2011!

Spännande att se vad detta året har för nått att erbjuda! Vi hade en underbar nyårsafton med Neos kompis och hans föräldrar! God middag och mysiga fyrverkrier. Vi hade tänkt spela spel när barnen somnat. Men tji fick vi! Dom var vakna till efter 01 :) Vi gjorde inga försök att lägga Neo ens, han hade så roligt och verkade inte speciellt trött. Han vaknade klockan åtta på nyårsdagen så ni kan gissa att han var trött sen på kvällen. 17.45 gav han upp och somnade, och kom inte nertassandes förrän halv nio morgonen därpå he he!
Stella sov sig genom hela nyår, hon somnade innan gästerna kom tillomed och vaknade upp 2011 helt enkelt :)
Neos trots har lagt sig nu för en period, vi sa det igår att det är en sån himla skillnad och vad skönt det är! Inte lika mycket tjat, han stretar liksom inte emot lika på allt, han kan se lite besviken ut och säga "Ååååååkej då" :)
Stella fick en badleksak i julklapp som han tycker mycket om, den pratar engelska och oj vad dom snappar upp! Även alla uttryck, han låter så lillgammal ibland, det brukar dagmamman säga med :) Han tar efter mina uttryck mycket, som Jonas tycker är uråldriga, kanske därför :)

Nu har vi varit en tur till pulkabacken, det var ju faktiskt inte iskallt idag! Underbart!



Härligt rödrosig efter en tur ute. Hon satt i vagnen snällt och kollade på mig och Neo som åkte pulka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0