Va nu då?

Neo dansade och sjöng häromdagen, vi kom först inte på vad d var för orden var inte helt hundra :) Efter ett tag hörde ja på melodin att det måste vara Popular, så ja spelade den på Youtube för honom, han säger då "Det är ju Eric Sa aaaade" Helt rätt uttal o allt, men vart har han lärt sig detta? :) Ibland undrar man....
Liksa så sa han när vi hämtade honom på dagis "Titta mamma där är en såndär bil bi hade förut" Och mycket riktigt, på parkeringen stod en mörkblå ford focus, men det är ju bra längesen vi bytte, Stella var en vecka gammal när Jonas åkte och köpte den, så det är alltså ett år och tre månader sedan, superminne eller otroligt bilintresse? Det är frågan....
Nått annat finurligt han sa... Vår dator är inte som den ska än. Han satt o kikade på Bolibompa weben och datorn slår av, varvid han säger "Vi måste skicka den här jäkla datorn till doktorn hörrni" :) haha... Men nu vet han att sånna ord får man INTE säga :)

Nu blire Twilight!

Kommentarer
Postat av: Frida

Signe har också ett otroligt minne! Man förstår inte hur mycket som får plats i deras hjärna! Inte undra på att de har svårt att somna kanske... :)



Hur ser er nattningsrutin ut med Neo? Det känns som att vi måste byta nu, vå måste göra det ibland när nattningarna har börjat dragit ut på tiden. Men Signe är en så himla rutinmänniska så det är svårt att föreslå nåt annat just nu... Det ska va PRECIS som det brukar. Suck.



Haha! Ja det är svårt att få det helt perfekt ;)

2011-06-08 @ 20:58:15
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Frida

Hahaha! Precis som här hemma med andra ord :) Fast det har blivit mycket bättre med Signe ändå måste jag säga, nu får Per vara med och göra mycket mer än tidigare. Vi får se hur det ser ut när Nora lär sig prata ;)



Då ser er nattning ut ungefär som vår. Efter tandborstning (även dusch nu när det är så varmt, annars badar/duschar hon bara någon gång per vecka) och pyjamas dricker hon välling medan Per läser bok. Jag ammar då Nora och lägger henne. När de har läst klart boken kommer jag in och sitter bredvid sängen. Numer räcker det inte att jag bara sitter där, nu måste jag massera henne och sjunga... innan hon slutade med nappen tog det 2 minuter, nu tar det 15-30. Ibland glänser hon till och det tar under 10, men hon är oftast så himla pigg!



Om Per inte är hemma eller om Nora har somnat före henne kan vi ibland skippa boken och hon dricker välling i mörkret, då kan det ibland gå snabbare för henne att somna.



Men ja, det är inte bara inte :)

2011-06-08 @ 23:15:56
URL: http://fofroridoda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0