Tror inte att 6 timmars sömn på två nätter räcker för mig :) I helgen ska jag försöka hinna med att baka lite, både matbröd och lite till 1-års kalaset. För ett år sedan gick vi och bara väntade och väntade och väntade, och pluggade om vartannat.
Vet inte riktigt vad jag har tänkt att bjuda på än dock, det är lite av det roliga tycker jag, att hitta nya recept!
Men uscha, jag kan inte lyssna på fina ballader längre jag bara gråter. Är det bara jag som är såhär känslig? Gråter nästan varje gång ja ser på tv med ha ha. Ja sova kanske skulle vara nått!
Hoppas ni får en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag såg ett recept på biskvitårta idag. Det lät så sjukt gott! Funderar jag på att göra nån dag. Googla på receptet om det lockar:-) Hoppas du får sova länge inatt/imorrn.

2011-02-25 @ 20:57:33
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: Frida

Men fya, blev hon?! Usch så hemskt... ja då förstår jag verkligen om du blir nojig.

Ja, alltså. Hon har som sagt inte kastat sig över maten den sista tiden om man säger så, även innan magsjukan och febern. Men hon har ju ätit helt okej då, hon har ju klarat sig på det hon har fått i sig och ibland har hon ätit jättebra. Hon har alltså inte varit så här trött och velat sova tidigare... Det känns jobbigt. Jag hoppas verkligen det går över.



Ja, kommentaren om tand fen kom fram :) Den dagen jag känner att jag har ork att ta striden, för jag tror det kommer att bli kämpigt för henne, iaf nu, så ska jag ha det i åtanke!

2011-02-25 @ 23:06:42
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Linda

Mmm, jag älskar också biskvier. Så gott! Macarons har jag aldrig provat, men det vore lite roligt att testa. Kör på vetja! Läste precis på recept.nu: chocklad- och hasselnötsmacarons låter INTE helt fel. Slurp!

2011-02-26 @ 09:50:00
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/
Postat av: lovisa

allt bra idaG?:)

2011-02-26 @ 09:57:59
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Frida

Men fy så fruktansvärt!! Nu när du säger det så minns jag att jag läste om det då. Men jag förstod nog inte att det var så allvarligt. Tre veckor... de är ju jätteliten då! Och ambulans, nä usch och fy! Man vågar inte tänka på vad som hade kunnat hända :(

2011-02-26 @ 23:16:41
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0