Tokisar!

Skapliga ögonbryn för att vara ett år?
Stora killen!
Stella säger: Bompaaaaaaa

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag var in med Signe till HC idag då hon har varit täppt i säkert en månad. Jag funderade på om det också kunde vara polyperna eller möjligtvis pollenallergi. Läkarn sa då också att de oftast brukar snarka väldigt mycket om det är polyperna, och det har hon inte gjort... Så vi får se om det är nån allergi.

2011-06-07 @ 20:03:02
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha men gudars så sött, komma med doktorsväska! :) Nej usch vad otäckt med op... men förhoppningsvis ska det gå bra utan några komplikationer! Har han haft problem sedan har var liten eller har det börjat märkas mer och mer nu?



By the way. Signe vaknar i snitt en gång om natten, varje natt... Och har så gjort ett tag nu. Hon har ju sovit bedrövligt från och till sen vi slutade med nappen. Och ibland kan hon ha svårt att somna om och va vaken i en timme eller så. Du nämnde störd nattsömn? ;)

2011-06-07 @ 20:46:52
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Frida

Men stackarn!! Usch vad jobbigt med alla öroninflammationer! Ja, hoppas att allt blir bra efter operationen.



Nu saknar hon väl inte nappen (hon kan iofs skrika om den, men ytterst sällan, om hon får ett riktigt bryt) men hon kan inte somna själv på kvällen längre, och det tar en stund innan hon slocknar. Vilket säkert är orsaken till att hon inte alltid kan somna om när hon vaknar till på natten.

2011-06-07 @ 21:26:35
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0