Puuuuh!

Tentapluggar o byter bajsblöjor omvartannat! MEN fom. i morgon är Jonas pappaledig så då får ja lite med tid till studier. Dock är ju tentan i morrn så denna gång hjälpte det ju inte så mycket, men framöver. Har försökt plugga på dagarna när Stella sovit, men det har min själ inte varit mycket, häromdagen sov hon bara 40 minuter på hela dagen. Sen när barnen sover o allt e klart är man ju inte direkt jättepigg! Men ja hoppas det går vägen!
Neo har kommit in i den här härliga ålderna och frågar: Varför då? Hur då? Vaddå? Om allt tusen gånger :) Undrar hur länge man tycker det är gulligt? :)
Igår när ja pratat med Jossani telefonen lät det: Vem vare? Jahapp vad sa hon då? Jahapp, sa hon mer då? Jahapp sa hon mer då? Och så vidare och så vidare! :)
Han började för övrigt att säga R för någon månad sedan. Vissa ord blir det fortfarande fel på men för det mesta säger han klockrent R :)
Stella säger fler o fler ord hon med, ord som kommit nu senaste tiden är Docka: "Kocka" Åka "Kåka" Macka "Backa" :)
Nä nu ska ja läsa vidare, ni kan ju hålla tummarna för mig i morgon bitti runt 9 :) Efter tentan blir det öppna förskolan, Neo längtar!

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha Signe med :) Och när man har föklarat varför något är som det är och hon inte är nöjd får man frågan lite tydligare, "ja men VARFÖR då?" :)

2011-01-20 @ 11:13:49
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0